zikaPantelej Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 37 minutes ago, Constantin said: U celoj ovoj priči, oko odustajanja od usluga "Afričkih Vedeta", napominje se da je ostao samo Yamcam, i navode se svi igrači sa kojima je ugovor raskinut. Niko ne pominje Etongua i kakav je njegov status. Status mu je takav da je juče bio na zapad.. verovatno zbog povrede, nece on skoro..
Constantin Posted August 26, 2023 Author Posted August 26, 2023 5 minutes ago, zikaPantelej said: Status mu je takav da je juče bio na zapad.. verovatno zbog povrede, nece on skoro.. Ma što se mene tiče, može i on u paketu s ostalima....
Constantin Posted August 26, 2023 Author Posted August 26, 2023 3 hours ago, W.F.C. said: evo, posteno, sve reko Po koji put....? 1
Constantin Posted August 26, 2023 Author Posted August 26, 2023 Morao sam da preslušam i evo, rekao je pomoći će "promtno"....pokenjam mu se na izraz.....investiciju os 80 miliona evra. Nadam se da će biti sa ne više od 10-15 iljada stolica.
Constantin Posted August 26, 2023 Author Posted August 26, 2023 19 hours ago, Constantin said: Šuška se da će Tončev u Dubočicu.... "Naknadna pamet"...ispostavilo se da je to pričano i prošle godine, a kad "onaj" kaže da će "promptno" da nas pomaže, neće si ovaj ide, još dublje će zabaci sidro...sa sve Propadala i Markonija....
Constantin Posted August 27, 2023 Author Posted August 27, 2023 Za 80 miliona odradjen je stadion u Luxemburgu....evo pr. Neke stvari na stadionu moraju da se urade imao on 10 000 mesta ili 100 000 mesta, i ne znači da srazmerno broju stolica, raste cena. Meni je više muka oko tog stadiona šta se sve dešava. U tih 80 miliona, ja ne znam šta je predvidjeno. Verujem da novog stadiona, iz temelja neće biti. Znači krpiće se postojeći. Srušiće, verovatno, staru zapadnu tribinu i sastaviti sa ovim što je uradjeno do 2011.g. Pokriće se veći deo, zameniti trava. Zradiće ovaj "polu-hibrid" 80/20 kao u B.Topoli i ufradiće se grejači, a istem za automatsko polivanje imamo. Stadion je zaoičet u vreme "žute" vlasti, a izvršioc gradnje je radio moj drugar, inače autoprevoznik iz Brzi Brod, a za vreme prethodne vlasti "dežurni graditelj" svega i svačega. Kako ga je uradio videli smo. Da se mene pita, stadion bi gradio iz temelja, nov, sa desetak hiljada mesta i to kod mene u Panteleju, kod naplatne rampe "Niš-Istok"...mesta koliko hoćeš, auto-put na 200 metara, a onaj stari stadion bi srušio do temelja. Stadion, izmedju zgrada, pored Kliničkog centra, a praking za 100-200 vozila i još u vlasništvu JP Niš-parking. Nema stvaranja dodatne saobraćajne gužve, a navijači gostujućih timova, pogotovu "beogradskih blizanaca" ne bi špacirali kroz centar grada, a znamo šta se sve dešavalo. Ovako...sa auto-puta na stadion, sa stadiona arivederči.... Stadion, kakav nama treba, izgleda otrpilike ovako: Ništa više od ovoga. Dobili bi i to, garantujem, veći broj pretplatnih karata, jer bi mnogi predupredili situacije kad su velike utakmice protiv beogradska dva najveća kluba, jer kad oni gostuju je i najveća poseta, kako bi imali obezbedjeno mesto na tribinama. Da ne pričam koliko je lakše za održavanje. Brisati 10-12 000 stilica i 25 000 nije isto. Za sadašnje prilike 25 000 mesta je nepotrebno. Zvrji prazan. Ovom fotkom što sam postavio, naslućuje se da je moguće proširenje, pogotovu južne i severne tribine.... Kakvi će marifetluci oko rekonstrukcije stadiona da se izrode, Bog će sam znati. Znamo "igrače"...
Captain_Darling Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/najbolji-tim-5-kola-mozzart-bet-superlige-nislije-i-zmajevi-pojeli-konkurenciju/460124 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/najbolji-igrac-petog-kola-mozzart-bet-superlige-vanja-ilic-moze-desnom-a-moze-i-levom/460122
MaErAkLoIJA Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 2 hours ago, Boki96 said: Dal će bude još neko pojačanje ipak odoše crnci Da be, sve permanentno 🤣
Constantin Posted August 28, 2023 Author Posted August 28, 2023 Lalat dobio otkaz u Ukrajini....sreća te pobedismo Šumadince. 1 2
Gradina Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 4 hours ago, Constantin said: Lalat dobio otkaz u Ukrajini....sreća te pobedismo Šumadince. Jadan je. Ima boga džabe mu što se lažno krsti. Raspad tria Lala Šarac Vidak. . . 1
Constantin Posted August 28, 2023 Author Posted August 28, 2023 2 minutes ago, Gradina said: Jadan je. Ima boga džabe mu što se lažno krsti. Raspad tria Lala Šarac Vidak. . . Koji Vidak ? Bratić...? 1
Recommended Posts