ivy Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 9 hours ago, banatjanin said: Sa istinskim zadovoljstvom demantujem ovaj post! IMA OVČIJEG KISELOG! Kupio pre dva dana u lokalnoj radnji i čini mi se kremastije i ukusnije nego ikad (sve što sam napisao za sveži program Mlekoprodukta stoji i dalje, ukinut je. Osim, očigledno, ovčijeg kiselog) Link to comment
banatjanin Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 10 hours ago, Frank Pembleton said: Pošto mislim da je tvoje lokalno i moje lokalno, molim za lokaciju. Žena se pre neki dan vratila sa pijace sa 0 bodova. Nigde nema ovčije... ....shiit has hit the fan. Ovo je konkretno bilo u mesari Mrkšićevi salaši koja ima i vitrinu sa mlečnim proizvodima. Trebalo bi da bude u Uviveru, Gomexu i možda Maxiju Link to comment
napadaj Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Jbt Maksijev hleb durum otišao sa 184 dinara na 200. Tačno ću da kupim onu kućnu pekaru i sam pravim, zajebi ovo. 1 Link to comment
DejanMilč Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Ja ne bih ni tih 180 dao za hleb Bolje umesiti sam, nigde aditiva i tone izvikanih gluposti, milina. Link to comment
ajgor Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 On 17.4.2023. at 9:35, Frank Pembleton said: Pošto mislim da je tvoje lokalno i moje lokalno, molim za lokaciju. Žena se pre neki dan vratila sa pijace sa 0 bodova. Nigde nema ovčije... ....shiit has hit the fan. Proveriti Univerexport, prošle godine je imao dve-tri nedelje pre Kruna komerca. Probaću danas, za sad je sigurica samo bugarsko u Lidlu, cele godine. Link to comment
x500 Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 17 hours ago, napadaj said: Jbt Maksijev hleb durum otišao sa 184 dinara na 200. Tačno ću da kupim onu kućnu pekaru i sam pravim, zajebi ovo. Probaj u nasem Maksiju onaj crni brzkvasni hleb, pakovan u celofanu kao veknica od 500g. Meni se jako svidja. Link to comment
ajgor Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 On 21. 4. 2023. at 9:54, ajgor said: Proveriti Univerexport, prošle godine je imao dve-tri nedelje pre Kruna komerca. Probaću danas, za sad je sigurica samo bugarsko u Lidlu, cele godine. Biser ovčije stiglo u Krunine kioske po pijacama, 184 din čaša od 380 grama. To je praktično jednako ceni bugarskog u Lidlu, ono je (ako nije poskupelo u poslednjih 15 dana) 270 din za 530 grama. Link to comment
Eleniko Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 GP-DIEM fabrička samiška u Negorcima pored Gevgeliji. Zaliha ajvara i sličnih pizdarija za ovu zimu, manje od 25e. Ima i ajvar sa maslinovim uljem, oko 3e za 530g. Čuo sam da imaju radnju u Zemunu ali ne znam cene ni gde je. 4 Link to comment
*edited by mod Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 20 minutes ago, Eleniko said: GP-DIEM fabrička samiška u Negorcima pored Gevgeliji. Zaliha ajvara i sličnih pizdarija za ovu zimu, manje od 25e. Ima i ajvar sa maslinovim uljem, oko 3e za 530g. Čuo sam da imaju radnju u Zemunu ali ne znam cene ni gde je. Najjače slatko od smokava. Link to comment
bubkka Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 1 hour ago, Eleniko said: GP-DIEM fabrička samiška u Negorcima pored Gevgeliji. Zaliha ajvara i sličnih pizdarija za ovu zimu, manje od 25e. Ima i ajvar sa maslinovim uljem, oko 3e za 530g. Čuo sam da imaju radnju u Zemunu ali ne znam cene ni gde je. Kraj bežanijske, pored pumpe, mala neugledna radnjica, ima sve to Preko puta gigatrona 2 3 Link to comment
Moća Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 1 hour ago, Eleniko said: GP-DIEM fabrička samiška u Negorcima pored Gevgeliji. Zaliha ajvara i sličnih pizdarija za ovu zimu, manje od 25e. Ima i ajvar sa maslinovim uljem, oko 3e za 530g. Čuo sam da imaju radnju u Zemunu ali ne znam cene ni gde je. Nema na cemu 1 Link to comment
Eleniko Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 evo cene čisto poređenja radi sa onim što prodaju srpski proizvođači veliki baš ajver u svim opcijama, neljut, ljut, preljut 720g, 3.30e srednji ajvar sa maslinovim uljem, 530g 3e velika ljutenica,720g 2.60e mala peperonata /blaga ljutenica/ ili mala ljutenica 290g, 1.25e srednji premium ajvar /prejeben/ 530g 4.60e srednja belolučena vezenka /ljuta papričica/ 530g 1.40e to je firma koja inače radi ajvar i za neke srpske ili hrvatske proizvođače, npr premia ili podravka premium linija, ne ono vodeno kuvano sralje, verujem da ima još gore pomenuta peperonata je mislim ono što vam u javor agapiju prodaju kao pinđur Link to comment
beyoncé Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 (edited) 11 hours ago, *edited by mod said: Najjače slatko od smokava. jesi probao ovo sa orasima? meni omiljena gp-diem slatka su od belih trešanja (ohridskih) i lubenice. kod njih obično kupujem nešto kada treba da se pokloni strancima. i slani i slatki program im je odličan i jeftin, strava firma! (kupujem u mk, da ne bude zabune, nisam ni znala da ih ima ovde). Edited November 12, 2023 by beyoncé 2 1 Link to comment
*edited by mod Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 52 minutes ago, beyoncé said: jesi probao ovo sa orasima? meni omiljena gp-diem slatka su od belih trešanja (ohridskih) i lubenice. kod njih obično kupujem nešto kada treba da se pokloni strancima. i slani i slatki program im je odličan i jeftin, strava firma! (kupujem u mk, da ne bude zabune, nisam ni znala da ih ima ovde). Nisam ali ide na listu. Hvala! 1 Link to comment
igoraki Posted November 13, 2023 Author Share Posted November 13, 2023 On 11.11.2023. at 21:38, bubkka said: Kraj bežanijske, pored pumpe, mala neugledna radnjica, ima sve to Preko puta gigatrona odoh, videh, nekupih...info sa terena, trenutno nema, očekuju isporuku ovih dana 1 Link to comment
Recommended Posts