Jump to content
IGNORED

MACTEPC 1OOO

TS-CS

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Milošica said:

Ajde bre Medo, nije gotovo.

🤥

Posted

Sta sam reko jos juce.. da se ne ponavljam

• +1 2
Posted
4 hours ago, Lancia said:

Odvalio ga klinjo.

E, bas mi je milo  Decko ima tek 20 godina, a bukvalno nema mane. 

• +1 1
Posted

Au kakav bolan poraz :wacko: sreca pa je kratko trajalo sat i 14min. Samo 4 vinera za Medu :ohmy:

Nisam gledala govor, sta je drobio? 

Posted
6 hours ago, Serena said:

U ovom poenu se videlo koliko Medo ne uspeva da cita igru Spanca. Vratio servis i ide po korak levo desno dva metra iza osnovne jer ne zna na koju stranu ce da je vrati, a mali mrtav hladan ubaci DS

Da je proveo godine studirajući, poznavao bi ga kao Novaka.

• +1 1
Posted

Mislio sam da za mog života neću vidjeti boljeg od Novaka, ali ako Alcaraz-a zdravlje posluži..

Posted

Nije Alkaraz igrač za Medinu defanzivu 5 metara iza osnovne linije, pre svega, jer je raznovrstan igrač, koji lako menja ritam, zatim pametno igra i  onda samo pošalje neki podmukli DS. A i brz je ko Brzi Gonzales.

• +1 1
Posted

sad tek gledala musko finale 

Mislim da nema igraca koji toliko dosledno igra protiv Novaka kad god je vazno kao sto je to Medvedev  :isuse:

...  sa Novakom na terenu ili bez njega...

Tacno se videlo jos od onog namestanja frizurice u tunelu pred izlazak da je glavom van meca !:rolleyes:

Posted
3 hours ago, red star forever said:

Mislio sam da za mog života neću vidjeti boljeg od Novaka, ali ako Alcaraz-a zdravlje posluži..

Bas tako. U maju puni 20 godina, a vec je toliko zreo i mudar, opusten i siguran u sebe. Kao da su ga napravili ukrstanjem Feda, Novak i Rafe. 

• +1 1
Posted (edited)

Neki novi klinci :thumbup:

tlFXigj.jpg

Edited by Serena