Patty Lee Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Je l se seća neko onog nastavnika sa džinovskim grudima? Što predaje tehničko? E pa, juče bio prvi dan škole i lik došao na pos’o kostimiran u white male privilege 1 1 6
gospa buba Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 chekaj zbig tih fejk sisa se zamalo poubijasmo 1
pt 2.0 Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 @Patty Lee je l može malo dajdžest o tim sisama? lik je imao plastičnu operaciju (pa sada drugu) ili…?
Patty Lee Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 (edited) @pt 2.0 Nije, nosio je prostetičke grudi, što samo po sebi - whatever, ali odabrao je ogromne, karikaturalne grudi + insistirao je da su prave i da ima gigantomastiju. Tvrdio je da je trans, pa intersex… ugl, internet je (očekivano) popizdeo kad su krenule da se pojavljuju slike iz učionice, ali s druge strane mnogi su od starta insistirali da je lik trolčina samo takva (mislim da sam u Real Time-u kod Bill Mahera prvi put i čula za ovo, iz nekog razloga je Bil još tada uzeo zdravo za gotovo da je 100% nekakav grift u pitanju) i/ili da je sve ovo stunt, valjda da pokaže koliko je bizarna cela self-identification priča, u Kanadi prvenstveno, jer radnja se tamo dešava. Ovo su famozne slike sa kampusa/iz učionice: edit: kucaj samo u pretraživač Kayla Lemieux, tako se zove. Edited September 2, 2023 by Patty Lee 2
Patty Lee Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Strašan flešbek sam imala sad na Laurence, Anyways, mora se gledati opet. 1 1
Svemir Zeka Posted September 2, 2023 Author Posted September 2, 2023 Ovo su sise koje su spojile @Sandradjeri mene. Sisama o od 0,7 metara hvala. 1 1
Sandradjer Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Sisama hvala . Secas se zeko onog prvog zagrljaja 2
Svemir Zeka Posted September 2, 2023 Author Posted September 2, 2023 2 minutes ago, Sandradjer said: Sisama hvala . Secas se zeko onog prvog zagrljaja Bilo je to jedno težačko iskustvo, sudaranje sekundarnih polnih karakteristika..... 1 1
JozoMujica Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Guglu danas rođendan, napio se pa lupa gluposti. 1 6
radisa Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) 6 minutes ago, JozoMujica said: Guglu danas rođendan, napio se pa lupa gluposti. Tahnički, ovde se misli na trans muškarce, koji su bili žene, verovatno... Probaj How man can menstruate... Ima i objašnjenje (drugačije i gluplje od ovog mog, iz predhodne rečenice)... Jbt, za skoro 50 godina života nisam naleteo ni jednog muškraca koji ima mecu, a sad ispada da ih ima dosta... Garant kriju, mater im... Edited September 4, 2023 by radisa
I*m with the pilots Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Najbolje da je to samo "a thing that some bodies do"
Sestre Bronte Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 meni kasni, moraću da kupim one tračice 3
Recommended Posts