June 1, 20233 yr Šta mislite, kakvo je trenutno stanje u školama? Znam da će roditelji da popizde. Al, i ja sam roditelj....prvaka. Edited June 1, 20233 yr by Svemir Zeka
June 1, 20233 yr Ja sam u šoku, a već odavno se ne bavimo školom. Moja sestra je trenutno u duševnom stanju da ode do vlade i da ih sve zapali na lomači.
June 1, 20233 yr 1 minute ago, oyashirazu said: Pizde i nastavnici. Zbog čega pizde? Što se završava godina?
June 1, 20233 yr I kako će sad da ispoklanjaju ocene, posebno u svetlu novih pravila o upisu srednje i fakulteta?
June 1, 20233 yr Pa ostaće završni verovatno kad je i planiran. Ocene će đaci moći da poprave ako su nezadovoljni sadašnjim.
June 1, 20233 yr Nije im baš jasan dopis, koji btw nije stigao. Zaključite ocene do šestog, al može i do 20. na zahtev. Možete i da radite i da ne radite, tj čuvajte ih malo, a i ne morate. I ofc ispoklanjajte im ocene.
June 1, 20233 yr Pa nije stiglo ništa zvanično. Stići će sutra, ili neće. Ok mi je to za datume, trebalo je i mnogo ranije. Ja sam svoje ocene zaključila. I svakako ću raditi negde do 10.7 sigurno a možda i duže.
June 1, 20233 yr Ja ne razumem uopšte šta će predmetni nastavnici da rade dve nedelje osim da budu bebisiterke dece roditelja koji rade i koji će slati decu i kako će to da izgleda.
June 1, 20233 yr 2 minutes ago, Taihoskopija said: Ja ne razumem uopšte šta će predmetni nastavnici da rade dve nedelje osim da budu bebisiterke dece roditelja koji rade i koji će slati decu i kako će to da izgleda. Da uče decu miru i toleranciji. Piše lepo.
June 1, 20233 yr On 31. 5. 2023. at 17:47, djordje geprat said: zeko, ne bih da sam u tvojoj koži. potpuno ću razumeti ako digneš ruke i uzmeš da se baviš nečim drugim. tamo na vocapu čitam tvoje zavitlancije no, mislim da je to samo izduv od ove muke u profesiji. sve najbolje. E to. A još na dva mesta. Najradije bih se sve bacila i...ne znam šta. Radim ja i privatno al to je nedovoljno.
June 1, 20233 yr 3 hours ago, Friend said: I prekida se i ne prekida se. Time je zatvorena podela u Ribnikaru. Šredingerovo školovanje