Sandradjer Posted April 23 Posted April 23 Odem u izvidnicu. Slika u prilogu. Pomislim ajd da provirim da vidim koliki je market unutra. Unutra pomrcina, nabijem facu na okno onako istrazivacki. Kad poskakase majstori. Verovatno su pomislili dosla sefica, a oni zaseli . Jedan skoci, otvara vrata, jaoj jedva se izvukoh. 1 6
Frank Pembleton Posted April 23 Posted April 23 A po čemu je specifičan taj Mix Markt i Zašto nas intetesuje?
Stela Posted April 23 Posted April 23 To sam pitanje i ja postavila, ima li nesto specificno i zanimljivo od proizvoda, a da neko zna, odnosno, da je kupovao u tom lancu marketa negde u inostranstvu. Saznacemo uskoro, @Sandradjer ce ga osvojiti prva 1
Sandradjer Posted April 23 Posted April 23 (edited) Sudeci po ovim nalepljenim reklamama bice dobar izbor kavijara Edited April 23 by Sandradjer
x500 Posted April 23 Posted April 23 1 hour ago, Frank Pembleton said: A po čemu je specifičan taj Mix Markt i Zašto nas intetesuje? Mix Markt je ruski lanac prodavnica sa njihovom robom. Ima ih dosta po Evropi. 1 5
morgana Posted April 23 Posted April 23 1 hour ago, Stela said: To sam pitanje i ja postavila, ima li nesto specificno i zanimljivo od proizvoda, a da neko zna, odnosno, da je kupovao u tom lancu marketa negde u inostranstvu. Saznacemo uskoro, @Sandradjer ce ga osvojiti prva ima marinirani patlidzan i alva od susama i suncokreta, zaboravila sam sta jos. kupovala sam redovno u mix marktu u h novom, zatvoren je u doba korone nazalost (ili preseljen na meni nepoznatu lokaciju) 2
Sandradjer Posted April 23 Posted April 23 (edited) Zvuci sjajno . Menjam nick u SandraZder Edited April 23 by Sandradjer 2
Stela Posted April 23 Posted April 23 Patlidzan u svim oblicima je moj favorit . Taman cu da se promuvam posle praznika da vidim ponudu.
Ras Posted April 23 Posted April 23 1 hour ago, morgana said: ima marinirani patlidzan, zatvoren je u doba korone 1 hour ago, morgana said: ima marinirani patlidzan i alva od susama i suncokreta, zaboravila sam sta jos. kupovala sam redovno u mix marktu u h novom, zatvoren je u doba korone nazalost (ili preseljen na meni nepoznatu lokaciju) Evo sada znamo i lokaciju! Spoiler Izvinjavam se zbog napada kursadžijskog humora. Eno tamo Igi objasnio koji mi je đavo 2
morgana Posted April 23 Posted April 23 i peljmeni, kondenzovano moloko i zanimljiv izbor ribe @Ras, neozbiljan si!
Ras Posted April 23 Posted April 23 Jesam, priznajem. Evo diskutovaću o asortimanu sasvim ozbiljno čim pronađem ovu prodavnicu u Sarajevskoj koju samo Gugl vidi! 1
gospa buba Posted April 23 Posted April 23 2 hours ago, morgana said: ima marinirani patlidzan i alva od susama i suncokreta, ... ohoho ohoho 1
morgana Posted April 23 Posted April 23 (edited) 7 minutes ago, gospa buba said: ohoho ohoho i to (i) malecka, za tri zalogajcica, idealno pakovana za torbu. skoro besplatna, toliko malo je kostala. tj alva. Edited April 23 by morgana 2
Ras Posted April 25 Posted April 25 Mix Markt lokacija u Sarajevskoj je na broju 72 (ako sam dobro video), u svakom slučaju poslednji kvart sa desne strane pre Mostara, odmah pored Metalac prodavnice. 1
Recommended Posts