April Posted March 24 Posted March 24 Ja ne vidim kako vi mislite da zadržite Bolomboja, to vam je najjači ubod još od Lorenca Brauna, koga nije bilo šanse da sačuvate. Tim pre što za razliku od Lorenca, igra na deficitarnoj poziciji i košta još više.
Popular Post Heaviside Posted March 24 Popular Post Posted March 24 7 minutes ago, April said: Ja ne vidim kako vi mislite da zadržite Bolomboja, to vam je najjači ubod još od Lorenca Brauna, koga nije bilo šanse da sačuvate. Tim pre što za razliku od Lorenca, igra na deficitarnoj poziciji i košta još više. već smo ga zadržali, potpisao je produžetak pre jedno mesec dana, objavili i on i klub zvanično. ubija dečko, mnogo dobar igrač. A kako, pa lako - voli crvenu zvezdu, tu je zbog ljubavi, a i pare koje nam daju privrednici jer vole crvenu zvezdu i imaju korist od reklamiranja preko nje plus enormna zarada od ulaznica su dobro došli 7 2 5 2 2
uini Posted March 24 Posted March 24 1 hour ago, Heaviside said: Ma da, ima mesta za obojicu, jedino ako je tačno da su dogovorili odželejea onda jeste previše i on i njih dvojica. sta znam, ojelye je u mojoj glavudzi strogo pf, mozda umisljam.
Heaviside Posted March 24 Posted March 24 1 minute ago, uini said: sta znam, ojelye je u mojoj glavudzi strogo pf, mozda umisljam. Moguće, u mojoj glavudži je sličan Kalini, ali nije me interesovao previše. onda utovaraj i njega i kalinu i vezuj i rokasa za radijator 1
booyaka Posted March 24 Posted March 24 X,Teo, Jago, Gudura, Nedara, Lebranko, Odži, Kalina, Hanga, Trej, Mitar, Deda, Džoel, Plajs, Kaboklo
levi Posted March 24 Posted March 24 Kalina iza Oleyeya, kakvo pišanje po najvećoj legendi kluba u novijoj istoriji 2 1
booyaka Posted March 24 Posted March 24 1 hour ago, levi said: Kalina iza Oleyeya, kakvo pišanje po najvećoj legendi kluba u novijoj istoriji Ima bolje brojke i mlađi je. Ako hoćeš da budeš na mestu Barse, onda mu daj istu ulogu koju ima tamo, ni manje ni više.
kud u maglu Simoviću Posted March 24 Posted March 24 1 hour ago, MiddleClass said: Odzeleja Filip dovodi za Zeleznik. brt omašio si topik
Wilde Posted March 25 Posted March 25 Nedara bi da iskulira ovu utakmicu na klupi ako je ikako moguće, a Sfero ga za kaznu drži u igri. 1
booyaka Posted March 25 Posted March 25 Bolje da je Gidra iskulirao, očigledno mu treba odmor. Mada se pobrinuo on sam sa dve rane lične za redukovanu minutažu.
MiddleClass Posted March 25 Posted March 25 Imamo 15-16 igraca. Mora neko na tribine Dobra Mega. Valjalo bi Plavsica dovesti kao sto se prica
booyaka Posted March 25 Posted March 25 Nisam baš nešto impresioniran U. Plavšićem. Ne deluje mi kao evroligaški kalibar.
Recommended Posts