Jump to content
IGNORED

MACTEPC 1OOO

TS-CS

Recommended Posts

Posted

Dobar Alcaraz, igra smelo, bez pardona.

• +1 1
Posted (edited)

Iga pocela kao i idol joj Rafa, samo povredjeni gube mec :lolol: 

Jako mi je antipaticna. 

Edited by Serena
Posted

U muskom dublu iznenadjenje

Dobili su Kolhofa i Skupskog, trenutno najbolji dubl sveta. 

Posted

Medo je imao neverovatnih poteza. 

Kako mlati ovim reketom, a ruke duge, mislis sad ce o glavu da ga tresne (kao Feliks pre neki dan, bradu rasekao sopstvenim reketom) 

Posted
47 minutes ago, Serena said:

Medo je imao neverovatnih poteza. 

Kako mlati ovim reketom, a ruke duge, mislis sad ce o glavu da ga tresne (kao Feliks pre neki dan, bradu rasekao sopstvenim reketom) 

Spoiler

Posted (edited)

Gledala sam sinoć Medvedeva i Tiafoa, šta reći. Krakati sa antiharizmom je vraćao sve, ama baš sve. Udarce koje je ponekad Tiafo slao i koje 99.9 % tenisera ne bi ni pokušalo da vrati, Međed je vraćao i pretvarao  u svoje poene.

Edited by Arkadija
  • +1 1
  • Wub 1
Posted
21 minutes ago, Arkadija said:

Gledala sam sinoć Medvedeva i Tiafoa, šta reći. Krakati sa antiharizmom je vraćao sve, ama baš sve. Udarce koje je ponekad Tiafo slao i koje 99.9 % tenisera ne bi ni pokušalo da vrati, Međed je vraćao i pretvarao  u svoje poene.

:lolol:

Posted

Meni je kod Mede fascinantno to sto on nema ogromnu misicnu masu, a generise tako snazne udarce dobrom koordinacijom pokreta. Slicno vazi i za Sinera, mada vidim da su ga u zadnje vreme nabildovali, videcemo kako ce se to odraziti na njegovu pokretljivost. I Felix je jedno vreme bio nabudzen pa su ga opet vratili na fabricko podesavanje. 

Sve u svemu veceras 2dobra finala u najavi. Sabalenka Ribakina (repriza finala AO) od 9 i Medo Alkaraz u ponoc (jedini susret dobio Meda W 2021) 

Ja bih volela da osvoje Ribakina i Medo ali mislim da ce ipak biti Sabalenka i Medo. 

Posted

Medica bas nije antiharizma, faca je brat i lud do koske :lolol:

Uzima sunshine double mmw :fantom:

• +1 2
Posted

Meni to njegovo ludilo nije simpatično.  Pokušavam već duže da nađem nešto što bi mi ga učinilo milijim, ali ništa. 

• +1 2
Posted (edited)

Razumljivo skroz, ume da pretera ponekad i da iritira.

Mada je izmislio zivot i prikljucenije za sterilne smarace 

Edited by Midgeta
Posted

Mozda nije simpaticno ali nije od onih "pa dobro, videli ste i sami, bila je to jedna prava prvenstvena utakmica" dosadnih tipova, definitivno opaljen i zanimljiv lik

• +1 2
Posted

Sve to stoji, ali me to sprečava da navijam za njega. :dry:

Posted

Ne navijam ni ja, samo kazem:D

Mislim da ce dobiti veceras nesto napeto a kod zena Sabalenka bez ikakve drame, osim ako je ne krenu duple greske opet. 

• +1 2