Jump to content
IGNORED

MACTEPC 1OOO

TS-CS

Recommended Posts

5 minutes ago, Serena said:

Jesam li ja dobro videla da je u zadnjem Sasinom gemu nakon odserviranog asa Medo uzeo tu lopticu i ubacio je u boks kod kamermana? 

Dobro si videla.

Edited by Ras
Mislila sam da Sten resava mec u dva seta i otisla na spavanje, jutros vidim da se mali izgleda oporavio od povrede ramena i za malo dobio mec. Kakvo li je bilo pozdravljanje na mrezi bas me zanima obzirom da je lane u Parizu, kad je izgubio mec, Vava uputio ocinske savete neotesanom Dancu u vezi ponasanja . 
Siner osvetio zemljaka Muzetija pobedivsi Manarina i sledeci mec igra protiv Vavrinke. H2H im je 2 2 s tim sto je Siner dobio zadnja dva meca. 
Muzeti je inace na juzno americkoj turneji, na njemu omiljenoj podlozi, jako lose igrao, a u IW ispao u prvom kolu pa su se na drustvenim mrezama razocarani "ljubitelji" tenisa okomili na njega, psujuci i vredjajuci mu cak i familiju tako strasno da je morao blokirati komentare.
Ne moze se ziveti vise od lesinara. 

Evo ko je jos ostao u osmini finala. U dnevnom terminu igraju Medo i Zverev, a Alkaraz i Draper u vecernjem. 
9h7TCda.jpg
BlVfdCw.jpg
Cehinje dominiraju na IW, cak 5 u osmini finala. 

Predviđa se jedan sudar titančića u 1/4f gde Alijasim ima 3:0 protiv Alkaraza... pravi test za oboje.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Kakve razmene na mecu izmedju Mede i Fokine :ziga:kakav repertoar udaraca sa obe strane. Ne znam dal ce moci jos dugo ovako da crtaju po terenu i stizu nemoguce. 

Ovaj Fokina me podseca na naseg  Janka.