September 2, 20231 yr Je l se seća neko onog nastavnika sa džinovskim grudima? Što predaje tehničko? E pa, juče bio prvi dan škole i lik došao na pos’o kostimiran u white male privilege
September 2, 20231 yr @Patty Lee je l može malo dajdžest o tim sisama? lik je imao plastičnu operaciju (pa sada drugu) ili…?
September 2, 20231 yr @pt 2.0 Nije, nosio je prostetičke grudi, što samo po sebi - whatever, ali odabrao je ogromne, karikaturalne grudi + insistirao je da su prave i da ima gigantomastiju. Tvrdio je da je trans, pa intersex… ugl, internet je (očekivano) popizdeo kad su krenule da se pojavljuju slike iz učionice, ali s druge strane mnogi su od starta insistirali da je lik trolčina samo takva (mislim da sam u Real Time-u kod Bill Mahera prvi put i čula za ovo, iz nekog razloga je Bil još tada uzeo zdravo za gotovo da je 100% nekakav grift u pitanju) i/ili da je sve ovo stunt, valjda da pokaže koliko je bizarna cela self-identification priča, u Kanadi prvenstveno, jer radnja se tamo dešava. Ovo su famozne slike sa kampusa/iz učionice: edit: kucaj samo u pretraživač Kayla Lemieux, tako se zove. Edited September 2, 20231 yr by Patty Lee
September 2, 20231 yr Author Ovo su sise koje su spojile @Sandradjeri mene. Sisama o od 0,7 metara hvala.
September 2, 20231 yr Author 2 minutes ago, Sandradjer said: Sisama hvala . Secas se zeko onog prvog zagrljaja Bilo je to jedno težačko iskustvo, sudaranje sekundarnih polnih karakteristika.....
September 4, 20231 yr 6 minutes ago, JozoMujica said: Guglu danas rođendan, napio se pa lupa gluposti. Tahnički, ovde se misli na trans muškarce, koji su bili žene, verovatno... Probaj How man can menstruate... Ima i objašnjenje (drugačije i gluplje od ovog mog, iz predhodne rečenice)... Jbt, za skoro 50 godina života nisam naleteo ni jednog muškraca koji ima mecu, a sad ispada da ih ima dosta... Garant kriju, mater im... Edited September 4, 20231 yr by radisa