Heaviside Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 3 hours ago, Кристофер Лумумбо said: najbogatiji covek na svetu ima meltdown i mi to mozmeo da pratimo uzivo, aj lav it. ali ona pateticna tetka lex fridmen koji se nudi da prezume i spase tviter cela ta ekipa oko dzoa rogana je uzasna. Lex već godinama priča da mu je cilj da napravi bolji tviter. Gde su nudi? I za šta? Oće da bude CEO? To bi baš težak blam bio, ali voleo bih to da vidim kad je već cirkus. Link to comment
Lezilebovich Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 (edited) Meni Lex izaziva neprijatnost, ne mogu da svarim taj njegov extremni pozitivizam pogledaj i twitove ispod Edited December 19, 2022 by Lezilebovich Link to comment
Heaviside Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 (edited) Hahaha fokus na povećanje količine ljubavi u svetu i na dobar inženjering Pa moj šef bi ga izbacio kroz prozor momentalno, a ni ne radim u biznis sektoru. Gde su tu pare druže, koga boli kurac za ljubav i tehnologiju same po sebi. Takve priče samo u akademiji možeš da pričaš. Edit: meni je leks inače OK, valjda zato što sam i sam patetičan, a da sam tetka se odavno zna tj. od kada sam se otvorio na topiku o patikama. Edited December 19, 2022 by Heaviside 1 5 Link to comment
mraki Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 8 minutes ago, Heaviside said: Hahaha fokus na povećanje količine ljubavi u svetu i na dobar inženjering Pa moj šef bi ga izbacio kroz prozor momentalno, a ni ne radim u biznis sektoru. Gde su tu pare druže, koga boli kurac za ljubav i tehnologiju same po sebi. Takve priče samo u akademiji možeš da pričaš. @Duhovnost, ljubav i med vidiš li ovo? 2 Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 1 hour ago, Heaviside said: Lex već godinama priča da mu je cilj da napravi bolji tviter. Gde su nudi? I za šta? Oće da bude CEO? To bi baš težak blam bio, ali voleo bih to da vidim kad je već cirkus. Da, da bude ceo. Link to comment
Tpojka Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 49 minutes ago, mraki said: Takve priče samo ispred Demije možeš da pričaš kad ti fali za kartu. Link to comment
Bane_V Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Lex sam kaze da se pronasao u liku Kneza Miskina iz Idiota, tako da je ovaj tvit u skladu sa tim. Ja doduse nikad nisam upoznao "idiota" u RL, cinilo mi se da je lik prenaglasen, karikatura, kad ono medjutim. A ovih sto prodaju ljubav, esg, diversity, u biznis svetu ima kolko hoces, ali ti ce promeniti plocu cim izmuzu kravu. Link to comment
mraki Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 (edited) Sad sam naleteo na RTS vesti. Vest je ona Elonova anketa, sa sve pokrivalicom sa nekih Tesla ivenata gde cupka kao retard. Edited December 19, 2022 by mraki Link to comment
mraki Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 (edited) Ispao bazentm naopako, ovako je sigurnije. Edited December 20, 2022 by mraki 5 Link to comment
Willow Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 18 hours ago, Heaviside said: Samo nam još to fali. To ti kažem ja koji ga ovde uglavnom branim. Šta znam. Elonko ima svojih bagova i mana, ali ne verujem da ne bi bio uspešniji i revolucionarniji (u nekom pozitivnom smislu) predsednik od ovih matorih kurtona što poslednjih decenija ordiniraju po Beloj kući. 1 Link to comment
Heaviside Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 (edited) Jedino možda od Trampa, mada ni to nisam siguran. Mislim, izgleda da je za njega i 1 Tviter preveliki zalogaj, koji crni predsednik Amerike. Tu treba poptuno drugačiji profil. Neka ga u biznisu, za razliku od većine ovde ja mislim da on to dobro radi. Edited December 20, 2022 by Heaviside Link to comment
Lezilebovich Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 11 hours ago, mraki said: Ispao bazentm naopako, ovako je sigurnije. to ima smisla da bude benefit placanja pretplate Link to comment
James Marshall Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 kakvi bre policy related votes, pa to smrdi na demokratiju Link to comment
Joe D Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 (edited) 1 hour ago, Willow said: Šta znam. Elonko ima svojih bagova i mana, ali ne verujem da ne bi bio uspešniji i revolucionarniji (u nekom pozitivnom smislu) predsednik od ovih matorih kurtona što poslednjih decenija ordiniraju po Beloj kući. lik je bukvalno tramp Edited December 20, 2022 by Joe D 3 Link to comment
Recommended Posts