goofs Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Ne ide Tristan nigde, nece Wizardsi da plate obeštečenje, zamisli stipse
SNARC Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 4 minutes ago, goofs said: Ne ide Tristan nigde, nece Wizardsi da plate obeštečenje, zamisli stipse Nek traze na zajam..znamo gde ima. Veseli nista..a ?
Arthur Kirkland Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 1 hour ago, goofs said: Ja se bojim da je Slukas zamena za Egzuma. Takodje, ako Mirotic nekim ludilom dodje, Ledej sigurno odlazi. Slukas je bio Zeljkova zelja i pre dve godine zbog nekadasnje saradnje. S tim sto se slazem da vam je Egzum bolja opcija jer je igrac u prajmu i ozbiljan cheat code za Evropu zbog svojih fizickih karakteristika. 1
shimpu Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Dakle, glavni igraci u narednoj sezoni ce biti panter, egzum, ledej, naneli, mirotic i slukas, a pomocno osoblje smajli, aleksa, madar, koprivica, trifa i andjusic. Nema sta, svetska ekonomska kriza je zakucala i na nasa vrata 3
Kreator Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 (edited) Cecil Exum, NBL legend and the father of Partizan guard Dante Exum, is fighting for his life in intensive care. https://basketnews.com/news-191407-dante-exums-father-cecil-fighting-for-his-life-in-intensive-care.html Edited July 1, 2023 by BlackGeorge 4
Gale Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 (edited) Prezadovoljan sam Panterovim potpisom, jer sam pod utiskom da nam je okrenuo prelazni rok. Činilo mi se da smo se našli u paradoksalnoj situaciji da imamo pare koje je Vujošević mogao samo da sanja - i opet ne možemo da zadržimo igrače zbog Barselone i povampirenog PAO-a. Sad mi deluje da je Panter u startu sasekao bežaniju, igrači znaju da će postojati i kadrovska stabilnost i da se napada F4 - i to su, verovatno, uz pare bitni faktori za odluku. Takođe mi se čini da može biti samo jedan - ili Egzum, ili Slukas, ako uzmemo da bi uloga Madara trebalo da bude veća nego prošle sezone, uz standardnog Aleksu. Usput, ne pamtim sezonu a da napredak mladih igrača nije bio glavni faktor očekivanja za sledeću. Ovoga puta su to eksterni faktori tipa Mirota ili Slukas, ali stoji da postoje lepe šanse da neko od mlađih - Madar, Smajli ili Koprivica - postane nosilac na EL nivou. Od Vukčevića nemam očekivanja, može i da ide, što se mene tiče. Edit: I da, potpis Nanelija mi je od velike važnosti. Ozbiljna artiljerija, mislim baš vrhunski odnos cena/kvalitet. Edited July 1, 2023 by Gale 5
smooth.Op Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Ja ne znam šta da mislim o eventualnom potpisu Mirotića (a mislim da to toga neće doći). Nekako mi sve to ima neki Gurović vajb.
Uskebasi Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Sto se mene tice, zadatak broj 1 je zadrzati Egzuma. Sve drugo ce se lako resiti 8
Nikodije Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 2 minutes ago, Uskebasi said: Sto se mene tice, zadatak broj 1 je zadrzati Egzuma. Sve drugo ce se lako resiti sto ga ne biste zadrzali? osim ako ne ode u nba. ocigledno mozete da parirate finansijski svima u evropi 2
holden kolfild Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 13 minutes ago, smooth.Op said: Ja ne znam šta da mislim o eventualnom potpisu Mirotića (a mislim da to toga neće doći). Nekako mi sve to ima neki Gurović vajb. 15 hours ago, Filipenko said: Ne trebaju nam Crni Orci, a jos manje crkvenjaci. Neka se druze sa patrijarhovom cetom iz Stjepana Supanca 15a. procitaj ove mudre reci i sve ce doci na svoje.
ZokiAsov Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Ja sam od starta skeptican za danteov ostanak. Eksplodirao je ove sezone a deluje da jos ima mesta do plafona. Potpuno je atipican igrac za evroligu i kapiram da mnogi zele da ga dovedu. Ako biramo izmedju njega i casne starine slukasa kapiram da smo svi za dantea. Nije mi jasno dovodjenje Blejka Grifina. Njemu bi sigurno dali jedno 10 miliona, sto ce nam biti pola budjeta 1
samo_opusteno Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 14 minutes ago, smooth.Op said: Ja ne znam šta da mislim o eventualnom potpisu Mirotića Kao i o svim drugim skupim pojacanjima koja su im dovedena, nezasluzeno i preskupo, sve da bi 1 covek odrzavao rejting, drugi ego velikog trenera a svetina lecila stecene frustracije. 1 3 3
Popular Post Mindaugas Žukauskas Posted July 1, 2023 Popular Post Posted July 1, 2023 Previše si ti konstantno napet za nekog samo opuštenog 2 8
Recommended Posts