Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

Ko je crnogorski kradljivac pehara? :blush:

edit - moze biti Simonovic iz enbea

Edited by lord_s
  • +1 1
Posted

Srećna nam nova sezona sestre i braćo.

Što se tiče prelaznog roka u KK Partizan, možda po prvi put u životu nemam nikakvu želju. Ne znam zašto. Možda zato što me je Željko opio ovim fantastičnim 6. mestom u evroligi + osvajanje Aba lige. Sad da Željko dovede i ove mučenike sa kojima se sprdate ja bih rekao, well ... ok.

Ali ću maksimalno uživati i pratiti prelazni rok. Možda iz zajebancije i ja dam neki predlog. :)

Što se tiče ciljeva, kako je rekao Željko pred početak prošle sezone; "Ciljevi treba da nam budu maksimalni." 

Ne bi bilo loše da osvojimo evroligu ali i da ponovimo ove iste rezultate kao protekle sezone biću svakako prezadovoljan.

Sve uslove za još jednu sjajnu sezonu imamo, samo da nas grba ne zajebava izdavanjem arene raznim aca šmrkasima.

• +1 7
Posted

Ja se nadam da je Zeljko naucio lekciju i da bez pleja ne moze da se igra kosarka..

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Njam Jam I Alenko će da budu nosioci sledeće sezone, svakako nam se valja pojačati al ko sto reče kolega iznad. Opijen i zadovoljen, neka dovedu šta mogu da dovedu i nek se razgranaju. :)

• +1 1
Posted

Josh Nebo i Brandon Davis navodno na radaru, takodje navodno produzen Naneli

Video po tviterima, posto kupio poto i prodajem

Posted

Nije los taj Davies..

Posted

Смајли би морао да напредује гигантским корацима да би био носилац екипе са топ8 амбицијама у евролиги. Нек за почетак буде легитиман играч у ротацији са 15-ак, 20 минута по мечу на којег можеш озбиљно да се ослониш и то ће већ бити напредак. За то му је потребно да се кондиционо доведе у ред а не да се опрашта од живота после пет минута игре у континуитету као што је неретко био случај прошле сезоне.

Мадар би већ могао да експлодира и буде далеко већи фактор него ове сезоне. Он би додуше могао мало физички да очврсне, набаци мало масе и то, не би му шкодило дефинитивно.

Posted

Smajli je ogroman potencijal ali na parketu često djeluje kao penzioner. Po stasu i izgledu malo vuče na Davidovca, samo je puno eksplozivniji, ali zato nema kondicije.

Ipak, u pogledu njegove dalje karijere ja sam veliki optimista.

• +1 1
Posted

Mnogo je bolje Smajli kondiciono izgledao na kraju sezone. Njega je prilicno sjebala povreda na pocetku priprema, jer nije mogao da trci jedno 2 meseca ako se ne varam. I onda je nedovoljno spreman poceo da igra, cisto da se makar malo rastereti Lessort, jer se na Balsu nije moglo racunati..

• +1 7
Posted

Niko ove godine nije znao konstantno da vrti p&r od bekova, madafakar nije taj tip igrača. Ja ga mnogo gotivim, ali nijedan naš plej nije čisti plej. Mislim nema ni Denver čistog pleja, al imaju jokaru. A mi nemamo. Nismo imali igrača ni spolja ni unutra koji zna da doda. Petrusev i Mitrović su imali jedan drugom više asistencija od kkp u tih 10 utakmica, takav je utisak. Bilo je bolno gledati lesora kako se guzi protiv Argentinaca, Lazića i sl i nijednom ne dobija loptu. 

Novog Kevina dobiti nećemo, al možda bude više pameti u timu. Aj da vidimo. 

Još jedna stvar, ovaj tim je bio zajedno 2 godine, minus papa,naneli i egzum. Ako ode 5 ili više igrača, to je totalno druga priča, tako da je to prva stvar za koju navijam, da se zadrži svako ko se zadržati može.

Elem, u odnosu na gomilu prethodnih godina izuzimajući max 2, sada možemo da se s opravdanjem ložimo

• +1 1
Posted
2 hours ago, Lord Stef said:

Josh Nebo i Brandon Davis navodno na radaru, takodje navodno produzen Naneli

Video po tviterima, posto kupio poto i prodajem

iskreno, jedino mi je realno da Naneli ostane/produži. mislim na stariju gardu stranaca. uz njega i Madar naravno.

ne očekujem da će ostati Dante i Ledej, odnosno da ćemo imati mogućnosti da ih zadržimo.

što sve skupa ne mora da znači da ćemo naredne sezone biti slabiji. samo ćemo biti drugačiji. možda će se menjati nešto u postavci igre, koncepciji. ne razumem se u to, al Obradović se razume više nego dovoljno, tako da ne brinem tu mnogo.

mislim da nas je ove godine prilično jebao i slabiji doprinos igrača sa klupe u abi. dobro, bilo je tu i povreda, ali kapiram da je plan bio da više u abi igraju Anđušić, Koprivica, Trifa, Tristan. al nije moglo pošto bi se odrazilo na rezultat. idealno bi bilo da naredne sezone roster bude širi i da ovi drugopozivci kvalitetnije urade posao.

• +1 1
Posted
5 minutes ago, hooyadahoo said:

Novog Kevina dobiti nećemo, al možda bude više pameti u timu. Aj da vidimo. 

A dobro, možda zadržimo starog.

• +1 1
Posted
6 minutes ago, hooyadahoo said:

Niko ove godine nije znao konstantno da vrti p&r od bekova, madafakar nije taj tip igrača. Ja ga mnogo gotivim, ali nijedan naš plej nije čisti plej. Mislim nema ni Denver čistog pleja, al imaju jokaru. A mi nemamo. Nismo imali igrača ni spolja ni unutra koji zna da doda. Petrusev i Mitrović su imali jedan drugom više asistencija od kkp u tih 10 utakmica, takav je utisak. Bilo je bolno gledati lesora kako se guzi protiv Argentinaca, Lazića i sl i nijednom ne dobija loptu. 

U svakom slucaju smo imali najbolji napad u Evropi. 

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...