Valk Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 1 hour ago, morgana said: zubate patike su kul, odvratne su vase vanila patike. pardon, nisu, i njih volim Ne kapiram, al svakako 100 ljudi 200 ukusa (i neukusa).
morgana Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Just now, Valkyrie said: Ne kapiram, al svakako 100 ljudi 200 ukusa (i neukusa). ma invisible je rekla da ima vanila ukus za patike, pa to
gospa buba Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Ovi što su u fazonu "ne nose patike tebe već ti patike", da mi objasne kako se ovo nosi i uz šta /a da nisi lik iz Marvel univerzuma/... Ja ih video u Inđiji u outletu i naravno umro od smeha i uslikao, ali ne mogu da nađem tu fotku, evo druga: da su crne bile bi zver. idu uz shta ocesh sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1 2
Popular Post Lo Zingaro Posted September 26, 2022 Popular Post Posted September 26, 2022 17 minutes ago, gospa buba said: da su crne bile bi zver. idu uz shta ocesh Definitivno! 1 9
x500 Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Kako vam nije mrsko da menjate obucu? Ja vec 5 godina nosim iste patike Reebok Men's Ridgerider Trail 4.0 Svake godine osim 2020 i 21, nije se hodalo. Kupim novi par, a stare odu na Tresnju. I tako 3 puta, a sledece godine ponovo 4 1
Lo Zingaro Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Ja sam kao @InvisibleLight, imam preko 40 pari patika, plus godisnje unistim 2/3 para. 2 2
napadaj Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Patika mora da ima vazduh/gel/federe/penu/zoom/neki drugi svemirski đon da bi bila uzeta u obzir. Zato prezirem starke i vansice - komad platna na parčetu gume, fuck that shit. 7
x500 Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 5 minutes ago, Poludziber said: Ja sam kao @InvisibleLight, imam preko 40 pari patika, plus godisnje unistim 2/3 para. I onda moras da razmisljas koje da obujes svaki put kad izlazis iz kuce. To je precise vremena i nepotrebna komplikacija. Ovako, ako ides u patikama, onda obujes patike. Ako ti trebaju cipele, imas dva ista para, nove i stare, i resen problem. Odluka doneta u 2 secunde 1
InvisibleLight Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 7 minutes ago, Poludziber said: Ja sam kao @InvisibleLight, imam preko 40 pari patika, plus godisnje unistim 2/3 para. Sad sam prebrojala, 31 par, plus 1 neotpakovane adidas samba duboke(uredno prijavila na 4umu kad sam kupila) Prosle god razalovala 3 para vans imaju specifican djon, napravljen za skejt, da imas dobar osecaj,bez tih tampon djonova i cudesa a materijal i reljefne sare su za maxim trenje. @x500 nemoj plaky, ispadoh govno od tetke, kupicu joj ja kojegod zeli, a ako ih nema dacu moje (mada teska srca:D) zivot bih joj dala,otkud necu patike.. 3 2
Zaboravan Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 1 hour ago, gospa buba said: da su crne bile bi zver. idu uz shta ocesh sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Ovo samo ako ideš u neki ulični fight pa da ih sečeš perkama. 1
mustang Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 (edited) Vi to ozbiljno?! toliko pari patika.... Sad izbrojah 7 ! 1 adidas za krav maga, vec se cepaju oko prstiju al mi zao da ih menjam 1 adidas za hajking 1 stella McCartney za ne znam sta 2 ista para asics noosa samo razlicith boja, kad sam duze na nogama 1 asics noosa za svaki dan 1 assics noosa stare od fishnet za plazu, vodu, pesak Edited September 26, 2022 by mustang 1
mustang Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 2 hours ago, Svemir Zeka said: Ovo bih nosila. 2 hours ago, morgana said: i ja Ladno bih se pravila luda da vas ne poznajem da ste u njima 4
Lo Zingaro Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 52 minutes ago, x500 said: I onda moras da razmisljas koje da obujes svaki put kad izlazis iz kuce. To je precise vremena i nepotrebna komplikacija. Ovako, ako ides u patikama, onda obujes patike. Ako ti trebaju cipele, imas dva ista para, nove i stare, i resen problem. Odluka doneta u 2 secunde Utreniram ja kombinacije. Neke bas retko obujem, neke nikad. Npr. ove starke sam kupio u Hong Kongu ne znam ni sam zasto. 3 2
Popular Post InvisibleLight Posted September 26, 2022 Popular Post Posted September 26, 2022 (edited) 12 minutes ago, maheem said: Burzujcine Jest, ja sa 66666din platom Pa skupli se s godinama, da ne kazem decenijama, stoje, vi ko da vam stopalo i dalje raste pa bacate stare..il igrate fudbal Eo moje, prednjace adidas za setnju ,sa ovim novim 12 komada, al tu su i za sportove: 2 za trcanje, 1 willson za tenis 4 vans za skejt Ono 2 asics tiger doduse bas treba da bacim, ko i pumine duboke Edited September 26, 2022 by InvisibleLight 3 4 3 1
Recommended Posts