Sandradjer Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 11 minutes ago, Filozof manijak said: ispravite me ako grešim, ali zar nije bilo neko pravilo da na ovim bjuti kontestima ne bi smelo da učestvuju osobe koje su imale korektivne/plastične operacije? Samo je zabranjeno za udate i one koje imaju decu 1 1
Svemir Zeka Posted July 10, 2023 Author Posted July 10, 2023 11 minutes ago, Sandradjer said: Sta li izbacuje google 'kurati misko" 1
Max Morlock Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 17 minutes ago, Sandradjer said: Sta li izbacuje google 'kurati misko" 35 minutes ago, Svemir Zeka said: Kurati miško super izgleda na drugim slikama, guglajte Spoiler 1 2 1
Max Morlock Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Nije, ovo je: https://www.instagram.com/nathalieyms/?hl=en Realno, _prirodno_ prelepa.
I*m with the pilots Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Meni ova Misica ima slicno lice kao ona koja je reklamirala Najke i tampone. Njima se nesto desi na licu i sa..usnama, istanje se, rastegle se? Ili je stvar u obrazima, ne mogu da lociram sta tacno, a to je sve verovatno usled tih terapija? Obe mi iskreno pomalo jezivo izgledaju, sto bi moji rekli "rahiticno" - u fazonu dajte im hleba. Prosto mi nije lepa, ali sto kaze moj muz, nekad kad gleda slike tih misica, i sam pomisli "gde su ih nasli". Trans- (jel sad ona transzena ili transmuskarac?) su lepsi sa Bliskog i Dalekog istoka. Sad koliko je do nekih prirodnih crta, ili radi vise neka hirurgija, ne razumem se u materiju uopste. 1
Svemir Zeka Posted July 10, 2023 Author Posted July 10, 2023 Moj izbor bi bila Riki, ozbiljno. Ova druga je hm....
Sandradjer Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 49 minutes ago, Max Morlock said: Nije, ovo je: https://www.instagram.com/nathalieyms/?hl=en Realno, _prirodno_ prelepa. Prirodna nije 32 minutes ago, Svemir Zeka said: Moj izbor bi bila Riki, ozbiljno. Ova druga je hm.... Nema personaliti, to joj fali 1
Max Morlock Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 2 minutes ago, Sandradjer said: Prirodna nije Kiselo grožđe 1
Patty Lee Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 (edited) Odabrali su sliku gde izgleda kao neki trol, ovde ne izgleda ni blizu tako loše, zapravo izgleda super: Definitivno da smanji smejanje i pokazivanje zuba i biće super. Sad, koliko ja znam miss mora da bude neudata (da se nikad nije udavala) i nema decu. I ima valjda ograničenje u pogledu godina, nisam bila sigurna za operacije, ali nigde ne pominju to: Looking at previous years you see that we don't go for one specific type, but a girl with that little bit extra. Someone who works hard, is enthusiastic, intelligent, sweet, very authentic and not camera shy. We choose from the many entries 100 young women with a healthy lifestyle and a well-groomed and representative appearance. The minimum age for registrations is 18 and the maximum age is 27 to participate in Miss Universe. She must be in possession of a Dutch passport because of the international requirements of the Miss Universe Organization. Miss Nederland also speaks good English and has an affinity with social media; she likes to dedicate herself to someone else and has a strong message that she wants to propagate and share with the whole Universe. Izbori za mis su zlo i naopako kako god okreneš. Unrelated, ali holandski je odvratan jezik. Kad je ova dole persona Brajan, pobedila prošle godine na lokalnom izboru za mis u Nju Hempširu, i još pokupila neku stipendiju, e to je bio legit escandalo: @I*m with the pilots Rade facial feminization surgery, pa vrv zato. Edited July 10, 2023 by Patty Lee 1 2 1
Max Morlock Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 39 minutes ago, Patty Lee said: Odabrali su sliku gde izgleda kao neki trol, ovde ne izgleda ni blizu tako loše, zapravo izgleda super: Izgleda super _tebi_ jer se muški i ženski ukusi razlikuju Ne, po meni ima suviše grube crte lica ne bi bio/la moj tip ni da je žensko. Zezam se, ali da na mene stave sve to što su mu/joj stavili na snimku, i ja bih bio Miss, možda ne baš Holandije, ali neke Rumunije, Bugarske sigurno... doduše u kategoriji Shooting Guard / Small Forward 52 minutes ago, Patty Lee said: Rade facial feminization surgery, pa vrv zato. Ajd što je sâm izbor za mis (a i mistera) uvek vrhunski krindž tek ovakvim pristupom "idi pod nož, pa se prijavi na izbor" trigeruju razne psihopate (oba pola) koji neće žaliti noža i para da ispune svoje bolesne ambicije... ako već to prave, valjda je u redu da se, jbg, bira faca/telo bez upliva hirurgije..? ali dobro, to sam samo ja...a i onako to ne pratim baš. 1
Patty Lee Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 A pa znam ja da ovde ima izuzetno istančanih ukusa, sećam se i dan danas besmrtne izjave da Skarlet Johanson izgleda kao prosečna kasirka u Maxiju. 12 minutes ago, Max Morlock said: da na mene stave sve to što su mu/joj stavili na snimku, i ja bih bio Miss, možda ne baš Holandije, ali neke Rumunije, Bugarske sigurno... Pa vidi se na snimku i bez sminke, nemoj sad zezati. Hirurg je ovde odradio vrhunski posao, vrv naplaćuje u zlatnim polugama. Sad, druga je stvar što pride ima i lavabo zube 3x veće nego što bi trebalo, pa nema fotogeničan osmeh. Telo isto uvek može da se “popravi”, ovde dodaš masti ovde oduzmeš, ne znam doduše šta će s šakama (možda joj ne smeta ko zna): Ali faca je skroz kjut: 23 minutes ago, Max Morlock said: Ajd što je sâm izbor za mis (a i mistera) uvek vrhunski krindž… Izbori za miss su kao zoološki vrtovi, idealno bi bilo da ih nema uopšte. 8 2
Max Morlock Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 1 minute ago, Patty Lee said: nemoj sad zezati. Hirurg je ovde odradio vrhunski posao, Ne zezam, imam lepše prste i srazmernije šake... zato što sam viši. Za pola tih para bio bih bolja riba. (**) Jedino noga br. 47,5, jbg... al kažem, ima ko voli višLJe, ko ima foot fetish, ima na izvoz Oni upali obrazi na gornjoj slici su takav turn off Druga slika je bolja. (**) Uostalom, imam sliku s maskenbala gde sam bio riba i otišao tako skockan sve u suknji do škole i usput hrabro odbio par lukrativnih ponuda (imao sam 14 godina!)... 4
Recommended Posts