Serena Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 (edited) Iga pocela kao i idol joj Rafa, samo povredjeni gube mec Jako mi je antipaticna. Edited March 19, 2023 by Serena
Serena Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 U muskom dublu iznenadjenje Dobili su Kolhofa i Skupskog, trenutno najbolji dubl sveta.
Serena Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 Medo je imao neverovatnih poteza. Kako mlati ovim reketom, a ruke duge, mislis sad ce o glavu da ga tresne (kao Feliks pre neki dan, bradu rasekao sopstvenim reketom)
Ras Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 47 minutes ago, Serena said: Medo je imao neverovatnih poteza. Kako mlati ovim reketom, a ruke duge, mislis sad ce o glavu da ga tresne (kao Feliks pre neki dan, bradu rasekao sopstvenim reketom) Spoiler
Arkadija Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 (edited) Gledala sam sinoć Medvedeva i Tiafoa, šta reći. Krakati sa antiharizmom je vraćao sve, ama baš sve. Udarce koje je ponekad Tiafo slao i koje 99.9 % tenisera ne bi ni pokušalo da vrati, Međed je vraćao i pretvarao u svoje poene. Edited March 19, 2023 by Arkadija 1 1
Lancia Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 21 minutes ago, Arkadija said: Gledala sam sinoć Medvedeva i Tiafoa, šta reći. Krakati sa antiharizmom je vraćao sve, ama baš sve. Udarce koje je ponekad Tiafo slao i koje 99.9 % tenisera ne bi ni pokušalo da vrati, Međed je vraćao i pretvarao u svoje poene.
Serena Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 Meni je kod Mede fascinantno to sto on nema ogromnu misicnu masu, a generise tako snazne udarce dobrom koordinacijom pokreta. Slicno vazi i za Sinera, mada vidim da su ga u zadnje vreme nabildovali, videcemo kako ce se to odraziti na njegovu pokretljivost. I Felix je jedno vreme bio nabudzen pa su ga opet vratili na fabricko podesavanje. Sve u svemu veceras 2dobra finala u najavi. Sabalenka Ribakina (repriza finala AO) od 9 i Medo Alkaraz u ponoc (jedini susret dobio Meda W 2021) Ja bih volela da osvoje Ribakina i Medo ali mislim da ce ipak biti Sabalenka i Medo.
Midžeta Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 Medica bas nije antiharizma, faca je brat i lud do koske Uzima sunshine double mmw 2
Arkadija Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 Meni to njegovo ludilo nije simpatično. Pokušavam već duže da nađem nešto što bi mi ga učinilo milijim, ali ništa. 2
Midžeta Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 (edited) Razumljivo skroz, ume da pretera ponekad i da iritira. Mada je izmislio zivot i prikljucenije za sterilne smarace Edited March 19, 2023 by Midgeta
Zli Gli Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 Mozda nije simpaticno ali nije od onih "pa dobro, videli ste i sami, bila je to jedna prava prvenstvena utakmica" dosadnih tipova, definitivno opaljen i zanimljiv lik 2
Arkadija Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 Sve to stoji, ali me to sprečava da navijam za njega.
Zli Gli Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 Ne navijam ni ja, samo kazem Mislim da ce dobiti veceras nesto napeto a kod zena Sabalenka bez ikakve drame, osim ako je ne krenu duple greske opet. 2
Recommended Posts