January 27Jan 27 Uvek odlepim na prvi prikaz Linde Hamilton u Terminatoru 2, kada oznojena radi zgibove i trenutak kada se okrene, pogled.......... setiću se još
March 10Mar 10 On 22. 4. 2023. at 13:15, kud u maglu Simoviću said: jedina scena koja će mi uvek naterati suze On 21. 4. 2023. at 17:07, MocaVukotic said: Iako se najčešće scena smrti Bambijeve majke iz Diznijevog crtanog filma "Bambi" iz 1942. godine navodi kao najtužnija - pripalo joj je drugo mesto nakon ove studije.Titulu najtužnije scene ipak nosi sportska drama The Champ (Šampion) iz 1979. godine, sa Džonom Vojtom i Fej Danavej u glavnim ulogama. Uz njih je glumio i tada devetogodišnji Riki Šreder koji je za ovu ulogu dobio Zlatbni globus.
March 13Mar 13 ovo je u top 10 mojih, omiljenih filmova:takodje i poslednja scena, ali je jako los kvaliter na yt.
March 30Mar 30 Ima nešto u ovoj sceni, kao da je neko 60e spakovao u ovih skoro 3 minuta...Prelepa pevačica koja jedina koketira sa kamerom i izuzetno zanimljivo pleše, Sellers u ovom belom prslučiću kao i uvek smešan kao bioskop, frizure, odeća, planinska kuća, ljudi koji sede, deluje kao idila i slika jednog vremena...
May 11May 11 Sad me @Sandens podsetio na ovu scenu i jedan od boljih filmskih krajeva, a svakako i najboljih filmova u ovom veku.
May 11May 11 33 minutes ago, Stela said:Sad me @Sandens podsetio na ovu scenu i jedan od boljih filmskih krajeva, a svakako i najboljih filmova u ovom veku.inače, zanimljiva paralela je da je ulricha muhea, glavnog glumca koji u filmu glumi agenta štazija, u stvarnom životu uhodila supruga (takođe pozorišna glumica) 10 godina za štazi.
May 11May 11 1 minute ago, Sandens said:inače, zanimljiva paralela je da je ulricha muhea, glavnog glumca koji u filmu glumi agenta štazija, u stvarnom životu uhodila supruga (takođe pozorišna glumica) 10 godina za štazi.Jel mu je i za Funny Games bila obrnuta uloga u pravom životu? Edited May 11May 11 by Milošica