Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja

Ted

Recommended Posts

Posted

ma nije(ili možda jeste)

emociju samo ispoljavam kada igra partizan, ovo ostalo mi je apsolutno nebitno. tj uvek navijam za slabijeg

Posted (edited)
48 minutes ago, Ted said:

Inter u Italiji, Arsenal u Engleskoj (gotivni su mi još i Liverpul i Njukasl), niko u Španiji, niko u Nemačkoj

Ti si ja :fantom:

S tim što u Španiji i Nemačkoj(kao i svuda uostalom) zavisi ako je trenutno neka ekipa gotivna, ali za stalno niko u te dve zemlje niko.

Na primer Valensija mi je bila jako gotivna pred kraj prve decenije ovog veka, kada sam uostalom i pratio fudbal najviše :D

Edited by Milošica
  • +1 1
Posted (edited)

Alanija Vladikavkaz, Decic Tuzi, Etar Veliko Trnovo, Politehnika Temisvar, Cakovec, Rakunat, Zalaegerseg, Napoli, Verder, Kolcester, Nant i Deportivo

Edited by Ratamahatta
Posted (edited)

Stari fudbal je presto da bude stari fudbal onog dana kad je Valensija s Mistom uzela Primeru, sve posle toga je besmisao

Mada sam volo i Inter, Parmu i Fiorentinu, samo mi je Napoli egzoticniji pa ajde

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
Posted
41 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kako možete da navijate za dva kluba, taj mi koncept nikada neće biti jasan

mrvu simpatije gajim ka čelziju, zbog borote, jokana i kežmana. u italiji i španiji da sve klubove kuga pokosi ne bih trepnuo

isto važi i za francuske, portugalske, špnske, nemačke, grčke klubove….

ekstenzivno tumačenje Duška Radovića......Za druge se navija, Partizan se voli

Partizan je van svake liste, deo porodice. a pošto volim i pratim fudbal dugo, razvio sam i manje ili veće simpatije za par klubova iz drugih država.

Inter npr. još iz vremena kad sam bio klinac i kad su igrali Mateus, Breme i Klinsman. Arsenal sam počeo da gotivim više od perioda kada je Anri prešao i nastavio da navijam za njih....

Posted

Djalminja, Bebeto, Rivaldo, Asprilja, Zola... kako ne gotiviti, kako odoleti zovu Miladina Becanovica i Konstantina Ognjanovica

Posted

svaki klub volim najviše na svetu kad igra protiv fkcz, mimo toga daleko im lepa kuća svima

• +1 2
  • Haha 1
  • -1 1
Posted

Ništa prirodnije nego da navijači Partizana navijaju za hrvatske klubove

Posted (edited)

naravno, kao da je nesto lose navijati za hrvatske klubove...ja sam navijao u rukometu za partizan iz bjelovara, cak su imali crno bele dresove...inace, u zagrebu sam posetio kucu u kojoj je osnovan nk partizan, na jednom zidu velika fotografija sa osnivanja a na njoj tudjman, damir javor, mateja kezman i zek ledej, zlobno se cerekaju a iznad njih parola - stup srpstva mora pasti!

Edited by weedman
  • +1 1
  • Haha 4
Posted

jel se to stub na hrvatskom kaže stup, vidim da je i bradilko danas isto govorio

Posted

to su sve sinonimi - stup, stub, pimpek...tako mozes reci i pimpek srpstva, isto značenje ima

• Wub 1
  • Haha 1
Posted (edited)
3 hours ago, Eleniko said:

jel se to stub na hrvatskom kaže stup, vidim da je i bradilko danas isto govorio

Kaže se i na srpskom - Đurđevi stupovi

Meni se sviđa ta kroatizirana varijanta - stup srbstva, ima nekako tup prizvuk :D

Edited by Filozof manijak
Posted

FK Partizan/ Borac Banja Luka/ Arsenal

To je to.

Živeli stupovi.

Posted

Hajduk gotivniji za pinklu od purgera isto tako i Željo od Sarajeva...Arsenal kod engleza od Anrijevog vremena što reče Ted a Fiorentina kod žabara još od onog tria Batistuta, Edmundo i Rui Košta a ponajviše zbog one babe što je svaku domaću tekmu pratila onako namrgođena i umotana u neke ćebiće, mislim da je bila keva kontroverznog biznismena, filmadžije i predsednika kluba Vitorija Čeki Gorija koji je i sam po sebi bio jaka mustra :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...