May 18May 18 Kažu da je di Karpuzzi izbio u prvi plan. Ne znam nisam još bio ali eto ako neko ide na Dorćol neka proveri.
May 18May 18 5 minutes ago, *edited by mod said:Kažu da je di Karpuzzi izbio u prvi plan. Ne znam nisam još bio ali eto ako neko ide na Dorćol neka proveri.Đe to?2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:baš juče sam jeo teletinu i brekesavešenstvo, topi se pod nepcimaNe bi se hvalio potrošnjom u SNS biznisima, pogotovo pored pešterske teletine u gradu. No dobro...
May 18May 18 25 minutes ago, Eleniko said:Đe to?Ne bi se hvalio potrošnjom u SNS biznisima, pogotovo pored pešterske teletine u gradu. No dobro...Strahinjića Bana 27
May 18May 18 1 hour ago, Eleniko said:Ne bi se hvalio potrošnjom u SNS biznisima, pogotovo pored pešterske teletine u gradu. No dobro...
May 27May 27 Pizza Bar ima meni bar najbolju pizzu u BGu i imaju Chicago style, mozda to posluzi? Salim se, njihov classic je rekao bi slican New York style pizzama.
May 27May 27 Svojevremeno beše 42nd st. picerija u đuke dinić, šta znam, nije me se prejako dojmilo - sad vidim da se preselio na blvrd.
June 7Jun 7 1 minute ago, Milošica said:Čekaj bre, on je imao piceriju na uglu Cara Dušana i Dubrovačke???Taj.
June 7Jun 7 Haos. U decembru smo se videli zadnji put, još je bio ok. Maksimalmo vedar, ovako na prvu loptu...Postao je i deda nedavno...Inače, ranije je imao i jak srčani... Edited June 7Jun 7 by Milošica