Wilde Posted March 25 Posted March 25 4 minutes ago, booyaka said: Nisam baš nešto impresioniran U. Plavšićem. Ne deluje mi kao evroligaški kalibar. Ne džinksuj dok ih ne pobedimo.
Milošica Posted March 25 Posted March 25 3 minutes ago, sigurnost said: Koji je q ovom Karoviću? Šta kaže?
Wilde Posted March 25 Posted March 25 Više nego zasluženo. Sramotan odnos prema igri više od polovine igrača.
sigurnost Posted March 25 Posted March 25 38 minutes ago, Milošica said: Šta kaže? Ma plače za peti faul Maloveca kao prst da mu seku. Mega pobedi. 1
Marco Cake Posted March 25 Posted March 25 Najgori i najpickastiji tim od svih EL timova CZ...Ako ostane Nedovic mi nismo normalni. Sto bi rekli, lepa ali glupa 1 1 1
Dankan Ajdaho Posted March 25 Posted March 25 Koliko očima ne mogu da vidim onog usranog manekena koji nestane s terena onog trena kada krenu da biju ili kada treba probaciti loptu kroz koš da bi se odlučila utakmica. Nedelju dana se neću trezniti kada odjebe od kluba. 1
Блок_64 Posted March 25 Posted March 25 Mega se vec danima ozbiljno spremala za ovu utakmicu.Cak su u areni i treniraliMi smo verovatno mislili da ce skinuti gace kada istrce na parket.
Marco Cake Posted March 25 Posted March 25 Nije ovde rec o Megi..jbs ovaj poraz. Pre bih gledao ove Megine klince sa kvalitetnim strancima kod nas i par iskusnih domacih. Rasli bi kroz sezonu i sezone. Ovde prosto nema prostora za napredak igraca i tima. Prvo sto se menja tim i trener svake sezone, a pritom igracki ili starosno su limitirani. Mi smo trenera koji ti osvoji sve oterali i onda Nebojsha stagnira i ide ka dole i on je super jer napusava sve "neprijatelje" srpstva, Zvezde i vlasti. 1
Dankan Ajdaho Posted March 25 Posted March 25 Ako je Grk bez razloga bolesti povrede i sl izostavio Smarta iz tima, a zadržao Gilespija, to znači da je teško retardiran. 1
uini Posted March 26 Posted March 26 ^mozda zato sto je ovo bila rezultatski nebitna tekma. kad da proba nesto ako ne sad 2
elementary Posted March 26 Posted March 26 Ladno smo uspeli da izgubimo od Mege ,da li je ovo prvi poraz od Mege ? Svaka im čast .
Recommended Posts