kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 ma nije(ili možda jeste) emociju samo ispoljavam kada igra partizan, ovo ostalo mi je apsolutno nebitno. tj uvek navijam za slabijeg
Milošica Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 (edited) 48 minutes ago, Ted said: Inter u Italiji, Arsenal u Engleskoj (gotivni su mi još i Liverpul i Njukasl), niko u Španiji, niko u Nemačkoj Ti si ja S tim što u Španiji i Nemačkoj(kao i svuda uostalom) zavisi ako je trenutno neka ekipa gotivna, ali za stalno niko u te dve zemlje niko. Na primer Valensija mi je bila jako gotivna pred kraj prve decenije ovog veka, kada sam uostalom i pratio fudbal najviše Edited November 14, 2023 by Milošica 1
Ratamahatta Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 (edited) Alanija Vladikavkaz, Decic Tuzi, Etar Veliko Trnovo, Politehnika Temisvar, Cakovec, Rakunat, Zalaegerseg, Napoli, Verder, Kolcester, Nant i Deportivo Edited November 14, 2023 by Ratamahatta
Ratamahatta Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 (edited) Stari fudbal je presto da bude stari fudbal onog dana kad je Valensija s Mistom uzela Primeru, sve posle toga je besmisao Mada sam volo i Inter, Parmu i Fiorentinu, samo mi je Napoli egzoticniji pa ajde Edited November 14, 2023 by Ratamahatta 1
Ted Posted November 14, 2023 Author Posted November 14, 2023 41 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kako možete da navijate za dva kluba, taj mi koncept nikada neće biti jasan mrvu simpatije gajim ka čelziju, zbog borote, jokana i kežmana. u italiji i španiji da sve klubove kuga pokosi ne bih trepnuo isto važi i za francuske, portugalske, špnske, nemačke, grčke klubove…. ekstenzivno tumačenje Duška Radovića......Za druge se navija, Partizan se voli Partizan je van svake liste, deo porodice. a pošto volim i pratim fudbal dugo, razvio sam i manje ili veće simpatije za par klubova iz drugih država. Inter npr. još iz vremena kad sam bio klinac i kad su igrali Mateus, Breme i Klinsman. Arsenal sam počeo da gotivim više od perioda kada je Anri prešao i nastavio da navijam za njih....
Ratamahatta Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Djalminja, Bebeto, Rivaldo, Asprilja, Zola... kako ne gotiviti, kako odoleti zovu Miladina Becanovica i Konstantina Ognjanovica
DR. KUMALO Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 svaki klub volim najviše na svetu kad igra protiv fkcz, mimo toga daleko im lepa kuća svima 2 1 1
booyaka Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Ništa prirodnije nego da navijači Partizana navijaju za hrvatske klubove
weedman Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) naravno, kao da je nesto lose navijati za hrvatske klubove...ja sam navijao u rukometu za partizan iz bjelovara, cak su imali crno bele dresove...inace, u zagrebu sam posetio kucu u kojoj je osnovan nk partizan, na jednom zidu velika fotografija sa osnivanja a na njoj tudjman, damir javor, mateja kezman i zek ledej, zlobno se cerekaju a iznad njih parola - stup srpstva mora pasti! Edited November 15, 2023 by weedman 1 4
Eleniko Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 jel se to stub na hrvatskom kaže stup, vidim da je i bradilko danas isto govorio
weedman Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 to su sve sinonimi - stup, stub, pimpek...tako mozes reci i pimpek srpstva, isto značenje ima 1 1
Filozof manijak Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) 3 hours ago, Eleniko said: jel se to stub na hrvatskom kaže stup, vidim da je i bradilko danas isto govorio Kaže se i na srpskom - Đurđevi stupovi Meni se sviđa ta kroatizirana varijanta - stup srbstva, ima nekako tup prizvuk Edited November 15, 2023 by Filozof manijak
Azdaja Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 FK Partizan/ Borac Banja Luka/ Arsenal To je to. Živeli stupovi.
ubibobi Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Hajduk gotivniji za pinklu od purgera isto tako i Željo od Sarajeva...Arsenal kod engleza od Anrijevog vremena što reče Ted a Fiorentina kod žabara još od onog tria Batistuta, Edmundo i Rui Košta a ponajviše zbog one babe što je svaku domaću tekmu pratila onako namrgođena i umotana u neke ćebiće, mislim da je bila keva kontroverznog biznismena, filmadžije i predsednika kluba Vitorija Čeki Gorija koji je i sam po sebi bio jaka mustra
Recommended Posts