*edited by mod Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 Od Pantera očekujem da će biti još koja dobra partija do kraja sezone. Dok od PJa iskreno ne očekujem da će da prebaci 10 poena u jednom meču. Suluda mi je priča da je već sredio NBA ugovor pa se štedi. Nije baš kao da je toliko spektakularan bio. 1
copkillah Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 26 minutes ago, *edited by mod said: Od Pantera očekujem da će biti još koja dobra partija do kraja sezone. Dok od PJa iskreno ne očekujem da će da prebaci 10 poena u jednom meču. Suluda mi je priča da je već sredio NBA ugovor pa se štedi. Nije baš kao da je toliko spektakularan bio. U poslednje vreme je više štetočina nego bilo šta drugo. Veliko razočarenje, sinoć očima nisam mogao da ga vidim. 2
*edited by mod Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 22 minutes ago, copkillah said: U poslednje vreme je više štetočina nego bilo šta drugo. Veliko razočarenje, sinoć očima nisam mogao da ga vidim. E sad još da mi kažeš na kog od njih dvojice misliš?
copkillah Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 1 minute ago, *edited by mod said: E sad još da mi kažeš na kog od njih dvojice misliš? PJ naravno 1 1
garmonbozia Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 (edited) 1 hour ago, Ryo said: Glupo ti je da pričaš o platama igrača na osnovu glasina brate, napisao je da mu NIJE glupo da priča na osnovu glasina +1 na ostatak posta Edited March 22, 2024 by garmonbozia 1
ZokiAsov Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 Ostoja podnosi krivicne, kaze ulaze mu ljudi bez karte. Dobro je provalio pred kraj sezone a stepenice zakrcene od prve utakmice 7
ToniAdams Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 3 hours ago, Heaviside said: Cenim da se Toni sprda PJ-u treba da se navikne da bude jedan od glavnih igrača u timu koji jednom do dva puta nedeljno igra tekme na krv i nož i da u takvim uslovima konstanto isporučuje, kao i da menja brzine tokom same utkamice jer nije svaka lopta podjednako važna nego nekad treba da se uđe i crveno, a nekad može i laganije. On je uvek u nekoj srednjoj brzini šta god se dešavalo, kao da ne kapira kontekst baš najbolje. Bez ovog prvog (stabilnost forme kroz sezonu) ne može da se bude ozbiljan igrač, a ako bi na to dodao i ovo drugo da ume da povuče kad je frka bio bi top igrač za Evroligu. Ovako je samo dobar i ništa više iako ima sve alate da bude vrhunski. Doduše i uloga koja mu je dodeljena mu dobrano troši resurse koje bi mogao da koristi sa svim svojim fizikalijama da bude ono fazon Janis u Evropi.
booyaka Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 Deset kola pred kraj regularnog dela ovde se licitiralo koji će biti score Partizana, 8:2, 7:3... Rekao sam da očekujem 4:6, trenutno je 2:5 pred poslednja tri kola. Mislim da gubite od Olijq, dobijate Albu, a protiv Valensije su šanse nekih 70:30 za vašu pobedu. Da li će to biti dovoljno, nisam siguran, kao najveću pretnju vidim Bajern koji uključujući i večerašnju utakmici od poslednje 4 tri igra kod kuće + Laso koji je još uvek u top 5 EL trenera. 2
Eleniko Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 4 minutes ago, booyaka said: Deset kola pred kraj regularnog dela ovde se licitiralo koji će biti score Partizana, 8:2, 7:3... Rekao sam da očekujem 4:6, trenutno je 2:5 pred poslednja tri kola. Mislim da gubite od Olijq, dobijate Albu, a protiv Valensije su šanse nekih 70:30 za vašu pobedu. Da li će to biti dovoljno, nisam siguran, kao najveću pretnju vidim Bajern koji uključujući i večerašnju utakmici od poslednje 4 tri igra kod kuće + Laso koji je još uvek u top 5 EL trenera. raziđi se brate sem ako nisi ovako duboko ušao u neprijateljsku teritoriiju kao diverzant u tom slučaju čuvaj se ti kojima se obraćaš njima nisu potrebne činjenice niočemu 3 1
*edited by mod Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 16 minutes ago, booyaka said: + Laso koji je još uvek u top 5 EL trenera. Složio bih se. Ali me kopka ko su po tebi preostala četvorica.
bradilko Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 bujaka se vise brine za partizan nego za zvezdocku dokon bujaka, 1
Mindaugas Žukauskas Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 Čovek prati takmičarsku košarku, ne zameram mu 1
assignment Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 45 minutes ago, *edited by mod said: Složio bih se. Ali me kopka ko su po tebi preostala četvorica. Sfero mu nije sigurno 1
booyaka Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 57 minutes ago, *edited by mod said: Složio bih se. Ali me kopka ko su po tebi preostala četvorica. Grimau, Saša Obradović, Ataman i Ćus Mateo. 1 1
SNARC Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 Zoca i nisam ocekivao na spisku..ali Vujosevica, koji vam jos uvek u grlu zastajkuje posle svega..on je morao da bude naveden. Ili pricamo samo o aktivnim trenerima ? 1
Recommended Posts