Popular Post Mr.Mxyzptlk Posted September 11, 2023 Popular Post Posted September 11, 2023 svasta je jos ostalo da se poobara... 10
Zli Gli Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 Malo Novak da zahvali Medvedevu za nedovoljno muda kod one brejk i set lopte za 1:1, tu je Rus mogao i morao bolje sto se videlo i po Novakovom osmehu nakon uzetog poena, nasmejao se u fazonu nemam pojma kako sam ovo uzeo, hvala brate na pomoci Sad jos 3 komada sledece sezone + OI i mozda penzija, 27 je onako sasvim korektno 3
Eleniko Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 vam on deluje kao da će da se povlači za godinu dana ?
Filozof manijak Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 da, cenim da će se povući istog momenta ako/kad osvoji OI turnir 1 3
Mr.Mxyzptlk Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 treba da se povuce like a boss. da ne ceka da ga zutokljunci odvaljuju kao federera. tipa uzme sledeci us open i to je to.
Eleniko Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 po meni je on i dalje dovoljno superioran da ne razmišlja o povlačenju. mislim da previše razmišljamo o njemu kroz krštenicu a premalo kroz neverovatno produženje optimalnog takmičarskog veka jednog sportiste. podrazumeva se da treba da se povuče like a boss, ali zašto bi se povlačio ako će taj bossing da traje i traje. 3
Filozof manijak Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 1 minute ago, Eleniko said: podrazumeva se da treba da se povuče like a boss, ali zašto bi se povlačio ako će taj bossing da traje i traje. da odgovorim iz svoje subjektivne viuzure: zbog zdravlja 1
Ros Posted September 11, 2023 Author Posted September 11, 2023 4 minutes ago, Filozof manijak said: Ima zlato iz 2008. i jos jedno zlato u dublu 2016
Time Crisis Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 Idemo LA Quote Ivanišević je kazao da ga ne bi čudilo da Novak nastupi i na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine. "Interesantno je to u vezi OI, to mi je jedan cilj i nadam se do kraja karijere da će biti ostvaren. Svake četiri godine su, razmišljam, ako sad ne završavam karijeru, u Parizu su, ako ne završim, onda idemo do LA. Od mnogih faktora zavisi, mnogo od faktora u srcu i duši. Ako imam motivaciju da se probudim, pored toga što sam otac dvoje dece i činjenice da ih ostavljam na mesec i više dana, ako to ima smisla za mene i uži krug ljudi, onda ću nastaviti da igram. Koliko, ne znam", zaključio je Novak. 6
Eleniko Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 4 minutes ago, Filozof manijak said: da odgovorim iz svoje subjektivne viuzure: zbog zdravlja deluje da on zna šta radi sa svojim zdravljem, barem mi se tako čini. 2
Milošica Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 6 hours ago, Serena said: Ništa se nisu promenili. 1 2
J-♣ Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 da on zna oko zdravlja ne bi igrao dodatno onaj mix na OI 2021
Recommended Posts