December 12, 20241 yr On 11. 12. 2024. at 11:58, Svemir Zeka said: Gde se inače drže psihopate koje na duši imaju 10 života? U engleskoj je bio sličan slučaj sa maloletnicima ,dvojica su masakrirali neku decu ,posle nekoliko godina na posmatranju ,dobili su nove identitete . Za jednog se izgubio trag ,nema nikakve informacije a ovaj drugi ponovo pravio pizdarije i vraćen je ,verovatno u zatvor. A pre nekoliko godina norveška je pustila jednog serijskog ubica ,pošto je isteklo onih dvadeset godina ,dobio je novi identitet ,živi ko zna gde . On je ubijao pacijente u bolnici
December 12, 20241 yr srećno svima koji uživaju u vigilantizmu tj uzimanju pravde u svoje ruke nije prvi put ovde pritom su osuđeni dobili maksimalne kazne po zakonu koji je potpuno regularan i usaglašen sa nomenklaturom civilizovanih država.
December 13, 20241 yr Pride i ono cuveno клајнбургерско: ma nema problema, presudiće mu pravilnotm u zatvoru, zna se kako tamo.... Edited December 13, 20241 yr by namenski
December 13, 20241 yr I ja očekujem da će ostati zauvek u bolnici. Ne vidim ko bi mogao i hteo da zamene za njega da ga puste, a još manje da garantuje svojim potpisom. Sa druge strane ima dosta onih koji bi potpisali da ostane zatvoren.
December 13, 20241 yr 1 hour ago, *edited by mod said: I ja očekujem da će ostati zauvek u bolnici. Ne vidim ko bi mogao i hteo da zamene za njega da ga puste, a još manje da garantuje svojim potpisom. Sa druge strane ima dosta onih koji bi potpisali da ostane zatvoren. u pravnoj državu za koju navodno svi teže, ne postoji osnov po kome može da ostane u zatvoru. barem ne po sadašnjem stanju. čoveku je suđeno i presuđeno - i to je to. nema posle 20 godina niko šta da potpisuje.
December 13, 20241 yr Sa 42 minutes ago, Eleniko said: u pravnoj državu za koju navodno svi teže, ne postoji osnov po kome može da ostane u zatvoru. barem ne po sadašnjem stanju. čoveku je suđeno i presuđeno - i to je to. nema posle 20 godina niko šta da potpisuje. To ako misliš na onog iz Dubone, koji je mentalno zdrav. Ovo je tema o K.K.
December 13, 20241 yr 25 minutes ago, Tihajeza said: Sa To ako misliš na onog iz Dubone, koji je mentalno zdrav. Ovo je tema o K.K. Hvala, izvinjenje - danas se komentarisala kazna za Dubinu na forumu.
December 13, 20241 yr 2 hours ago, Eleniko said: u pravnoj državu za koju navodno svi teže, ne postoji osnov po kome može da ostane u zatvoru. barem ne po sadašnjem stanju. čoveku je suđeno i presuđeno - i to je to. nema posle 20 godina niko šta da potpisuje. To je bez sumnje tako i tako će i biti. Ne verujem da će ranije iz zatvora niti da će mu otac živ izaći na slobodu. Ovo moje se sve odnosi na ubicu iz Ribnikara za kog će se napraviti loophole.
December 13, 20241 yr 8 hours ago, Fakundo Sava said: U engleskoj je bio sličan slučaj sa maloletnicima ,dvojica su masakrirali neku decu ,posle nekoliko godina na posmatranju ,dobili su nove identitete . Za jednog se izgubio trag ,nema nikakve informacije a ovaj drugi ponovo pravio pizdarije i vraćen je ,verovatno u zatvor. Tompson i Venebls?
December 13, 20241 yr 4 hours ago, *edited by mod said: I ja očekujem da će ostati zauvek u bolnici. Ne vidim ko bi mogao i hteo da zamene za njega da ga puste, a još manje da garantuje svojim potpisom. Sa druge strane ima dosta onih koji bi potpisali da ostane zatvoren. Apsolutno. Samo da ga prebace na "odrasliji" odsek. Deca s drugim problemima koja tamo leže se traumiraju dodatno. Edited December 13, 20241 yr by Svemir Zeka
December 13, 20241 yr 5 hours ago, Midžeta said: Tompson i Venebls? mislim da je ovo serija o tim klincima, mnogo zajebana priča https://www.imdb.com/title/tt8178650/
December 13, 20241 yr Film koji je delimično zasnovan na tom događaju "Boy A" (a i knjiga). @Midžeta taj slučaj (ubistvo dvogodišnjeg deteta)
December 13, 20241 yr Znam, znam gledala sam Boy A, bio je i krarki film (valjda i za Oskara nominovan) The detainment ili tako nesto o njihovom hapsenju i policijskom ispitivanju. Ovu seriju sto je @svashtabezneshtol postavila moram da odgledam, nissm znala za nju. Gledala sam na BBC-ju dokumenatarc o tim Secure units (valjda, ako neki UK forumas ovde zalazi nek me ispravi) u kojima su bili oni i kako funkcionisu i zasto je jedan ispao ok i rehabilitovan, a drugi raspad sistema kompletan. Taj ceo slucaj je jeziv sam po sebi, a i istraga i sudjenje su bili zestok botched job,pakao.
December 14, 20241 yr Ovaj slučaj ledi krv u žilama. Dete od 7 godina je ubilo zaspalog čoveka kojeg nije ni poznavalo bez ikakvog motiva osim da vidi kako to izgleda: https://www.usatoday.com/story/news/nation/2024/04/20/texas-boy-confesses-shooting-brandon-rasberry-2022/73396303007/ Texas boy was 7 when he fatally shot a man he didn't know, child tells law enforcement