Ted Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 Situacija je svima znana, bezbroj puta opisana i opevana. Nekakve posebne reči ili klasičan uvod u topik, to nije moguće. Očigledno se nalazimo u nečemu što se može opisati kao loša beskonačnost. Otvaram ovaj topik pošto su svi prethodni vezani za vremenski ograničen period. Koji, kao takav, u nekom trenutku mora da istekne, a taj trenutak je sada, što se tiče poslednjeg topika. I ovaj će biti vremenski ograničen i u nekom trenutku će isteći, ali taj trenutak mi sada ne možemo da definišemo drugačije, osim opisno, dakle do oslobođenja. Pa ukoliko se ono dogodi u skorije vreme lako ćemo preimnovati ovo u klasičan naziv. Za sada sam, poštujući tradiciju, isekao još jedno slovo, tako da nam preostaju četiri. U nastavku, odnosno sledećem postu, vam svima nudim i jednu razbibrigu, zapravo jedno malo uvodno poglavlje fikcije koju sam napisao. Gde su heroji i antiheroji gospoda, a biće i dame, sa ovog topika. Što se ovog foruma tiče mi smo ono što je ostalo od fkp u ovom trenutku. Pa možemo malo i da se zajebavamo i da održimo vatricu. Ajd nek nam je svima sa srećom. 3
Popular Post Ted Posted June 10, 2023 Author Popular Post Posted June 10, 2023 (edited) Devojka je imala crnu kosu. Kratku. Pixie frizura sa dužim pramenovima. Dovoljno kratka da stvori dramatičan izgled, ali dovoljno duga da zadrži ženstvenu privlačnost. Tako barem piše u katalozima, a u njenom slučaju zaista je tako i bilo. Srebrnaste minđuše u obliku zmije protezale su se preko celog uha i obavijale oko hrskavice. Imala je preko 20 godina. Valjda. Tako uvek bude navedeno u katalogu. Osim toga, nije imala ništa. Bila je gola i stajala pored omanje fotelje od bele kože. Ili imitacije kože. Ramena i kukovi bili su sličnih proporcija, struk uzak, oblik tela kao peščani sat. Poput Salme Hayek ili Halle Berry. Pogled je usmerila u levu stranu, ali kadar nije bio toliko širok da bi se moglo videti u koga ili u šta je gledala. Posmatrač je mogao da uoči da je kamera uključena u 22.43h, nepoznatog dana, nepoznate godine, na nepoznatoj lokaciji. Pasionirani posmatrač mogao bi da uoči još nekoliko detalja. Recimo arehetipski tip grudi, poput lopte, jednako pune pri vrhu i dnu. Dakle ne u obliku zvona, suze, ne asimetrične. Posmatrač koji bi posedovao znanje van granica konvencionalnog, dodao bi i da tamni deo kože koji okružuje bradavicu jeste poput otiska prsta, potpuno individualan i ima određene karakteristike. Devojka sa Pixie frizurom i arhetipskim grudima je zakoračila, obišla fotelju i krenula u levo. To kao da je iznenadilo kamermana, slika se zatresla, ali se satabilizovala posle nekoliko sekundi. Pixie frizura je sad bila leđima okrenuta kameri, prišla je drvenoj komodi naslonjenoj na dugačak beli zid. Okrenula se, sela na komodu, raširila noge i leđima se oslonila o zid. Kamerman je zumirao ovoj prizor. Neuk mij! Steek mijn ogen uit! – rekla je, oblizujući se. Kakav je ovo jezik? Šta ovo znači? – @kud u maglu Simoviću je pauzirao snimak i obratio se prisutnima. Sedam muških glava, računajući i njega. Mojsije diže svoj štap prema nebu, a Jahve zagrmi i pusti tuču i munje po zemlji Egipćana. – javio se @ToniAdams. Bio je oslonjen na leđa glomazne zelene fotelje i upravo je gasio cigaretu u saksiji. Knjiga izlaska. – dodao je. Au, al sažima Bibliju ovaj jezik! Daj ne zajebavaj. Govori! – odgovorio je @Azdaja, a svih šest muških glava okrenulo se ka Toniju. Jebi me! Isteraj mi oči! Eto to vam je to. – reče Toni, pripaljujući sledeću cigaretu. Šest muških glava je procesuiralo ovu informaciju nekoliko sekundi. Ima smisla. – prvi se javio @Milošica. Šta bre ima smisla? Ja to nikad nisam čuo. Ko tako govori? – pobunio se @ZokiAsov. Ja bi znao šta da radim. – branio se Milošica Ma svi bi znali – odgovorio je ZokiAsov. Ali brate oči! Jebote! Šta nije jasno, imperativna rečenica, poziva nekoga da je jebe. Samo na način koji nama nije uobičajen. Verovatno kod nje jeste. Gde god to bilo. Isto kao da je rekla, razvali me, rasturi me, pocepaj me. Uzmi me strasno, rekao bi neki pesnik. – objasnio je @Filozof manijak. Ajde! – javio se i @J.R. Cash. Kao i obično, raspravljamo se oko gluposti i gubimo vreme! – nervozno reče Simović. Jedno što nas interesuje jeste gde i kada je ovo snimljeno. I da li je još neko na ovom snikmu. A to za sada ne znamo. Da su joj platitli da izgovara zapisnik sa osme sednice, to bi i radila. – zaključio je. Simović je pokrenuo snimak i sedam muških glava ponovo se okrenulo ka ekranu. Kamera se polako pomerala u desno, tako da se Pixie frizura uskoro izgubila iz kadra. Tri metra dalje, odmah ispred ulaznih vrata u sobu, stajao je muškarac. Poput devojke sa arhetipskim grudima, bio je go. Neuobičajeno i van svakog rezona, pojava muškog tela naterala je sedam muških glava, posmatrača, da se instinktivno približe ekranu, u punoj koncentraciji i iščekivanju. Kakvu fruzuru je imao muškarac, u ovom tenutku nije bilo moguće reći, s obzirom da se glava na snimku nije videla, već samo od grudi na niže. Munju drži objema rukama i kazuje joj kamo će zgoditi. – opisao je Toni kadar koji su upravo gledali. Knjiga o Jobu, 36,32. – dodao je. Idi leči se! – odgovorio je Filozof manijak, jedva zadržavajući smeh. Tačnije, drži munju jednom rukom. – precizirao je J.R. Cash. Ne vidi se glava. – Aždaja je izgovorio očigledno. Barem ne ova na ramenima, koja nas interesuje. Ova koja se vidi nije nam od značaja. – konstatovao je Milošica. E jebi ga! – reče Simović. Valjda će biti nešto u nastavku. Da li je muškarac razumeo zaposvest devojke sa arhetipskim grudima ostaće nejasno. Kao i sedam muških glava, izgleda da je procesuirao informaciju. U svakom slučaju oklevao je, iako je kadar ukazivao da je munja u polažu za napad. Ajde bre, pomeri se, magarče! – zapovedio je Zoki Asov. Nakon predugih pet sekundi, muškarac se pomerio. Munja se opasno zaklatila, van kontrole, pošto ruke više nije bilo na njoj, pa je brzim potezom muškarac stabilizovao i usmerio ka cilju. Dalji razvoj događaja bio bi očigledan, munja je trebala da zgodi u pravo mesto i, figurativno, istera oči, pri čemu bi bilo poželjno da se, u nekom trenutku, pojavi i glava muškarca. Kako bi ovaj materijal, pored erotskog, dobio i pravni značaj. Ali, sedam muških glava je, privremeno, ostalo uskraćeno za ostatak snimka, pošto se začuo zvuk silovitog pritiska kvake i otvaranja vrata. U prvi trenutak, svi su pomislili da je otvaraju vrata sobe na snimku. Svi osim Simovića, koji je shvatio da se otvaraju vrata stana u kome su se nalazili. Brzinom munje dohvatio je daljinski upravljač i promenio izvor signala. Na televizoru je sada bio kapetan teretnog broda, koji se očigledno mučio da izvede nekakav manevar u Panamskom kanalu. U sobu je uleteo @BlackGeorge i pobednički obajvio: Evo ga! Na flešu! Audio zapis! – a zatim je Toniju bacio fleš. Uau, Panamski kanal, obožavam ove dokumentarvce na NG. Opa, trese Gospod munjama, odapinje strijele svoje i razgoni grešnike. – uzbuđeno će Toni. Psalam, 144,6. – dodade. Znači Shimpr je odradio posao, svaka čast! – uzbuđenio reče Milošica. Daj vamo, posle ćemo video materijal. – komandovao je Simović. Ugasio je televizor, ubacio fleš u laptop i pritisnuo plej. Osam muških glava primaklo se laptopu, u punoj koncentraciji i iščekivanju. Edited June 10, 2023 by Ted 4 6 5
Popular Post MocaVukotic Posted June 11, 2023 Popular Post Posted June 11, 2023 Potresen sam cinjenicom da me nema u tedovoj prici, ali dobro, ako ce to da pomogne onda ok 4 1 6 1
kud u maglu Simoviću Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 momčilo se pojavljuje unoseći baklju slobode u ovaj porobljeni vilajet 1
ZokiAsov Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Popularni Lalat se svojim izjavama ozbiljno namece za sledeceg trenera. Ja kazem, sto da ne. Kad je bal nek se jebe i princeza 1 1 1
Ted Posted June 13, 2023 Author Posted June 13, 2023 Popularni Lalat je, u odnosu na naš stručni štab, Karlo Anćeloti glavom i brdom. Što ne govori puno o Lalatu, ali govori dosta o našoj struci.
Redoran Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Kapiram da ćemo sezonu provesti dodajući jedno po jedno poglavlje na Tedov uvod. Garantovano bolja zabava u odnosu na ono što će se dešavati u i oko FKP. 1 1
Lord Stef Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 On 11.6.2023. at 10:04, MocaVukotic said: Potresen sam cinjenicom da me nema u tedovoj prici, ali dobro, ako ce to da pomogne onda ok +1 nema veze, kad osvojimo titulu bice im krivo sto su nas ovako propustili
Recommended Posts