ZokiAsov Posted April 4 Posted April 4 Bolje karijere ga je kostalo to sto je linijas. Recimo protiv cigana je odbranio ne znam koliko suteva, ali serif verovatno ne bi dao onaj gol skrnavi da je aca izasao po loptu... 2
MiddleClass Posted April 4 Posted April 4 6 hours ago, Azdaja said: Hahah za maskotu i invalide. @April ide mu na dušu drugi gol, ali konstantno nas vadi iz govana, bukvalno po 4 gola spase zbog već navedene odbrane. Fenomenalan je, mora Piksi da ga zove, jebote ubica je. Jbg, Piksiju ne treba golman. 1
Ted Posted April 4 Author Posted April 4 5 hours ago, MiddleClass said: Jbg, Piksiju ne treba golman. da, treba mu selektor 6
Tresko Posted April 4 Posted April 4 16 hours ago, Azdaja said: Hahah za maskotu i invalide. @April ide mu na dušu drugi gol, ali konstantno nas vadi iz govana, bukvalno po 4 gola spase zbog već navedene odbrane. Fenomenalan je, mora Piksi da ga zove, jebote ubica je. Možda bi ga i zvao, ali je iz Partizana, tako da ništa. 1
kud u maglu Simoviću Posted April 7 Posted April 7 mi imamo jednog što posti ramazanski post, oni više imamo ih u drugom lagano 1
Ted Posted April 7 Author Posted April 7 mislim da nam treba bar još jedan gol.....nekako mi deluje verovatnije da ćemo jedan primiti nego da nećemo
kud u maglu Simoviću Posted April 7 Posted April 7 je moj severina čak i u ovakvoj ligi moraš da imaš maksimalnu koncentraciju
Recommended Posts