May 3, 20233 yr 1 minute ago, Halvard said: "Zapadne vrednosti", doslovan citat. Ne znam šta bih rekao, a da bude dovoljno. i "video igrice" kao da smo u 2004. g. Edited May 3, 20233 yr by mackenzie
May 3, 20233 yr Moju osnovnu školu, OŠ Sveti Sava u Beogradu, su učenici sedmog i osmog razreda (izvesni Uvelić i ekipa) demolirali za Prvi maj 1988. ili 1989. godine, do te mere da par nedelja nismo uopšte išli u školu. Bukvalno su srušili celu školu, lomili inventar (klupe, stolice, koncertni klavir, grafoskope), izvaljivali vrata iz zida sa sve štokovima, upali u laboratoriju za hemiju pokušavajući da naprave dimne bombe i umalo se nisu otrovali, zapalili zbornicu sa sve dnevnicima, itd. Taj pir je trajao tri ili četiri dana preko praznika, a maskirala ga je ekipa koja je sve vreme igrala basket u školskom dvorištu, za šta je prethodno tražila (i dobila) ključ od dvorišne kapije od školskog domara. Dodatno, ja lično sam tri-četiri puta bežao od vršnjačkih batina, vraćao se od Avalske do Vuka preko Terazija ili Autokomande bukvalno. Školu i zaposlene u školi je živo boleo đoka za moje probleme sa drugima, čak su nam profesori otvoreno rekli da ih ne zamaramo našim zajebancijama i da se žalimo roditeljima ako nam je teško.
May 3, 20233 yr Ne mora da bude pribran snimanje u učionici je prvi refleks. Pribrana je bila ova devojčica što se pravila mrtva Edited May 3, 20233 yr by Hermetico
May 3, 20233 yr https://www.blic.rs/vesti/hronika/uzivo-ubijeno-osmoro-daka-i-cuvar-u-pucnjava-u-skoli-vladislav-ribnikar-na-vracaru-u/velxn43 nastavnica ranjena u vrat
May 3, 20233 yr MA ovaj mali je psihopata par ekselans - sve je do tančina isplanirao i na žalost, izvršio.
May 3, 20233 yr Just now, steins said: MA ovaj mali je psihopata par ekselans - sve je do tančina isplanirao i na žalost, izvršio. Hoće li po našem zakonu sa 18 godina a možda i pre biti slobodan kao ptica na grani? Neko od pravnika neka pojasni?
May 3, 20233 yr 14 minutes ago, Redoran said: Jesu li deca još uvek u školi pa ih ne puštaju napolje ili su roditelje ubijene dece ostavili da čekaju? Mislim, debili su u svakom slučaju nego mi taj deo nije jasan. Jos uvek se ne zna sta je sa koleginicinim detetom. Idioti