ivy Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 9 hours ago, banatjanin said: Sa istinskim zadovoljstvom demantujem ovaj post! IMA OVČIJEG KISELOG! Kupio pre dva dana u lokalnoj radnji i čini mi se kremastije i ukusnije nego ikad (sve što sam napisao za sveži program Mlekoprodukta stoji i dalje, ukinut je. Osim, očigledno, ovčijeg kiselog)
banatjanin Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 10 hours ago, Frank Pembleton said: Pošto mislim da je tvoje lokalno i moje lokalno, molim za lokaciju. Žena se pre neki dan vratila sa pijace sa 0 bodova. Nigde nema ovčije... ....shiit has hit the fan. Ovo je konkretno bilo u mesari Mrkšićevi salaši koja ima i vitrinu sa mlečnim proizvodima. Trebalo bi da bude u Uviveru, Gomexu i možda Maxiju
napadaj Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Jbt Maksijev hleb durum otišao sa 184 dinara na 200. Tačno ću da kupim onu kućnu pekaru i sam pravim, zajebi ovo. 1
DejanMilč Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Ja ne bih ni tih 180 dao za hleb Bolje umesiti sam, nigde aditiva i tone izvikanih gluposti, milina.
ajgor Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 On 17.4.2023. at 9:35, Frank Pembleton said: Pošto mislim da je tvoje lokalno i moje lokalno, molim za lokaciju. Žena se pre neki dan vratila sa pijace sa 0 bodova. Nigde nema ovčije... ....shiit has hit the fan. Proveriti Univerexport, prošle godine je imao dve-tri nedelje pre Kruna komerca. Probaću danas, za sad je sigurica samo bugarsko u Lidlu, cele godine.
x500 Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 17 hours ago, napadaj said: Jbt Maksijev hleb durum otišao sa 184 dinara na 200. Tačno ću da kupim onu kućnu pekaru i sam pravim, zajebi ovo. Probaj u nasem Maksiju onaj crni brzkvasni hleb, pakovan u celofanu kao veknica od 500g. Meni se jako svidja.
ajgor Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 On 21. 4. 2023. at 9:54, ajgor said: Proveriti Univerexport, prošle godine je imao dve-tri nedelje pre Kruna komerca. Probaću danas, za sad je sigurica samo bugarsko u Lidlu, cele godine. Biser ovčije stiglo u Krunine kioske po pijacama, 184 din čaša od 380 grama. To je praktično jednako ceni bugarskog u Lidlu, ono je (ako nije poskupelo u poslednjih 15 dana) 270 din za 530 grama.
Eleniko Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 GP-DIEM fabrička samiška u Negorcima pored Gevgeliji. Zaliha ajvara i sličnih pizdarija za ovu zimu, manje od 25e. Ima i ajvar sa maslinovim uljem, oko 3e za 530g. Čuo sam da imaju radnju u Zemunu ali ne znam cene ni gde je. 4
*edited by mod Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 20 minutes ago, Eleniko said: GP-DIEM fabrička samiška u Negorcima pored Gevgeliji. Zaliha ajvara i sličnih pizdarija za ovu zimu, manje od 25e. Ima i ajvar sa maslinovim uljem, oko 3e za 530g. Čuo sam da imaju radnju u Zemunu ali ne znam cene ni gde je. Najjače slatko od smokava.
bubkka Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 1 hour ago, Eleniko said: GP-DIEM fabrička samiška u Negorcima pored Gevgeliji. Zaliha ajvara i sličnih pizdarija za ovu zimu, manje od 25e. Ima i ajvar sa maslinovim uljem, oko 3e za 530g. Čuo sam da imaju radnju u Zemunu ali ne znam cene ni gde je. Kraj bežanijske, pored pumpe, mala neugledna radnjica, ima sve to Preko puta gigatrona 2 3
Moća Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 1 hour ago, Eleniko said: GP-DIEM fabrička samiška u Negorcima pored Gevgeliji. Zaliha ajvara i sličnih pizdarija za ovu zimu, manje od 25e. Ima i ajvar sa maslinovim uljem, oko 3e za 530g. Čuo sam da imaju radnju u Zemunu ali ne znam cene ni gde je. Nema na cemu 1
Eleniko Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 evo cene čisto poređenja radi sa onim što prodaju srpski proizvođači veliki baš ajver u svim opcijama, neljut, ljut, preljut 720g, 3.30e srednji ajvar sa maslinovim uljem, 530g 3e velika ljutenica,720g 2.60e mala peperonata /blaga ljutenica/ ili mala ljutenica 290g, 1.25e srednji premium ajvar /prejeben/ 530g 4.60e srednja belolučena vezenka /ljuta papričica/ 530g 1.40e to je firma koja inače radi ajvar i za neke srpske ili hrvatske proizvođače, npr premia ili podravka premium linija, ne ono vodeno kuvano sralje, verujem da ima još gore pomenuta peperonata je mislim ono što vam u javor agapiju prodaju kao pinđur
beyoncé Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 (edited) 11 hours ago, *edited by mod said: Najjače slatko od smokava. jesi probao ovo sa orasima? meni omiljena gp-diem slatka su od belih trešanja (ohridskih) i lubenice. kod njih obično kupujem nešto kada treba da se pokloni strancima. i slani i slatki program im je odličan i jeftin, strava firma! (kupujem u mk, da ne bude zabune, nisam ni znala da ih ima ovde). Edited November 12, 2023 by beyoncé 2 1
*edited by mod Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 52 minutes ago, beyoncé said: jesi probao ovo sa orasima? meni omiljena gp-diem slatka su od belih trešanja (ohridskih) i lubenice. kod njih obično kupujem nešto kada treba da se pokloni strancima. i slani i slatki program im je odličan i jeftin, strava firma! (kupujem u mk, da ne bude zabune, nisam ni znala da ih ima ovde). Nisam ali ide na listu. Hvala! 1
igoraki Posted November 13, 2023 Author Posted November 13, 2023 On 11.11.2023. at 21:38, bubkka said: Kraj bežanijske, pored pumpe, mala neugledna radnjica, ima sve to Preko puta gigatrona odoh, videh, nekupih...info sa terena, trenutno nema, očekuju isporuku ovih dana 1
Recommended Posts