May 16, 20251 yr PSA za sve filmoljupce, Warner Bros. napravio kanal s kvalitetnim i relativno dugim insertima čak i starih filmova...Pa tim povodom, ovo iz Contacta, s tog kanalaNije s tog kanala, ali isto volem, iz meni dragog Stounovog Aleksandra (među ostalim i zbog Poledourisove muzike):
May 16, 20251 yr Opa, nisam primijetio da je tu i brat kanal Classics Edited May 16, 20251 yr by Roger Sanchez
May 16, 20251 yr 48 minutes ago, Roger Sanchez said:Ajme i ovo su stavili Ijao... kad je shvatio da su ga nemestili, bukvalno mi je doslo da placem. Odlican film.
May 16, 20251 yr Malo sam se izblamirao, u Aleksandru nije skladatelj Poledouris nego brat Vangelis. Da popravim još jednim sjajnim klipom, tako kvalitetnim u svakom pogledu da bih rekao da je praktički rekonstrukcija stvarnog događaja
July 17, 2025Jul 17 On 16. 5. 2025. at 14:29, Roger Sanchez said:Malo sam se izblamirao, u Aleksandru nije skladatelj Poledouris nego brat Vangelis. Da popravim još jednim sjajnim klipom, tako kvalitetnim u svakom pogledu da bih rekao da je praktički rekonstrukcija stvarnog događajaahmf. nikada nisam mogao tog irskog picopevca da shvatim ozbiljno, tako shatiran izgleda mi vise ko lepo podmazani grcki deckic za slatku razonodu dokonih narajcanih filozofa
August 11, 2025Aug 11 Odlican film i onda ova scena na kraju od majstora glume...jedan od najlepsih prikaza odnosa brata i sestre.
December 27, 2025Dec 27 48 minutes ago, Stela said:I ovaj kraj i Elliott Smith sa pesmom.U tom se filmu Ben Aflek kandidovao za Springstina Holivuda. Edited December 27, 2025Dec 27 by Ras