Tpojka Posted April 22 Posted April 22 Ako se planira da se ide u grupi odnosno više familija/auta sve do Španije i dalje zahtjevalo bi prenoćište nakon desetak sati uslovno rečeno. Nije loše odmoriti oko Milana i Venecije kome godi tako. Do Francuske se pregura, ionako je predio isti da se ne zna gdje je smješten čovjek kad upadne kod Azura™ : ) 1
Ayatollah Posted April 22 Posted April 22 1 hour ago, bags said: Menton se meni tu najvise svideo na tom potezu. Mi smo ga koristili kao bazu za azurnu obalu. Ima fantasticnih malih restorana. Blizu je i Italije pa mozes malo korisiti da malo promenis. Jedino ne znam koliko tu ima kuca nego su vecinom apartmani. Thanks, noted, uzeću u obzir. Ronđam po Bookingu već dva-tri dana, i vidim i ja da su uglavnom apartmani, ali ima baš svega, od šatora i koliba do vila i palata. Doduše, i raspon cena je takav, od 1000 do 70000 evra, za svakog po nešto.
Ayatollah Posted April 22 Posted April 22 19 minutes ago, Tpojka said: Ako se planira da se ide u grupi odnosno više familija/auta sve do Španije i dalje zahtjevalo bi prenoćište nakon desetak sati uslovno rečeno. Nije loše odmoriti oko Milana i Venecije kome godi tako. Do Francuske se pregura, ionako je predio isti da se ne zna gdje je smješten čovjek kad upadne kod Azura™ : ) Nećemo ići dalje od Sen Tropea sigurno, ni do Marseja i Avinjona, a kamoli do Španije. Zbog klinaca ću i na ovoj ruti da spavam negde, npr. na slovenačko-italijanskoj granici ili u Italiji do 100km od slovenačke granice. Sve ovo ako budem išao naravno.
x500 Posted April 22 Posted April 22 1 hour ago, Ayatollah said: Nećemo ići dalje od Sen Tropea sigurno, ni do Marseja i Avinjona, a kamoli do Španije. Zbog klinaca ću i na ovoj ruti da spavam negde, npr. na slovenačko-italijanskoj granici ili u Italiji do 100km od slovenačke granice. Sve ovo ako budem išao naravno. Imas solidan hotel za porodicu u Mestre - Novotel. Imaju sobu sa bracnim krevetom i sofom na rasklapanje za dvoje dece. Besplatan parking i blizu autoputa, plus je blizu grada ako hoces da se prosetas uvece. 1
Tpojka Posted April 22 Posted April 22 Le Pradet kod Tulona isto nisu loše kako sam čuo. Pričao mi drug koji je autom proputovao duže destinacije. 2
Ayatollah Posted May 16 Posted May 16 Rezervisao između Kana i Sen Tropea, tj. Roquebrune sur Argens kod Frejusa. Kućica od cca 90 kvm u suburban naselju u američkom stilu sa bazenom u neighborhoodu, i na desetak minuta vožnje od Plage de Frejus. Dobio sam savet da na plažu idem samo posle 4 popodne, jer su gužve neopisive i nema parkinga, a naročito će biti kada počne raspust u Francuskoj (5. jula valjda). Doduše, nije nam tamo plaža prvi prioritet, više će nam biti da obiđemo sve u okolini. Doduše, nije mi ovo još 100% sigurno zbog mog i ženinog posla, ali imam još mesec dana da otkažem.
bags Posted May 16 Posted May 16 Ja imam 2 nedelje rada od kuce iz EU i bas gledao izmedju ostalog po jugu Francuske tako nesto jer je bio jeftin let do Nice. Medjutim batalio kad sam video cene. Bice najverovatnije Slovenija u planinama. 1
Mel Posted May 16 Posted May 16 2 minutes ago, bags said: Ja imam 2 nedelje rada od kuce iz EU i bas gledao izmedju ostalog po jugu Francuske tako nesto jer je bio jeftin let do Nice. Medjutim batalio kad sam video cene. Bice najverovatnije Slovenija u planinama. Jab otishla u Grchku ili mozda josh bolje u Italiju... Sicilija, zena i deca nek rade neshto, a ja da radim i klopamgrilovano povrce... 1
Ayatollah Posted May 16 Posted May 16 (edited) 26 minutes ago, bags said: Ja imam 2 nedelje rada od kuce iz EU i bas gledao izmedju ostalog po jugu Francuske tako nesto jer je bio jeftin let do Nice. Medjutim batalio kad sam video cene. Bice najverovatnije Slovenija u planinama. Ja sam na Bookingu gledao celu obalu Mediterana, od Tasosa do Azurne obale, i mogu ti reći da nisam video neke drastične razlike u ceni za smeštaje sličnog kvaliteta u npr. Grčkoj, Hrvatskoj, Italiji i Francuskoj. Jesu Italija i Francuska za nijansu skuplje od Grčke, i imaju više ekskluzivnih smeštaja koji koštaju po 1000 evra za dan i više, ali je to baš nijansa u pitanju, a u odnosu na Hrvatsku ni nijansa. Jedino je Albanija osetno jeftinija, i donekle CG, ali i taj gap se smanjuje. Doduše, i ja sam atipičan gost, jer nas ima petoro, i zbog prirode stanja naših klinaca moramo da budemo svi u istoj jedinici i ne možemo da se uklapamo u neke čvrste režime ugostitelja, pa onda tako tražimo veće smeštaje sa dovoljnim brojem kreveta, po mogućnosti da nisu deo neke veće celine, a sve to dodaje na cenu. Inače je hit sezone letovanje u vili u Porto Novom u CG, gde 14 noćenja košta sitnih 220.000 evra. Morao sam da stavim naočare, jer mi se činilo da sam ćorav i ne vidim dobro. Edited May 16 by Ayatollah
Kampokei Posted August 17 Posted August 17 Gde traziti smestaj u Marseju za dugi vikend, porodicna varijanta? Samo dva kriterija, sto centralnije i sto bezbednije. Nagledao sam se slika grada, prosao kroz njega, ali nisam nikad zapravio bio i ne poznajem mu geografiju.
Eleniko Posted August 17 Posted August 17 45 minutes ago, Kampokei said: Gde traziti smestaj u Marseju za dugi vikend, porodicna varijanta? Samo dva kriterija, sto centralnije i sto bezbednije. Nagledao sam se slika grada, prosao kroz njega, ali nisam nikad zapravio bio i ne poznajem mu geografiju. negdašnji arbeitmann odavde će znati najbolje sve što je znalo se razbežalo odavde
bradilko Posted September 27 Posted September 27 treba sestra da ide u lion. neki savet za klopu, smestaj, muzeji/ galerije, gradski prevoz ili neki sajt gde moze da se sve ovo vidi? jel postoji jos forum klub putnika ili tak' nekak se zove?
Recommended Posts