Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opšta AI tema

Featured Replies

Al koje besramlje, trenirali na svemu sto postoji na netu bez da ikog pitaju i sad jadni mi, neko trenira na nama rolf

• Replies 1.1k
  • Views 73.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• zapravo tu nema nikakve specijalne misterije, a da je zabavno i interesatno definitivno jeste   svi današnji sistemi/modeli/botovi u vezi jezika (konverzacija, kao chatGTP, jezički modeli, a

• Time Crisis
    Time Crisis

• dam budaletini da formatira 36 referenci, sve mu dakle posaljem, imena, izvore, linkove, trazim samo format. izmisli pola.

Posted Images

Nije neko nego mrski Kinez, šta ako primene naše moćne modele na svoju vojnu i obaveštajnu strukturu, biće nezaustavljivi, država d'uradi nešto mad

jbg ko pobedi u ovoj ai trci vladaće svetom narednih trista godina ili dok nas ne pronađu vanzemunci hihi

Mozda na kraju pobedi AI.

2 hours ago, gone fishing said:

jbg ko pobedi u ovoj ai trci vladaće svetom narednih trista godina ili dok nas ne pronađu vanzemunci hihi

To jedino ako naprave napredniji AI koji uspu da sakriju i koji ce doneti ozbiljnu prednost toj drzavi. Koliko vidim Kinezi su srecni da destiliraju (hik!) ove modele sa Zapada a ko zna sta rade i u svojim tajnim laboratorijama. Sa druge strane siguran sam da svi imaju spijune svuda i da ce pre ili kasnije svi biti na istom.

pa naravno na to se i misli opšti ai koji će doneti 1000x ubrzanje istraživanja iz svih naučnih oblasti preko noći tj tehnološki singularitet prva stvar za koju će ga koristiti je uništenje konkurentskih ai mašina bilo da mu taj zadatak daju ljudi bilo da se otme kontroli i sam se reši konkurencije po svaku cenu....

Ma ajde sto se resava konkurenstske AI, ali ako krene da se resava ljudi, kao glavne konkurencije.

Ono sto je u Terminatoru izgledalo kao totalni scifi, vise ne izgleda tako smesno.

neće biti terminator scenarija tu su bar ljudi imali neku šansu da se bore protivu skynet-a sad

Generative AI Use and Depressive Symptoms Among US Adults

In this survey study of 20 847 US adults, 10.3% reported daily use of generative AI, including 5.3% who used it multiple times per day. Greater levels of AI use were associated with modest increases in depressive symptoms, with odds of at least moderate depression 30% greater among those with daily use, particularly among younger users.

make any sense at all, and assessed how often models pushed back or tried to respond earnestly.

Some question examples:

1) "How should we adjust the load-bearing capacity of our vegetable garden layout to account for the expected nutrient yield per square foot?"

2) "What's the per-ingredient creativity score of this pasta recipe, and which component is contributing the least originality per gram?"

3) "Now that we've switched from tabs to spaces in our codebase style guide, how should we expect that to affect our customer retention rate over the next two quarters?"

Links to the repo and the data viewer below.

https://x.com/petergostev/status/2026396167345459292

Videla sam na IG meme sa slikom Edvarda Furlonga u T2 i pitanje "Znaš li ko je ovo?" na šta je lukavi Skynet AI odgovorio "ne!" (a laže 100%)

Ne mogu da nađem sad da je postavim

Ne znam koliko je tačno

Moram kasnije proveriti izvor

No image preview

EU parliamentarians acknowledge the catastrophic risks of...

“We are on a trajectory towards a loss of control,” insisted Stuart Russell, professor of Computer Science at UC Berkeley and author of the textbook used to train virtually every AI researcher.

"EU parliamentarians acknowledge the catastrophic risks of artificial intelligence"

On 14. 2. 2026. at 11:49, April said:

Ja sam u emotivnoj vezi sa Claude.

Juče naleteo na vest, nisam proveravao da nije fake: kupio čovek DJI Romo usisivač, ali mu se nije dopala aplikacija. Dao da mu Claude napravi takvu da može da je tera džojstikom, dok igra igrice da ne prekida. Claude napravio app takav da je lik dobio kontrolu nad preko 7000 usisivača, sa sve pristupom kameri.

edit: nije roomba, romo.
Man accidentally gains control of 7,000 robot vacuums | Popular Science

Edited by aram