omiljeni Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 Postoji neki oblik države u tim karantin zonama, postoje i pobunjenici koji vode građanski rat, deca idu u škole, postoji proizvodnja, trgovina, šverc itd itd. Nije u pitanju svet gde je sve sjebano i vodi se neprestana borba sa zombijima, pa da se stalno moraju sakrivati u maleckim improvizovanim skloništima od danas do sutra. Ovi su u zavučeni u mountain west prerijama. ko će njih tamo napadati? Swanson živeo odmah pored Bostona a ipak kulirao 20 godina i zombije video samo na ekranu. ruča i gleda na teve kako zombija ubija njegova zamka, on se nasmeje i nastavi da jede. Ovi u Wyoming garant ne vide zombija i po par godina. A onolika zajednica sa onoliko naoružanja sigurno ne strahuje od malih bandi razbojnika. Jedina opasnost je da uđu u fajt sa ovim fedra i fireflies jer bi tu najebali i to je jedini razlog što se trude da ostanu low profile. Ali unutar tog gradića mogu da se bave zalivanjem cveća i bioskopom. Ovo su zamerke tipa što Jon Snow u season 4 pije vino i kulira ili mazi vuka i bavi se izborima u Nights Watch, a još od s01e03 zna da dolaze zombiji da sprovode apokalipsu. ili zašto u Band of Brothers posle Market Gardena a pre Ardena gledaju film sa Marlene Dietrich, umesto da ratuju? Winters je čak stigao i da nagradno odsustvo iskorisisti da ode do Pariza, a ko zna koliko je njemaca mogao pobiti da nije dangubio i glumio normalnost. dobar dungeon master ne voli te pauze jer zna da će se igrači smoriti ili izgubiti pažnju, zato odmah baca one čudne kockice da napravi random encounter, ali u stvarnom svetu ljudi nisu u fajtu 24/7/365. pogotovo ako rat traje 20 godina. 3
foto Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 8 hours ago, omiljeni said: Ne, nipošto. Odlazak na selo je common mistake. Baš zato što većina rezonuje tako. Plodna zemlja, hrana u izobilju, malo ljudi, malo opasnosti. I onda svi idu na selo i niko neće doživeti s01e05 Na selu i u prirodi je teško naći pouzdano sklonište. Kad svi zig, ti moraš zag. Uštekaš se negde u gradu, najbolje u svom stanu i ako na vreme eliminišeš pretnju u vidu komšiluka onda opušteno možeš da sačekaš par meseci dok se situacija ne stabilizuje. Tj dok na selu svi ne izginu i dok se populacija u gradu skroz ne proredi. Sačekaš proleće i tek onda ideš na selo. izvini, ali je veoma kasno za neki opsirniji odgovor. moj plan povlacenja je ne u vojvodinu i jutra crmnice. ide se u krajeve odakle ljudi odlaze vec vek i cetvrt. ne znam koliko trolujemo tv temu, na pp cu ti rado odgovoriti kad se naspavam i zavrsim neka vikend posla. svako dobro.
Time Crisis Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 21 hours ago, omiljeni said: Postoji neki oblik države u tim karantin zonama, postoje i pobunjenici koji vode građanski rat, deca idu u škole, postoji proizvodnja, trgovina, šverc itd itd. Nije u pitanju svet gde je sve sjebano i vodi se neprestana borba sa zombijima, pa da se stalno moraju sakrivati u maleckim improvizovanim skloništima od danas do sutra. Ovi su u zavučeni u mountain west prerijama. ko će njih tamo napadati? Swanson živeo odmah pored Bostona a ipak kulirao 20 godina i zombije video samo na ekranu. ruča i gleda na teve kako zombija ubija njegova zamka, on se nasmeje i nastavi da jede. Ovi u Wyoming garant ne vide zombija i po par godina. A onolika zajednica sa onoliko naoružanja sigurno ne strahuje od malih bandi razbojnika. Jedina opasnost je da uđu u fajt sa ovim fedra i fireflies jer bi tu najebali i to je jedini razlog što se trude da ostanu low profile. Ali unutar tog gradića mogu da se bave zalivanjem cveća i bioskopom. U igri je zapravo daleko sumornije, i nema ni cveća ni bioskopa, a puno više zombija i bandi razbojnika, ali to je opet prilagođeno igri jer bi u suprotnom bilo dosadno da nikog ne srećeš satima. U seriji opet obrnuto, napucavanje zombija bi smorilo posle max 2 epizode 4
Zabalujev Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Sedma epizoda fenomenalna, čista drama, emocije, suze itd. Ostao na kraju da gledam odjavnu špicu do kraja, dakle Pomaže i što nisam igrao onaj mini-nastavak prve igre, pa nemam sa čime da poredim. Ostaje da vidimo još ono sa finim čovekom Dejvidom i finalni obračun, taman za još dve epizode. 2
Arkadija Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Simpatična epizoda u kojoj saznajemo kako je Eli ujedena. Meni je najsimpatičniji momenat bio kada se spuštaju pokretnim stepenicama u tržnom centru. Čista sreća i radost, gore-dole, kao dete od 5 godina. 4
Pantelija jr Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 @Weenie Pooh mode on: Spoiler lijepo je vidjeti da je magični metod liječenja proburaženih crijeva ušivanjem površinske rane uspješno presađen iz GoT u TLoU @Weenie Pooh mode off 2
Weenie Pooh Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 @Pantelija jr Jel bilo ono kad vezuju zavoj preko pantalona, onako debljih, zimskih, širok kroj? Meni je to poseban gušt jer pokazuje kako TV kopira od video igara. (U igrama im se ne isplati da rade nove teksture za golu nogu samo za tu jednu scenu previjanja; u live action produkciji samo treba da kažu glumcu da svuče pantalone, ali neee...) Dobre su i one "WE HAVE TO GET THE BULLET OUT" fore, gde se rana sanira tako što kopaš nekim nožem po mesu dok ne iščačkaš metak/vrh strele/štagod. Kad to izađe svi mogu da se opuste, pacijent utone u blaženi san, sve je OK.
Arkadija Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 50 minutes ago, Pantelija jr said: @Weenie Pooh mode on: Hide contents lijepo je vidjeti da je magični metod liječenja proburaženih crijeva ušivanjem površinske rane uspješno presađen iz GoT u TLoU @Weenie Pooh mode off To je opšteprihvaćen metod lečenja van bolničkih uslova u svim serijama i filmovima.
mustang Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Mala mi vuce za koju godinu na malog. Meni je scena sa pogledom na igraonicu bila hajlajt Njena bff me previse podseca na zendaju, bez obzira je odlicna glumica..ove mlade generacije razbijaju sa talentom. 2
Zabalujev Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 2 hours ago, Arkadija said: Simpatična epizoda u kojoj saznajemo kako je Eli ujedena. Meni je najsimpatičniji momenat bio kada se spuštaju pokretnim stepenicama u tržnom centru. Čista sreća i radost, gore-dole, kao dete od 5 godina. Kad sam to gledao jutros, rekoh da moram da pokažem ćerki scenu, plaši se pokretnih stepenica.
arheolog1981 Posted February 27, 2023 Author Posted February 27, 2023 Odlična epizoda, to je manje više to za sve koji su igrali igru odnosno DLC Left Behind. Mnogo dobro su odglumile i Bella Ramsey i Storm Ried. Sad sledi veliko finale u naredne dve epizode, očekujem da budu možda i najbolje do sad
J-♣ Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Prvi kadar epizode: Prizor automobila bez točkova na klocnama, a kočioni diskovi šljašte kao ogledala, a okolo i po kućama svo gvožđe zarđalo. nekako mi "tanka" ova E07, možda zato što je minijaturno bilo Mandaloriana
Patty Lee Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 12 hours ago, Zabalujev said: ...ono sa finim čovekom Dejvidom i finalni obračun Ko je sad fini čovek Dejvid? Može i u spojler!
Baldrick S. Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 52 minutes ago, Patty Lee said: ...ono sa finim čovekom Dejvidom i finalni obračun Spoiler Spoiler alert!
Recommended Posts