January 3, 20251 yr 25 minutes ago, Uskebasi said: Jebiga, kad napises nekome da se bezuslovno stavlja na stranu masovnog ubice nema mnogo toga sto možeš da uradis da ublazis posledice svog dela. ne quotujem zbog tebe nego zbog drugih ljudi ovde, tebi nema pomoći 50 minutes ago, Eleniko said: kad ne budeš ostavljao postove kojima nekima od nas ostavljaš utisak da se bezuslovno stavljaš na stranu masovnog ubice i njegovog pomagača, bićeš nagrađen to našta se pozivaš ne piše nigde na forumu. Edited January 3, 20251 yr by Eleniko
January 3, 20251 yr Budi muško i stani iza svojih reci. Napisao si Spoiler kad ne budeš ostavljao postove kojima se bezuslovno stavljaš na stranu masovnog ubice i njegovog pomagača, bićeš nagrađen Posle si editovao, kako sam kažeš da ne budes banovan, a ne zato sto si lepo vaspitan. Uglavnom, vredjas, provociras, proganjas i "nekima od nas ostavljas utisak" nekoga koga ne treba puštati na ozbiljne delove foruma
January 3, 20251 yr izvini što sam ti pokvario pakleni plan, konačno nisam jedini koji ti je ovde sugerisao da se zamisliš nad time što pišeš bezosećajnost i rigidnost je pominjala @Svemir Zekai još par forumaša bolje je da se tema zaključa nego vreme da ne gledamo više ovo
January 3, 20251 yr Oooo, krijes se iza svemir zeke. Bas tužno. Ti razumes da ti mene proganjas na svakoj temi na kojoj pisem? Da ostavljas negativne reakcije na svaki moj post, na svakoj temi. I da nisam jedini koji se zalio na takvo tvoje ponasanje. Veoma si agresivan i nemas granicu. A svemir zeka i ja smo se slozili da one koji su opasni po okolinu i koji proganjaju ljude treba drzati zakljucane.
January 3, 20251 yr tvoje slaganje sa zekom, nakon što si ženu ismevao što koristi reč saosećajnost. 19 hours ago, Svemir Zeka said: Ceo ovaj nastup mnogih poslednjih dana je neverovatan. Možda je po zakonu, ali je i bezosećajnost i rigidnost vrlo upečatljiva. A na ovakvu temu. Neshvatljivo. 19 hours ago, Uskebasi said: Ovo je bas jadan i bedan komentar 19 hours ago, Svemir Zeka said: Neko i da kaže naglas Ne znam s kim se svađate ovde i šta nam dokazujete. 19 hours ago, Uskebasi said: Ne znam zasto mislis da "vam" neko nesto dokazuje? Od saosecajnosti tvoje struke ubijena deca i njihove porodice nisu imale vajde. KK je bio u sistemu, prepoznat kao dete sa problemom, ali niko od saosecajnih strucnjaka nije prstom mrdnuo. Zato se toliko grcevito drzite za odgovornost roditelja, jer ne daj Boze da se postavi pitanje odgovornosti strucnih sluzbi skole i csr koji u ovom i svim slicnim slucajevima ne preduzimaju nista, osim sto kad dodje do tragedije kazu "bio je evidentiran kod nas". zaključajte ovo sranje, sem ako nije poenta ponovljeno pecanje bana.
January 3, 20251 yr 1 hour ago, Uskebasi said: Jebiga, kad napises nekome da se bezuslovno stavlja na stranu masovnog ubice nema mnogo toga sto možeš da uradis da ublazis posledice svog dela. Da li se advokat masovnog ubice bezuslovno stavlja na stranu masovnog ubice? Nekim od nas deluje da ste se stavili u ulogu advokata. Ja zbog toga imam veće razumevanje, nego da mi to kaže neko u RL. Da mi neko u RL kaže da ostavljanje pištolja s brdom metaka detetu, koje je prethodno istrenirano da ga efikasno koristi, nije Izazivanje opšte opasnosti smatrao bih ga osobom za izbegavanje. Ne bih voleo da živim u njegovoj blizini, ni da moja deca budu u blizini njegove.
January 3, 20251 yr 2 minutes ago, Eleniko said: tvoje slaganje sa zekom, nakon što si ženu ismevao što koristi reč saosećajnost. zaključajte ovo sranje, sem ako nije poenta ponovljeno pecanje bana. A vidi, razlika izmedju normalnih i ne bas toliko normalnih ljudi je sto se normalnim desi da imaju suprotna misljenja i da preteraju u nekoj ponocnoj raspravi, ali se kod normalnih na tome zavrsi. Normalni ne idu danima i mesecima za sagovornikom, ne proganjaju ga po svim temama na forumu, ne ostavljaju reakcije bas na svaku poruku i tako to. I nema potrebe da se zakljucava ova tema. Pre par dana si isto ovo radio na temi o advokaturi i to ne samo sa mnom, a vec na sportskim temama to je tvoj standardan obrazac ponasanja. Nece valjda zaključavati svaku temu gde ti nekoga proganjas? Pa zaključace onda ceo forum...
January 3, 20251 yr 1 minute ago, duma said: Da li se advokat masovnog ubice bezuslovno stavlja na stranu masovnog ubice? Nekim od nas deluje da ste se stavili u ulogu advokata. Ja zbog toga imam veće razumevanje, nego da mi to kaže neko u RL. Da mi neko u RL kaže da ostavljanje pištolja s brdom metaka detetu, koje je prethodno istrenirano da ga efikasno koristi, nije Izazivanje opšte opasnosti smatrao bih ga osobom za izbegavanje. Ne bih voleo da živim u njegovoj blizini, ni da moja deca budu u blizini njegove. I eto odgovora na pitanje zasto se niko od pravnika i advokata ne oglasava javno. Jer bi u tom slucaju i njihova deca bila legitimna meta. Čime bi tvoju decu ugrozila deca onih koji kazu da ovo nije kriivcno delo izazivanje opšte opasnosti?
January 3, 20251 yr 1 minute ago, Eleniko said: gore iznad ti nadiru još neki koji misle drugačije od tebe, vidi šta ćeš Eleniko, da ne kazem ono staro ime, postoji velika razlika izmedju onih koji drugacije misle i onih koji opsesivno fiksiraju nekoga i proganjaju ga. Sa ovim prvim se raspravljaš, a za ove druge se nadas da ce neko na vreme prepoznati opasnost i zakljucati ih.
January 3, 20251 yr ovo što radiš se zove targetiranje i učitavanje da sam bolestan /"ne baš normalan"/ što bi bilo negde okej da to ne radi čovek koji se /navodno/ bavi pravom i pravdom i što si već radio još pre godinu dana u doba krošeka i proglasio me nekakvim portparolom verana matića na forumu što je gadna real life pizdarija, u mom slučaju stara 20 godina ali to te nije sprečilo da ponavljaš radnje za koje postoje sankcije kao i ovaj pokušaj danas što se mene tiče možeš nastaviti kako želiš, za mene je nebitno ne prijavljujem ali ne zaboravljam ne možeš misliti gore o meni nego ja o tebi Edited January 3, 20251 yr by Eleniko
January 3, 20251 yr Mislim da je tema otišla nepovratno u k. Sa argumenata prešlo se na lične kvalifikacije i etiketiranje.
January 3, 20251 yr 10 minutes ago, Eleniko said: ovo što radiš se zove targetiranje i učitavanje da sam bolestan /"ne baš normalan"/ što bi bilo negde okej da to ne radi čovek koji se /navodno/ bavi pravom i pravdom i što si već radio još pre godinu dana u doba krošeka i proglasio me nekakvim portparolom verana matića na forumu što je gadna real life pizdarija, u mom slučaju stara 20 godina ali to te nije sprečilo da ponavljaš radnje za koje postoje sankcije kao i ovaj pokušaj danas što se mene tiče možeš nastaviti kako želiš, za mene je nebitno ne prijavljujem ali ne zaboravljam ne možeš misliti gore o meni nego ja o tebi Evo oprostiću ti. Samo da se ne blamiras vise. Uskebasi the Merciful over and out Edited January 3, 20251 yr by Uskebasi