Sestre Bronte Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 sve je dobro, što se dobro svrši A lawyer fighting Twitter said Elon Musk tried to "fleece" ex-workers with his offers of severance pay. Twitter had said they'd get two months' salary, while Musk said they'd get three. They were offered one. https://www.businessinsider.com/elon-musk-twitter-trying-to-fleece-workers-liss-riordan-severance-2023-1 1
francuski sobar Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 "Ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojin Mitrović kaže da postoji mogućnost da američka firma “Tesla” dođe u Bijeljinu."
Joe D Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 17 minutes ago, francuski sobar said: "Ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojin Mitrović kaže da postoji mogućnost da američka firma “Tesla” dođe u Bijeljinu." 2 7
gospa buba Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 tesla treba da dodje u teslic, sve ostalo je neozbiljno sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1 4
Weenie Pooh Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Što ste negativni, podsmevali su se ljudi isto tako prvim glasinama da Campazzo dolazi u Zzvezzdu, a šta je posle bilo? Ovako će Elon jednog dana da se osloni o ogradu fabrike u Bijeljini, a vi ćete samo da škrgućete zubima od nemoći 1
Weenie Pooh Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 Tesla mrzi sebe i svoje vozače, očajnički pokušava da izvede murder-suicide: Tesla Suddenly Accelerates Into BC Ferries Ramp, Breaks in Two In other news, ima Thunderfoot novi video o tome kako Elon obara sve rekorde: 1 1
mraki Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 (edited) Gledam danima šta trenduje na Tviteru, znači nema teorije da se ne namešta ovo, sve Elonova agenda. Tesla modeli, avax gluposti itd… Edited January 17, 2023 by mraki
mustang Posted January 17, 2023 Author Posted January 17, 2023 (edited) Sad na sud mora jer je rekao da ce da kupi teslu za $420/share, hoce da je prebaci u privatno. Na sud zbog te izjave jer navodno utice na cenu akcija. I ja bih na njegovom mestu to uradila, a ce mene neki komarci da zajebavaju oko cene akcija ili neprijatelji sa obaranjem cene. Kod mene trenutno, al preslo je 7 dok sam kropovala Edited January 17, 2023 by mustang
mustang Posted January 17, 2023 Author Posted January 17, 2023 (edited) Btw, nisam vise anti auto tesla vesti videla kako ovaj auto kresuje, te ova nesreca, te ona, kao da ni jedna druga marka na drumu ne postoji A proglašen za najbezbedniji auto. Mene interesuje sta ce da se desi kada se dobro zakucaju dva EV auta? Obzirom da je litijum u pitanju, hoce li nas dici u vazduh ili cemo se ko sibice zapaliti. Edited January 17, 2023 by mustang
papapavle Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 12 hours ago, mustang said: Btw, nisam vise anti auto tesla vesti videla kako ovaj auto kresuje, te ova nesreca, te ona, kao da ni jedna druga marka na drumu ne postoji A proglašen za najbezbedniji auto. Pa kad se nijedna druga marka ne kurči kako joj kola sama voze, i to lažno: https://www.theguardian.com/technology/2023/jan/17/tesla-self-driving-video-staged-testimony-senior-engineer 3 1
vememah Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 (edited) 13 hours ago, mustang said: A proglašen za najbezbedniji auto. Ovaj, za autonomnu vožnju nije, tako da pokušavaš da pomešaš babe i žabe. Edited January 18, 2023 by vememah 1
Sestre Bronte Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 za to ne bih krivio teslu, ko god odluči da svoju bezbednost poveri beta verziji nekog softvera, sam je kriv
Recommended Posts