May 3, 20233 yr 29 minutes ago, 3opge said: https://www.blic.rs/vesti/hronika/uzivo-ubijeno-osmoro-daka-i-cuvar-u-pucnjava-u-skoli-vladislav-ribnikar-na-vracaru-u/velxn43 nastavnica ranjena u vrat zašto si okačio ovu fotku? 27 minutes ago, steins said: MA ovaj mali je psihopata par ekselans - sve je do tančina isplanirao i na žalost, izvršio. Dobro jutro Kolumbo Edited May 3, 20233 yr by maheem
May 3, 20233 yr Proletela jutros murija pored mene u krunskoj. Nadao sam se da je lažna dojava bombe. Živim blizu, prolazim svakodnevno, išao i ja i moja majka u VR. Ne znam gde se nalazim. Sreća pa sva deca čije roditelje znam, su dobro.
May 3, 20233 yr 6 minutes ago, garmonbozia said: Sad slušam šta priča, klinac je ladno posle akta pozvao policiju sam. sta je sledece, da je ubio sve one koje je hteo ?
May 3, 20233 yr Just now, cedo said: sta je sledece, da je ubio sve one koje je hteo ? I da ce da izadje na slobodu s 24 godine..
May 3, 20233 yr kriv je svijet i internet dakako boze hocemo li stati u kraj ovom olosu ruzic opet Edited May 3, 20233 yr by morgana
May 3, 20233 yr 1 minute ago, morgana said: kriv je svijet i internet dakako boze hocemo li stati u kraj ovom olosu ruzic opet Ma samo je bitno da nije kriv sistem™. Sistem™ je odlican. Kriv je zapad™. \s Edited May 3, 20233 yr by ZerrorR
May 3, 20233 yr 4 minutes ago, arheolog1981 said: Hoće li po našem zakonu sa 18 godina a možda i pre biti slobodan kao ptica na grani? Neko od pravnika neka pojasni? oce sa 18,znam za jedan slucaj u NS.
May 3, 20233 yr novinarka koja pita da li je ubica zrtva nasilja je jebeni imbecil hajmo sad da natovarimo i grizu savjesti svakom ko ga je ikad ukrivo pogledao, tj ako je ziv, malo im je direktne traume
May 3, 20233 yr 10 minutes ago, dùda said: samo je jedna majka dolazila u školu da se svađa sa nastavnicima zbog svoje kćerke, koju je zbog toga bilo sramota i molila je majku da to ne čini. vršnjačkog nasilja nije bilo, znao se stav o tome, rešavalo se po kratkom postupku pa ti budi nasilan ako ti se isplati, a tada se nije isplatilo. Sad su se mame promenile, a za nasilje u školi se ne odgovara. Za sprečavanje nasilja lako može da se odgovara. Pri tom ne mislim na sprečavanje nasilja u proslovekovnom stilu, već o pukom zaustavljanju nasilnika da izgazi drugo dete. Nastavnik koji je intervenisao je imao problema, jer je nasilniku na ručici ostala mala modrica kad ga je podigao s drugog deteta. 7 minutes ago, Time Crisis said: Rekao sam Quote Koliko mi je poznato deci kod nas nije široko dostupno oružije Definitivno ne bi postojao nikakav otpor kad bi se sutra obuka dece za korišćenje oružija proglasila terorizmom. Mislim da na tome treba da se radi već danas.