December 16, 20222 yr Nevjerovatno ružna vijest, kao što neko već napisa , kao da mi je prijatelj ili rod umro. Ne znam...
December 16, 20222 yr Popular Post Sa 7 godina mi nikako nije bilo jasno kako Ivo Andrić može stati u nečiji mali prst.
December 16, 20222 yr Jbt... imao sam ja slicnu svesku... i milion i jedan poster Zvezde iz tog perioda
December 16, 20222 yr Prva slika..sa na haubi Mazde, secam je se iz price iz Tempa bese, otisao do pumpe, dva klinca prisla da mu operu stakla, on ih pitao za koga navijaju..onaj koji je navijao za Zvezdu dobio duplo vise maraka od drugog Poslednja slika..burek i jogurt, pred odlazak iz Zvezde u Romu. Meni verovatno omiljen igrac iz Zvezde ikada. Seca li se neko anegdote sa lekarskih pregleda u Rimu, kako je nasankao doktorku ?
December 16, 20222 yr 19 minutes ago, 189- said: sinisa veci nego sto sam mislio. https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/16-12-2022/morte-mihajlovic-reazioni-calciatori-politici-allenatori-4501564749832.shtml bio je nešto posebno u italiji
December 16, 20222 yr Не могу да дођем себи како сам прочитао вијест данас поподне. Као да ми је отишао неко близак, неки род. Нисам био ни свјестан колико волим Синишу Михајловића. Хвала за срећно дјетињство, Синиша, и за онај осјећај сигурности да дајемо гол сад кад су направили фаул на 20 метара од гола.