Tuesday at 07:235 days Zaboravila sam koliko je fizički i vizuelno odbojna glumica koja glumi sada devetnaetogodišnju Elly. Novogodišnja žurka i kao ljubavni plam između ove dve je neprijatnost na kub. Niko me neće ubediti da se ova lepša smrtno zaljubila u nadrkanu spodobu.
Tuesday at 09:045 days Author Koliko je Pedro potpuni pogodak za ulogu Džoela toliko je Bela potpuni promašaj kao Eli. Govorim kao neko ko je igrao obe igre. Scena kod terapeuta kad Džoelu krenu suze i onda se sabere, ustane i kaže: I saved her To je Džoel, pogodak karaktera 200%Što je najgore nije mi toliko smetala Bela u prvoj sezoni ali sad mi je negledljiva nakon jedne epizode. Način na koji glumi Eli je pogrešan. To su te scene, bukvalno je tekst isti ali ona to totalno pogrešno prenosi.Priča se da je ova glumica bila u konkurenciji za ulogu Eli https://www.reddit.com/r/TheLastOfUs2/s/ko4R3QcLEs
Tuesday at 09:295 days Ovo je ona klinka iz Romulusa? Nije neko padanje u nesvest glumački, ali fizički ko preslikana. Edited Tuesday at 09:295 days by Amos
Tuesday at 09:315 days Author 7 minutes ago, Halvard said:Abby >>>>>>>>>> Ellie Ako gledamo kasting o da. Deluje mi jako dobro za ovo malo što sam video. Svakako i u igri izuzetno dobro napisan lik, jedva čekam da prenesu na TV ekran
Tuesday at 09:395 days 32 minutes ago, arheolog1981 said:Priča se da je ova glumica bila u konkurenciji za ulogu Eli https://www.reddit.com/r/TheLastOfUs2/s/ko4R3QcLEsOvo je ona devojka iz Civil war? Da bre, ko da je preslikan lik iz igrice. Uošte ne znam čime ih je fascinirala Bela Remzi.
Tuesday at 10:075 days 31 minutes ago, arheolog1981 said:Ako gledamo kasting o da. Deluje mi jako dobro za ovo malo što sam video. Svakako i u igri izuzetno dobro napisan lik, jedva čekam da prenesu na TV ekranKejtlin je odlična glumica, baš mi je drago što je dobila tu ulogu, ne sumnjam da će pokidati. Vidim da se neki fanovi bune što fizički ne podseća na lik iz igrice, ne znam koliko je uopšte bilo realno da nađu neku takvu glumicu.Što se serije tiče, zasad mi je dovoljno što makar razumem njenu motivaciju za razliku od ove koja se i nakon 5 godina ponaša kao nadrkana tinejdžerka, usred jebene zombi apokalipse. U prvoj sezoni sam i mogao nekako da pređem preko toga, sad je nepodnošljivo.Valjda će ubrzo da se desi ono što treba da se desi pa da se i njen lik pomeri sa mrtve tačke.
Tuesday at 10:175 days Mala Bela sve više liči na (rahmetli?) tetka Jovanku iz Drvara, jebo je otac kakvo zlo od žene
Tuesday at 10:295 days 1 hour ago, arheolog1981 said:Koliko je Pedro potpuni pogodak za ulogu Džoela toliko je Bela potpuni promašaj kao Eli. Govorim kao neko ko je igrao obe igre.Scena kod terapeuta kad Džoelu krenu suze i onda se sabere, ustane i kaže: I saved herTo je Džoel, pogodak karaktera 200%Što je najgore nije mi toliko smetala Bela u prvoj sezoni ali sad mi je negledljiva nakon jedne epizode. Način na koji glumi Eli je pogrešan. To su te scene, bukvalno je tekst isti ali ona to totalno pogrešno prenosi.Priča se da je ova glumica bila u konkurenciji za ulogu Eli https://www.reddit.com/r/TheLastOfUs2/s/ko4R3QcLEsLast of US igrica part 2 je odvratna. Karakter Belle i ove druge iz Firefly su totalno antipaticni i antagonisti. Osveta ih izjeda.
Tuesday at 15:005 days 4 hours ago, Halvard said:Što se serije tiče, zasad mi je dovoljno što makar razumem njenu motivaciju za razliku od ove koja se i nakon 5 godina ponaša kao nadrkana tinejdžerka, usred jebene zombi apokalipse. U prvoj sezoni sam i mogao nekako da pređem preko toga, sad je nepodnošljivo.Nepodnošljivo je uvek i u svakom kontekstu, u zombi apokalipsi samo dolazi do posebnog izražaja. Kao da su scenaristi nesposobni da pišu tekst ženskim likovima a da ne kanališu svoje razmažene devojke/ćerke/sestre/štagod.Stalno neko dranje, kurčenje, lupanje nogom o pod, arguing from a position of weakness... kao u onoj Anori, kad naslovnoj likuši upadnu na gajbu naoružani ruski gangsteri a ona ne prestaje da se otima i svađa i bije sa njima sve kao, puštajte me bre, marš napolje, aaa! Niko od tih opasnih likova da je upuca, ošamari, apsolutno ništa - samo stoje i rezignirano trpe njeno divljanje.Potpuno je sumanuto forsiranje tog stereotipa nadrkane mlade žene kojoj se svi sklanjaju s puta jer je nadrkana. Te filmove i serije ipak neko gleda, majku mu, kako ne razmisle autori malo o mogućim posledicama u stvarnom svetu?
Tuesday at 15:215 days E moj Vini, dobro si ti prošao u životu izgleda Edited Tuesday at 15:215 days by Milošica
Tuesday at 15:295 days 2 minutes ago, Milošica said:E moj Vini, dobro si ti prošao u životu izgleda Pa ono, bolje nego što zaslužujem.Verujem da su generacijske razlike realne i da vam je muka pregolema sa nadrkanim mladunicama. Ipak, način na koji te probleme hendluješ 1 moderni ti nije isti kao što bi ga hendlovao ruski gangster, srednjevekovni vlastelin, ili postapokaliptični survivor. Taj retardirani prezentizam u fikciji, to konstantno projektovanje savremenih međuljudskih dinamika kroz vreme, prostor, i maštu, to mene uvek ubija u pojam.Slično kao kad u House of the Dragon plemić kenja kralju zato što je pogubio neke tamo bednike jer kao, šta će sad narod da kaže? Pa neće ništa jebote, ne izlaze na midterms izbore, koji vam je kurac, zašto niste sposobni da iskoračite makar malo van svog vremena i prostora?!
Tuesday at 15:345 days Zajebavam se.Meni je ta scena u Anori jedina koja je zasmetala. Tj. ne njena inicijalna reakcija sama po sebi koliko to što je Bejler baš otegao scenu i nekako je izgubila na realističnosti. Edited Tuesday at 15:375 days by Milošica