copkillah Posted March 23 Posted March 23 6 hours ago, MeanM@ said: Edited je lepo to srocio i slozio bih se u odredjenom delu gde govori o pausalnoj generalizaciji. Sve tacno. Tako da nemas brige, ima nas s ove strane brda sto skidamo naocare u boji u zavisnosti od toga u sta gledamo. Valk je to i rekla u odredjenom smislu. A nivoi retardiranosti MK se tesko dostizu. Opet, ima ih sa obe strane, al aj, u ovom trenutku nije poenta traziti pandan na vasem brdu. Valk je iznela jednu ne toliko provokatorsku tezu da ste ovde, forumski grobari skloni malo pojacanom branjenju neodbranjivog, s cime sam se ja, u pokusaju neke zajebancije slozio. Doduse, Tresko mi reko da sam umazo prste, da mi losa zajebancija. Al ok, moze i tako Problem je malkice sto vama i reci ljudi koje inace percepirate kao korektne zvuce pogresno kad se dovede u sumnju ljubav prema klubu. Meni je to malo nepojmljivo, dal kod vas dal kod nas, nebitno je. Mislim, to je nivo tnjitera i portal komentara. A opet, ovo sto edited veli je ok i razumljivo, treba konkretno podjebavati kad se da povoda za to, bez sbbkbb. Eto, moja dva centa. Valk je i dalje erbolovala, jer to što je napisala se ne razlikuje mnogo od onoga kada se vama nepodjebavački napiše da ste glasači SNS-a. Ne znam, možda je izgubila neku opkladu pa je morala da piše u stilu bujake ili emotike, nadam se da je to u pitanju, pošto ono definitivno ne liči na nju, posebno onaj vesićevski "it's a fact" momenat na kraju. Ono nije bila ne toliko provokatorska teza, već ono što si naveo u narednom pasusu, da reči umeju da zvuče pogrešno kada se gledaju kroz crno-bele ili crveno-bele naočare i ljudi sve lošije reaguju kada se dira nešto njihovo. Jebiga, podela i mržnja su nikad veće i to je prosto posledica toga, kao što vidiš, malo ko od nas je imun na to u većoj ili manjoj meri. Podjebavanje je uvek okej, kada neki naš™ izjavi onako nešto maloumno kao što je izjavio ovaj vaš™, slobodno udrite, kao što ste i do sada, šala se i prima i daje, kako je to rekao Poneko će biti butthurt (kao što smo videli na navedenom primeru), poneko će popizdeti, ostali će se, uglavnom, zabaviti i to je to. 3 1 1 1
Eleniko Posted March 23 Posted March 23 gospodin lesor objasnio na koga je mislio kada je pomenuo razne životinje posle utakmice zvezda panatenaikos https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1905553/matijas-lesor-objasnio-izjavu-zdmp-i-na-koga-se-odnosila.html podsetimo se, u pitanju je gospodin koji je jednom, nekada, nekoga nazvao majmunom
Lord Stef Posted March 23 Posted March 23 (edited) Eto, sve lepo objasnjeno. Nadam se da ce se sad prestati sa neosnovanim napadima na gospodina Lesora od strane neobjektivnih medija. Edited March 23 by Lord Stef 2 1 1
copkillah Posted March 23 Posted March 23 Red bi bio i da dobije izvinjenje od tih neobjektivnih medija, a i od neobjektivnih forumaša realno.
kralj Posted March 23 Posted March 23 (edited) ... I sreća u daljem lečenju. Edited March 23 by kralj 2
kud u maglu Simoviću Posted March 23 Posted March 23 7 minutes ago, MiddleClass said: Iz rubrike "guta moron" 4 1 1 1
ZokiAsov Posted March 23 Posted March 23 Sere guta, kristijan je skroz fer sudio taj mec, bez navlacenja 2 4
copkillah Posted March 23 Posted March 23 14 minutes ago, ZokiAsov said: Sere guta, kristijan je skroz fer sudio taj mec, bez navlacenja on ne sere, on samo guta
levi Posted March 24 Posted March 24 9 hours ago, MiddleClass said: Iz rubrike "internet pamti" jel to ona serija kad je Vujošević zvao sudije na fiksni veče pre 5. utakmice? 3 1
Eleniko Posted March 24 Posted March 24 1 minute ago, napadaj said: Taj Gutović je retko viđena splačina. oksimoron, sem ako ne poznaješ nekog cigana koji nije splačina. 1
sigurnost Posted March 24 Posted March 24 Zar je moguće da je Kristijan GTRetard? Deluje inteligentnije od prosečnog pripadnika "izabranog soja".
copkillah Posted March 24 Posted March 24 2 minutes ago, sigurnost said: Zar je moguće da je Kristijan GTRetard? Deluje inteligentnije od prosečnog pripadnika "izabranog soja". 2
*edited by mod Posted March 24 Posted March 24 (edited) 5 minutes ago, sigurnost said: Zar je moguće da je Kristijan GTRetard? Nije valjda da te je idol malo razočarao? Edited March 24 by *edited by mod 3
Recommended Posts