Jump to content
IGNORED

Ubistvo učenika OŠ “Vladislav Ribnikar”, 3.5.2023.

FPLS
aram
Message added by aram,

Zahtevi Saveta roditelja OŠ Vladislav Ribnikar

1. Traži se rekonstrukcija događaja, objašnjenje kako se to dogodilo i kako teče istraga i u kojoj je fazi. Roditelji to moraju da znaju.

2. Da se roditeljima stručno objasni šta će biti sa dečakom i u kom statusu su njegovi roditelji. Kod dece postoji veliki strah da će on biti na slobodi.

3. Tim psihologa i psihijatara koji će redovno raditi sa decom VII-2 bez učešća školskog pedagoga i psihologa radi obezbeđivanja nepristrasnosti.

4. Ako se odluči da se školska godina nastavi za decu iz odeljenja VII-2 mora se naći način da oni ne ulaze u školu na veliki ulaz, već da nastavu imaju u nekoj od učionica na malom ulazu.

5. Predlažemo kompletno renoviranje škole do 1. septembra 2023. godine

6. Pružiti kompletnu podršku nastavničkom kadru.

7. Tražimo da se utvrdi odgovornost ljudi koji su izneli u javnost spisak sa imenima deca iz VII-2 odeljenja koji je obišao ceo svet, kao i slike roditelja i dece, i da isti za takav postupak budu sankcionisani u skladu sa Zakonom.

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Sandradjer said:

Malo skrecem sa teme. Ova direktorka Ribnikara se ne pominje uopste?

Samo da joj je sin kriminalac povezan sa.nekim klanom

• Wub 1
  • Hvala 1
  • Tužno 1
Posted

U kakvoj bi uopšte ustanovi i u kakvim uslovima on mogao da se drži sledećih 50+ godina, a da to nije zatvor i da ne može da pobegne? 

Posted
21 minutes ago, Malvo said:

U kakvoj bi uopšte ustanovi i u kakvim uslovima on mogao da se drži sledećih 50+ godina, a da to nije zatvor i da ne može da pobegne? 

Zatvorska bolnica.

Posted
Just now, Mos said:

Da li su roditelji razvedeni? 

Mislim da da...

Majka je patolog...

• Hvala 1
Posted
5 minutes ago, radisa said:

Mislim da da...

Majka je patolog...

Mislim da je majka biolog. 

• +1 2
Posted

Sta ce biti s tim roditeljima, sigurno se nece vratiti vise na posao i ziveti ko pre.

Posted
6 minutes ago, fren said:

Sta ce biti s tim roditeljima, sigurno se nece vratiti vise na posao i ziveti ko pre.

U moru svih drugih pitanja, ovo je totalno beznacajno.

Posted (edited)
7 minutes ago, fren said:

preispitivaće se ceo život i u tom preispitivanju tražiti odgovor zašto

kao kevinova majka

šta će biti sa sestrom? neumesno je posle svega reći da je i ona žrtva, ali ja nemam bolji izraz

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 9
Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

preispitivaće se ceo život i u tom preispitivanju tražiti odgovor zašto

kao kevinova majka

šta će biti sa sestrom?

Oni iz Britanije su se odselili i promenili imena da izbegnu linc. 

• +1 3
Posted
9 minutes ago, fren said:

Za majku se malo šta odnosno ni malo ne piše.

Otac je već druga priča. Navodno se izjasnio da nije kriv. To mi dosta govori o njemu, ništa dobro doduše.

Ja to čitam ovako. Moje dete (13,godina) je počinilo monstruozan zločin. Ja sam ga vodio da uči da puca, moje je bilo oružje ali ja nisam kriv. Pošto se zločin dogodio, neko je kriv, dakle otac nije, jedini krivac je dete.

Osim što je dete samo sebi presudilo, izgleda da mu je presudio i vlastiti otac.

Ne zanima me šta će biti sa njim.

• +1 7
Posted
2 minutes ago, dùda said:

Za majku se malo šta odnosno ni malo ne piše.

Otac je već druga priča. Navodno se izjasnio da nije kriv. To mi dosta govori o njemu, ništa dobro doduše.

Ja to čitam ovako. Moje dete (13,godina) je počinilo monstruozan zločin. Ja sam ga vodio da uči da puca, moje je bilo oružje ali ja nisam kriv. Pošto se zločin dogodio, neko je kriv, dakle otac nije, jedini krivac je dete.

Osim što je dete samo sebi presudilo, izgleda da mu je presudio i vlastiti otac.

Ne zanima me šta će biti sa njim.

Def. ne mislim nista dobro o ocu. Vise krivim roditelje u ovoj prici nego bilo sta drugo. Nemoguce da u svom odrastanju nije ispoljavao neku patolosku crtu, makar odsustvo empatije i da je to zanemareno. 

• +1 3