May 3, 20233 yr 1 minute ago, duma said: Da li maloletnici mogu da koriste streljane? Nemam pojma iskreno. Vrlo verovatno da ne, al svakako cim navrse 18 loze se na to. Tim bildinzi - kakav karting, kuglana i sl...ajmo da pucamo.
May 3, 20233 yr 3 minutes ago, radisa said: Hm, i to sma pomislio, da izmišljaju... ALi, ne verujem da su baš tolike psihopate i oni, jebem ga... Ne bi me čudilo da im je sve ispričao od reči do reči
May 3, 20233 yr izgleda da smo svi koji imamo decu shkolskog uzrasta do na 2 osobe do ubijene dece Sent from my RMX3710 using Tapatalk
May 3, 20233 yr 5 minutes ago, Vapad said: Ma...to dete je vrlo hladnokrvno i krvoločno... Imam utisak da je spisak samo podsetnik. Jer po vestima deluje da je lagano ubio čuvara, dežurnu učenicu i dve devojčice na ulazu... Ne znam da li će spinovati da se neko ogrešio o njega pa se svetio, ali samo to ... ne znam, užasno je, moram da se isključim sa vesti malo Da, da, ovo ce vrv glupo zvucati, ali meni posle inicijalnog soka kad sam videla vesti, glavni utisak bio koliko je dobar pistolero i koliko dobro barata oruzijem, bukvalno wtf Uzas, uzas, uzas. E da i poseban krug pakla za Danicu Grujcic koja govori poginuli umesto ubijeni i otkriva toplu vodu u bojleru sa "njih nista me moze da vrati" more mrs, crkla dabogda
May 3, 20233 yr Moj otac je kao vojno lice imao pištolj, znao sam i gde se nalazi, ali se uopšte nije dovodilo u pitanje da ne smem ni da mu se približim, a kamoli uzmem, a tek ne da me tata uči da pucam. A ovom govnetu Ružiću bi neko mogao da kaže da u njegovoj ljubljenoj Kini psihopate redovno upadaju u vrtiće i kasape decu noževima i sekirama.
May 3, 20233 yr 6 minutes ago, Vapad said: Ma...to dete je vrlo hladnokrvno i krvoločno... Imam utisak da je spisak samo podsetnik. Jer po vestima deluje da je lagano ubio čuvara, dežurnu učenicu i dve devojčice na ulazu... Ne znam da li će spinovati da se neko ogrešio o njega pa se svetio, ali samo to ... ne znam, užasno je, moram da se isključim sa vesti malo Ko pomene da je bio žrtva vrnjačkog nasilja i krene da ovo na neki način umekšava, sad kad je jasno da je praktično sve devojčice i ženu ubio ili ranio... na kolac bih ga nabio. Izvinjavam se ali van sebe sam ceo dan
May 3, 20233 yr Popular Post Ništa, samo neka mi neko kaže ima boga, svi će poumirati, pesnici, muzičari, glumci, evo i deca samo će Vučić, Dačić, Palma, Ristivojević i ta ekipa da žive po 150 godina. I ova Grujičićka sa njima. Pa jebote, kad će neko od njih da crkne, kako se niko ne zajebe da rokne neko od njih, evo to mi nikad neće biti jasno.
May 3, 20233 yr Sad je neko sa nadrkanim aparatom uspeo da uhvati čitljivu rezoluciju spiska i sad se to komentariše po internetu. Kakav sunovrat osećaja i morala.
May 3, 20233 yr Popular Post Just now, Mil@n said: Ništa, samo neka mi neko kaže ima boga, svi će poumirati, pesnici, muzičari, glumci, evo i deca samo će Vučić, Dačić, Palma, Ristivojević i ta ekipa da žive po 150 godina. I ova Grujičićka sa njima. Pa jebote, kad će neko od njih da crkne, kako se niko ne zajebe da rokne neko od njih, evo to mi nikad neće biti jasno. zato što nemaju savest, zato žive duže u poslednjih par godina je umrlo par nacista koji su aktivno učestvovali u zločinima u logorima, svi 100+ godina nema pravde na ovom svetu
May 3, 20233 yr 3 minutes ago, arheolog1981 said: Ko pomene da je bio žrtva vrnjačkog nasilja i krene da ovo na neki način umekšava, sad kad je jasno da je praktično sve devojčice i ženu ubio ili ranio... na kolac bih ga nabio. Izvinjavam se ali van sebe sam ceo dan Skoro pa svi mediji su poceli da vrte tu pricu, sto me uopste ne cudi jer smo ocigledno nacija idiota, psihijatriskih slucajeva i maloumnika...
May 3, 20233 yr 5 minutes ago, kralj said: Sad je neko sa nadrkanim aparatom uspeo da uhvati čitljivu rezoluciju spiska i sad se to komentariše po internetu. Kakav sunovrat osećaja i morala. evo citljivog spiska na portalu u mkd isti portal koji je objavio cistu sliku sa imenom i prezimenom nekad bio normalan portal edit: 15 imena na spisku, bilo 16 jedno precrtano Edited May 3, 20233 yr by cedo
May 3, 20233 yr Popular Post a tri dana žalosti, ne od sutra, nego od petka jer je ovo navijačka država.. jebem im mater svima..