May 26, 20233 yr A gde da gostuje? Kao pustili bi je na tzv. javni servis da proziva drzavne skole? N1 recimo ozbiljni ali americki placenici avaj
May 26, 20233 yr To je poziv da se problem rešava u školi, a ne preko medija. Ovde je objašnjeno kako se kretao taj slučaj. Deluje da je škola uradila sve što im je bilo dozvoljeno / propisano. https://drinka.rs/vesti/izjava-povodom-medijskih-nastupa-milice-kon-i-narusavanja-ugleda-os-drinka-pavlovic/
May 26, 20233 yr To sto se o necemu javno i otvoreno govori ne znaci da se problem resava u medijima Onolike bljuvotine po tabloidima svakodnevno a problem je zena koja javno kritikuje skolu u kojoj joj zlostavljaju dete
May 26, 20233 yr Poruka saopstenja je da majka ne saradjuje sa skolom nego trci da baljezga nesto po medijima Evo ne znam…
May 26, 20233 yr Dobro jeste malo ličnije nego što je moralo, ali deluje da su uradili sve što su mogli i da bi sledeći korak morao da bude da eliminišu dete koje ugrožava, a to ne može.
May 26, 20233 yr Baš to. Uradili su koliko im zakoni i sistem dozvoljava. Problem je što to izgleda da nije dovoljno, tj. sistem nije postavljen kako treba.
May 26, 20233 yr 19 minutes ago, Leia said: zena koja javno kritikuje skolu u kojoj joj zlostavljaju dete što se ta žena nije pojavila ni na jednom sastanku u školi koji su služili rešavanju te situacije? saopštenje je skroz ok. Edited May 26, 20233 yr by pt 2.0
May 26, 20233 yr 17 minutes ago, Leia said: To sto se o necemu javno i otvoreno govori ne znaci da se problem resava u medijima Onolike bljuvotine po tabloidima svakodnevno a problem je zena koja javno kritikuje skolu u kojoj joj zlostavljaju dete Žena je deo problema jer se ni na jedan poziv škole nije odazvala al eto stigla je do tv emisije. Ne znam u kom paralelnom univerzumu je ovo model ponašanja ka uspostavljanju partnerskih odnosa roditelja i škole u rešavanju problema.
May 26, 20233 yr On 25. 5. 2023. at 6:08, Tihajeza said: I tu je razlika između ubistva u centru Beograda, i u selu pored Mladenovca. Roditelji iz sela su ga primili u kuće. U manjoj sredini lakse je pritisnuti ljude, cak i posredno, bez otvorenih pretnji. Vekovima se to sklanjalo od nasilnika jbg, oprezno, cutljivo, ne buni se. U Brusu 1 Jutka zaskace necije cerke i zene, ljudi mu se javljaju na ulici. Srbija je turska kasaba realno. Cuo sam da su vucicu neki roditelji poklonili album sa slikama deteta koje je ubijeno Ne znam sta da mislim, ova bolestina u Srbiji nikada nije bila. Ovo se ukrstilo vekovno poltronstvo i tupavost sa modernim tehnologijama (ne mislim na nesrecne roditelje, njima je mozak sada jedna kaša, mislim pre svega na skotove koji su danas dobrovoljno dosli u BG da podrze ovo) Edited May 26, 20233 yr by Caligula
May 26, 20233 yr 51 minutes ago, pt 2.0 said: što se ta žena nije pojavila ni na jednom sastanku u školi koji su služili rešavanju te situacije? saopštenje je skroz ok. Sta znam, nedostatak poverenja u tzv. institucije tzv. drzave? To je uglavnom razlog tih uletanja u medije i ocajnickih pokusaja da se skrene paznja javnosti na svoj slucaj i ubrza resavanje problema koji se rutinski guraju pod tepih
May 26, 20233 yr On 24. 5. 2023. at 15:03, 3opge said: najverovatnije je da ga je otac naucio kako da rukuje oruzjem. jutros sam u mentalnom razgibavanju (jutarnji program) čula da je sad u medijima isplivalo da je otac bio hapšen u sablji jer je u telefonu imao komunikaciju sa članovima zemunskog klana.
May 26, 20233 yr Pretpostavljam da je u to vreme tata, dr Kecmanović, bio mlad doktor, stažista...ništa neobično za to vreme da su ih krimosi koristili za krpljenje prostrelnih/ubodnih rana a da se ne obaveštava murija.