Ivo Petović Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 3 hours ago, bradilko said: uvek samo voleo. nikad mrznja prema toniju. ma ni druge nisam mrzeo ali su mi od svih najvise nerve kidali dusko ivanovic i zoran sretenovic. toni, dino.. od njih ocekujes da te raznose ali ova dvojica kad daju kos.. e to su bili bolovi. bas mi je zao sto necu biti u dvorani da pozdravim jednog od nasih bogova kosarke Toni Kukoč, jedan od idola mog detinjstva. Nemojte da se obrukate u četvrtak, voleo bih da budem tamo samo da ga pozdravim. 2 1
copkillah Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 kako tačno da se obrukamo? pa dobiće ogroman aplauz, šta drugo? 8
Valk Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 3 minutes ago, Ivo Petović said: voleo bih da budem tamo samo da ga pozdravim. Pa ko ti brani, što ne odeš? 1
SNARC Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 4 minutes ago, Valkyrie said: Pa ko ti brani, što ne odeš? Ne znam koliko brzo stizu vesti do vas na Neptunu..ali za nase tekme mahom nema karata u prodaji..ili se razgrabe za koji minut 3
Jimmy Kowalski Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 6 minutes ago, copkillah said: kako tačno da se obrukamo? pa dobiće ogroman aplauz, šta drugo? Aplaudirala mu cela hala dok je igrao protiv nas, a da nece kad je pocasni gost.. 4
copkillah Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 5 minutes ago, Ivo Petović said: Pa da ne dobije ogroman aplauz to ti je završeno 4 minutes ago, Valkyrie said: Pa ko ti brani, što ne odeš? nema karata ni za lek 2
Valk Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 2 minutes ago, SNARC said: Ne znam koliko brzo stizu vesti do vas na Neptunu..ali za nase tekme mahom nema karata u prodaji..ili se razgrabe za koji minut 1 minute ago, copkillah said: nema karata ni za lek ima čovek štampač sigurno, ne vidim problem. @Milošica razočarao si me 3
Ivo Petović Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 (edited) 12 minutes ago, Valkyrie said: Pa ko ti brani, što ne odeš? Pa možda i uspem da ispregovaram nešto sa nekim vlasnicima sezonskih, mada teško, suviše je bitna utakmica. 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Aplaudirala mu cela hala dok je igrao protiv nas, a da nece kad je pocasni gost.. Ne sumnjam u vas, samo malo predostrožnosti... Da je nekim slučajem došao na Zvezdinu utakmicu i neke budale (veći broj i organizovano) krenule da mu zvižde ili viču nešto, mislim da bi to bila poslednja Zvezdina utakmica koju bih u životu pogledao. Tako da mi je drago što ipak dolazi na vašu tekmu da ne testiramo tu situaciju Edited March 25, 2024 by Ivo Petović
Jimmy Kowalski Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 2 minutes ago, Ivo Petović said: Pa možda i uspem da ispregovaram nešto sa nekim vlasnicima sezonskih, mada teško, suviše je bitna utakmica. Ne sumnjam u vas, samo malo predostrožnosti... Da je nekim slučajem došao na Zvezdinu utakmicu i neke budale (veći broj i organizovano) krenule da mu zvižde ili viču nešto, mislim da bi to bila poslednja Zvezdina utakmica koju bih u životu pogledao. Tako da mi je drago što ipak dolazi na vašu tekmu da ne testiramo tu situaciju Dino i Toni su bili i na Saletovom oprostaju, jer se znalo da ce biti primljeni kako treba. Prema njima nikad nije postojao neki animozitet.. 3
Ivo Petović Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 Just now, Jimmy Kowalski said: Dino i Toni su bili i na Saletovom oprostaju, jer se znalo da ce biti primljeni kako treba. Prema njima nikad nije postojao neki animozitet.. Bio sam na toj utakmici, jedan od najdirljivijih dogadjaja u životu, sportskih svakako...zbog njih, Saleta, Bobana Jankovića, Srdjana Kneževića i same utakmice. 3
pbg12345 Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 pisao sam vec, okasnili drugar i ja, bila velika guzva, pa smo tekmu slusali uzivo, a gledali na tv u bifeu ispod tribina pionira u drustvu kuma ovog foruma takodje, sto zbog samog saleta i toga kako su docekani dino i toni, jedna od drazih utakmica kojoj sam (delimicno) prisustvovao ima do njih, odnosno ranijeg odnosa publike prema njima, ali mislim i da je bilo i do samog saleta i njegove velicine, da je to njihovo prisustvo stavilo u jos pozitivniji kontekst i samim tim prijem kod publike zakomplikovah ja ovo, ali valjda je jasno sta hocu reci 2
*edited by mod Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Greg koji non stop prica koliko je samo naucio od Dude i Zeljka.. Učio, krao i sve ostalo + misli da su među najboljima na svetu. Pa ako Fil, Pet I Greg budu zauzeti obe nedelje, biće neko sa niveliše.
Recommended Posts