ToniAdams Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 nisam petili al sam igro igru, kapiram da je neki od dzinovskih mutiranih gljiva, ne verujem da ce jos da prikazu rat kinga, ali neki od ovih vecih 1 1
Patty Lee Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 @Pantelija jr Spoiler Bloater, to je valjda poslednja, četvrta faza infekcije, oni koji su bili izliženi cordycepsu godinama. 100% je to jer se sad u trejleru za petu ep pojavljuje masa koja izgleda kao Bloater. Prva faza infekcije su ti Runners (onaj što je “poljubio” Tess), druga faza su Stalkeri a treća Clickers (oni što su napali Joela, Ellie i Tess u muzeju) 1 2
ToniAdams Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 evo otvorim jucub i prvi video koj mi iskoci 2
Patty Lee Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Rat King navodno najveća abominacija a nekim čudom i dalje bolje građen od Šešelja. 8
omiljeni Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Mnogo su mi gadni ti zombiji. Nadam se da će se pojavljivati minimalno. btw jel postoji neki razlog što su išli dole na STL i KC? I-90 je mnogo logičniji izbor ako hoćes iz Bostona u Wyoming. I-80 bi isto bio dosta bolji izbor od I-70
Weenie Pooh Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 26 minutes ago, kipo said: Sigurno ima veze sa benzinom.. Ili manjkom mostova na Misisipiju/Misuriju. 1
arheolog1981 Posted February 11, 2023 Author Posted February 11, 2023 Baš dobra peta epizoda, čak bih voleo da su ovu priču protegli na još jednu epizodu ali i ovako je fino...
Amos Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 Dobra. Spoiler Želeo sam da poslednja scena bude izmedju klinca i Henrija umesto izmedju Eli i klinca. Pa da Henri celu noć vaga izmedju zaštite klinca i realnosti da to više nije klinac. Baš bi leglo uz onaj govor o sudbini iz prethodne scene. No dobro, neka ga i ovako.
Arkadija Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 Odlična epizoda, baš. Meni je ova žena vođa sasvim ok. Lepo je prikazala najobičniju ženu iz predgrađa koja pod ekstremnim okolnostima komanduje ljudima, čini zverstva, ali zadržava njanjav glas, gine zbog sopstvene zaslepljenosti od koje ne uočava bitan problem. Posle ove epizode jasno je da su ljudi vrsta koja ide ka konačnom kraju. 5
Zabalujev Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 Odlična epizoda. Imam samo da zamerim nedostatak osvetljenja. Flešbek na famoznu epizodu Gejmotrona... Ali akcija je bila na nivou, moralne dileme i pitanje smisla svega ovoga što rade. Spoiler Zombi-swarm vrhunski odrađen, uvod bloatera... Malo korni što Džoel u poslednjem trenutku uspeva da ustreli vozača kamiona koji gazi 70 na sat, al ajd...
ToniAdams Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 fina epizoda, optimisticna i komotno mogu da stave gljive na 0.75 brzine, ovo vise izgleda ko days gone, ali sve u svemu nisam nezadovoljan uopste.
Time Crisis Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 5 hours ago, ToniAdams said: ovo vise izgleda ko days gone, Isto sam pomislio i u onoj drugoj valjda epizodi kad su ih prikazali na gomili, original Days Gone horda
Sara Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 odgledala 5., i sad ne smem da izadjem da optrčim svoj krug
Pantelija jr Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 a đe ste to gledali petu? na mom hbo-u nema ničega...
Recommended Posts