VoodooDerina Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Kocić, Stamenković i naročito Ranđelović su bili užasni, ostalo može da prođe. Ne računam one padobrance sa manje od 10 utakmica.
levi Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 uopšte golmani nisu bili ograničavajući faktor u Zvezdi sve ove godine u odnosu na ostatak tima, osim indijanca Bajkovića koji je verovatno najbezvezniji golman nekog uspešnog tima u klupskoj istoriji
dragance Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Bajko je bio rezerva 45 godina i silom prilika je postao prvi golman kad nismo imali ni dinara. 2
adasevic Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Pa i Rajkovic je kod nas odlicno branio, a i karijera mu je sasvim pristojna. Mislim da Degenek uopste nije opcija. Bice zanimljiv status Dragovica. On bi da ide u Italiju, ali se stvari znacajno menjaju sa Izreaelcem. On i Erak da ostanu bi bilo super, jer vec dugo igraju zajedno i poznaju se. Uz Spajica i Miluna i mladog Lekovica, to je taman 5 stopera da bar na toj poziciji ne budu potrebna pojacanja. Po meni najneizvesnije je sta ce biti sa bekovima. Levo imamo Azarova i Rodica, a tu je i ovaj kllinac Nedeljkovic za koga pricaju da je bas ozbiljan talenat (nisam gledao). Desno je tu Vigo (meni se svijda), tu je i Lazar Nikolic, a do kraja leta ce valjda konacno Gobelja otici. Ne bi me cudilo da tu bude neko pojacanje. U sredini ce definitvino biti guzva. Micko jeste dobro odigrao prolece, ali sad tu imamo i Ada i Stamenica, a nesto ofanzivnije Kangvu, Kangu i ovog malog Sljivica. Previse je to igraca za 2 mesta. Kraso ce kod nas da se nadaje golova. Ogroman upgrade u odnosu na Pesica... Na krilima imamo guzvu, bice jos veca ako dodje Late Lat, neko ce svakako i da ode... Jos jedna nekarakteristicna situaicja je to sto ce nama Evropa da pocne u septembru. TO jos nismo vezbali. Desavalo se da je zavrsimo do tada, a ne da pocnemo Prakticno ce JSL da nam bude lagani poligon za zagrevanje. 2
dragance Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Napokon je stigao i brat kivi! Odličan transfer. 1
elementary Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 ^^Kakav je igrač ,karakteristike ,nisam ga nikad gledao .
John Coltrane Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Jel može neko da objedini u jednom postu, koga smo sve doveli ali bez nadimaka molim. Imam utisak da smo gori od Notingem Foresta, a u stvari je to 4,5 igrača samo.
dragance Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 46 minutes ago, elementary said: ^^Kakav je igrač ,karakteristike ,nisam ga nikad gledao . Dobar na sredini, dobra dubinska dodavanja/pasovi napred, bez komplikovanja. Napokon neko ko zna da centrira.
dragance Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 11 minutes ago, John Coltrane said: Jel može neko da objedini u jednom postu, koga smo sve doveli ali bez nadimaka molim. Imam utisak da smo gori od Notingem Foresta, a u stvari je to 4,5 igrača samo. Stamenic, Ado, Kasso, Glejzer (ne oni iz Mančestera). Otišao Pešić, Borjan (još nezvanično), Mrkela hoće da prodaje Kangvu … 1
adasevic Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Došli: Piter Olajinka (Slavija prag) - levo krilo/spic - 1995 - zvanicno stize 1. jula Marko Stamenic (Kopenhagen) - zadnji vezni - 2002 Edmund Ado (Spartak) - zadnji vezni - 2000 Zan Filip Kraso (Sent Etijen) - napadac - 1997 Omri Glejzer (Hapoel) - golman - 1996 Otišli: Aleksandar Pešić - Ferencvaroš Radovan Pnakov - Legija Nemanja Motika - Olimpija Veljko Nikolic - Aris Limasol Milan Borjan - Slovan (pozajmica) Marko Rakonjac - itekla pozajmica iz Lokomotive Moskva Nenad Krsticic - kraj karijere Seku Sanogo - istekao ugovor Zoran Popović - istekao ugovor 3
Recommended Posts