May 21May 21 On 11. 5. 2026. at 12:43, Klara said:Ima toliko dobrih scena, meni je ova ostala u secanju:
May 21May 21 Nema da se gleda ima samo da se sluša ali u tome i jes poenta Edited May 21May 21 by Hermetico
May 26May 26 Ostalo mi je u sećanju Galipolje, bukvalno poslednja scena, znate koja. Gledao kao klinac i zapamtio do danas...Rutger Hauer u Blejdraneru (tears in the rain), to je već opšte mesto ali je i dalje čista magija, neponovljiv trenutak. Krunisanje Aragorna na samom kraju 3. dela LOTR-a, kada pogne glavu, krenu one latice i muzika, i kadar se promeni na ptičju perspektivu. Možda je nekome patetično ali mene uvek odradi, uvati me neka tuga a ne znam zašto...bajka je, fantazija i sve to stoji, ali opet. Edited May 26May 26 by Rudolf Pingvinoglu
May 26May 26 Meni je najbolja scena sa Aragornom kad u drugom delu baci Gimlija na Urukhaije pa ih njih dvojica na kvarno iznenade i kupe malo vremena da se ovi u zamku stabiliziju. Ta scena me euforise. Rasplace me scena kad u drugom delu Aragorn padne sa litice i svi misle da je poginuo. Scena koja me najezi je ono u prvom delu kad veliki trol juri Froda, pa iskoci iza stuba. Tu se i najezim i userem u gace od straha