Jump to content
IGNORED

The White Lotus

Mil@n

Recommended Posts

Posted (edited)

samo bih da istaknem neverovatno uradjene scene u kojima su vazna stanja i raspolozenja likova, ovakva suptilna rezija nije vidjena u serijama ovog tipa.

Edited by 3opge
  • +1 1
Posted
11 minutes ago, Poludziber said:

Pa glup ti je komentar na random epizodu odgledanu bez konteksta. Kao da odgledas 5 minuta Kuma kad krene pucnjava na Don Korleonea  i pustis komentar da je film neko sranje gde se mafijasi upucavaju medjusobno. 

Nisam rekao da je sranje.

Moj komentar je o random epizodi.

O seriji, a narocito drugoj sezoni, ne znam puno i ne mogu da komentarisem, zato i pitam ovde.

Posted

Serija melem za oči, uši i mozak. 

Nije da je ono najbolja serija ikad ali sve valja. Pa čak i tajming. 

• +1 1
Posted

Kad se ide ulicom ka amfiteatru u Taormini, prodje se pored ulaza u ovaj hotel. 

Taormina :wub:

Posted
2 hours ago, 3opge said:

Dva slatkisa

Meni su one jedan od retkih losih castinga. Razumem da nisu hteli neke high quality upper class bicarke i da su hteli lokalne cure ali ovde dve su vizuelno promasaj...

Ja sam ocekivao kad je Albie otisao prvi put u krevet da ce se ispostaviti da je ova Lucia shemale... Ima nekako bas grube crte lica...

Ja sam klub Isabella, pa onda Daphne.

• Haha 2
Posted

Meni je najslabija karika u smislu kastinga Porša. Ove dve nisu loše, lepo predstavljaju autentične lokalne devojke.

• +1 2
Posted

ne moz biti bolji kasting za lokalne deve. Lucija je preslatka i super sarmantna

• +1 3
Posted

što bi bilo lepo da u trećoj (ili kojoj god budućoj) sezoni, majk vajt pozove kolegu džek bleka za jedan škola roka vs wl reunion/medley. 

inače, veliki sam fan obri plaze još od parks&rec. tv muž je bio genijalan u giri/haji i flowers. Flowers su mi takav dragulj, ne sećam se da li je na serijama neko hvalio. 

Posted
1 hour ago, oyashirazu said:

što bi bilo lepo da u trećoj (ili kojoj god budućoj) sezoni, majk vajt pozove kolegu džek bleka za jedan škola roka vs wl reunion/medley. 

inače, veliki sam fan obri plaze još od parks&rec. tv muž je bio genijalan u giri/haji i flowers. Flowers su mi takav dragulj, ne sećam se da li je na serijama neko hvalio. 

ako je puno voles onda obavezno pogledaj i ovaj film:

https://www.imdb.com/title/tt15255876/

• +1 1
Posted

Da sinoć nije bilo fudbala, odgledala bih celu drugu sezonu, ovako mi ostaje da danas završim sa ovom uživancijom za dušu. 

• +1 1
Posted

Odlična je druga sezona, ali jako sporo počinje. Posle druge epizode sam hteo da batalim i drago mi je što nisam. 

• +1 1
Posted (edited)
16 hours ago, bags said:

Meni su one jedan od retkih losih castinga. Razumem da nisu hteli neke high quality upper class bicarke i da su hteli lokalne cure ali ovde dve su vizuelno promasaj...

:ohmy: :huh: :unsure:

Obe imaju sjajnu harizmu i interakciju. Takve su hteli, a ne lokalne cure /prioritetno/. Lučia je očigledno profi sudeći po ceni od 2, 3k za veče, ali karakter i šarm joj daju moć manipulacije, što je naplatila 50k. Obe su odlične cice. 

Edit: @Mos Meni je takva bila prva sezona. Prva polovina mi je bila nekako mlaka, ali je onda sve kliknulo, i krenulo je da vozi kako treba, i savršeno je raspleteno sve. Druga sezona mi je top noč od početka. 

Edited by Mil@n
  • +1 1
Posted
8 minutes ago, Mil@n said:

Edit: @Mos Meni je takva bila prva sezona. Prva polovina mi je bila nekako mlaka, ali je onda sve kliknulo, i krenulo je da vozi kako treba, i savršeno je raspleteno sve. Druga sezona mi je top noč od početka. 

Hteo sam ja da mi se svidi od starta, samo mi je bilo ono...problemi bogatih na letovanju u deluxu hotelu - malo teže da se poistovetim :D Od trenutka kad odu iz hotela kreće sjajnoća, a kraj je odličan 5. :) Unuk, Portia, Lucia i Greg pravi prikaz mladih™ danas bez generacijske panike. Ima ih i sposobnih i tunjavih i lakovernih i zajebanih :D 

edit: dodao Grega

Posted (edited)
1 hour ago, Mos said:

Hteo sam ja da mi se svidi od starta, samo mi je bilo ono...problemi bogatih na letovanju u deluxu hotelu - malo teže da se poistovetim :D 

Jbg, serija se delom i time bavi koliko pare ne znače ništa, svi su nesigurni, nesrećni, ankciozni, porodice disfunkcionalne i lažne (setimo se S01 i porodice Mosbaher).

Edit: nisam zadovoljan kako se rasplela priča parova. Očekivao sam da Etan dobije potvrdu da se Harper pojebala sa Kamerunom, da ih sve napuši i ode. Harper je kukala na ove od prvog dana da su lažni, ali se posle 5 dana pretvorila u njih. 

Sa druge strane, maestralno su odrađene scene sa njima, White uglavnom nabacuje hintove i nekonkretne situacije, tako da ne znamo šta se zapravo desilo u sobi, šta se desilo na ostrvu, mada je vrlo verovatno da je bilo koitusa u oba slučaja. Fantastičan je dijalog (više monolog) u kome Meghann saznaje od Etana za ovo dvoje, kao i njena facijalna i verbalna reakcija na sve to. Moćna scena.

Edited by Mil@n
  • +1 1