Eleniko Posted February 11 Posted February 11 stvarno je taj hbo antisrpski, kad već nisu hteli putinovca mogli su da uzmu ovog što je bio na čedinoj listi
vememah Posted February 11 Posted February 11 15 hours ago, Misko said: cak mozda i uziva neke privliegije zbog toga Čak možda ga je SNS instalirao pre 2,5 godine u UO RTS-a. 1
Mel Posted February 12 Posted February 12 Meni je genijalno sve ovo, Dnevni tupan kao ona pushka u prvoj sceni, totalni zaplet za Uspenje i sunovrat Jagnjila Hadzi Prorokovica po zaista fantastichnim Vasinim motivima, i to shto je na kraju u rapsletu ulogu preoteo mrski Bugarin zabuvshi standardni bugarski deset upola noz u ledja.
Sludge Factory Posted February 12 Posted February 12 Idi bre, ja mislio da sam na topicu dnevni tupan 1
dragance Posted February 12 Posted February 12 11 minutes ago, copkillah said: Ah taj prokleti austrijski špijun Vuk Karadžić 3
Popular Post Patty Lee Posted February 12 Popular Post Posted February 12 13 minutes ago, copkillah said: 12
Venom Posted February 23 Posted February 23 Plačem. Jer osećam nostalgiju nakon gubitka. I tako duboka
garmonbozia Posted February 23 Posted February 23 On toliko voli Rusiju da nije smeo da se vrati u nju kada je krenuo rat jer se plašio da ga ne mobilizuju pošto ima rusko državljanstvo. 2
Halvard Posted February 23 Posted February 23 Ništa gore od priučenog glupana nesvesnog svog neznanja. "Govorili smo istim jezikom" = 1% stanovništva je pisao na jeziku koji je ličio na ruski. Inače, Srbi vole Ruse isključivo zato što se nadaju da će ovi jebati kevu Amerima i pomoći im da vrate Kosovo, a možda i još nešto. A nisu ni Rusi veverice pa da im to nije jasno.
gospa buba Posted February 23 Posted February 23 mislim da ruse iskreno zabole, i plenarno i po sekcijama 2 1
levi Posted February 25 Posted February 25 (edited) Jagnjilo na steroidima https://twitter.com/rs_sputnik/status/1761488940668989560 Edited February 25 by levi 2
Recommended Posts