September 26, 20222 yr 1 hour ago, morgana said: zubate patike su kul, odvratne su vase vanila patike. pardon, nisu, i njih volim Ne kapiram, al svakako 100 ljudi 200 ukusa (i neukusa).
September 26, 20222 yr Just now, Valkyrie said: Ne kapiram, al svakako 100 ljudi 200 ukusa (i neukusa). ma invisible je rekla da ima vanila ukus za patike, pa to
September 26, 20222 yr Ovi što su u fazonu "ne nose patike tebe već ti patike", da mi objasne kako se ovo nosi i uz šta /a da nisi lik iz Marvel univerzuma/... Ja ih video u Inđiji u outletu i naravno umro od smeha i uslikao, ali ne mogu da nađem tu fotku, evo druga: da su crne bile bi zver. idu uz shta ocesh sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
September 26, 20222 yr Popular Post 17 minutes ago, gospa buba said: da su crne bile bi zver. idu uz shta ocesh Definitivno!
September 26, 20222 yr Kako vam nije mrsko da menjate obucu? Ja vec 5 godina nosim iste patike Reebok Men's Ridgerider Trail 4.0 Svake godine osim 2020 i 21, nije se hodalo. Kupim novi par, a stare odu na Tresnju. I tako 3 puta, a sledece godine ponovo
September 26, 20222 yr Ja sam kao @InvisibleLight, imam preko 40 pari patika, plus godisnje unistim 2/3 para.
September 26, 20222 yr Patika mora da ima vazduh/gel/federe/penu/zoom/neki drugi svemirski đon da bi bila uzeta u obzir. Zato prezirem starke i vansice - komad platna na parčetu gume, fuck that shit.
September 26, 20222 yr 5 minutes ago, Poludziber said: Ja sam kao @InvisibleLight, imam preko 40 pari patika, plus godisnje unistim 2/3 para. I onda moras da razmisljas koje da obujes svaki put kad izlazis iz kuce. To je precise vremena i nepotrebna komplikacija. Ovako, ako ides u patikama, onda obujes patike. Ako ti trebaju cipele, imas dva ista para, nove i stare, i resen problem. Odluka doneta u 2 secunde
September 26, 20222 yr 7 minutes ago, Poludziber said: Ja sam kao @InvisibleLight, imam preko 40 pari patika, plus godisnje unistim 2/3 para. Sad sam prebrojala, 31 par, plus 1 neotpakovane adidas samba duboke(uredno prijavila na 4umu kad sam kupila) Prosle god razalovala 3 para vans imaju specifican djon, napravljen za skejt, da imas dobar osecaj,bez tih tampon djonova i cudesa a materijal i reljefne sare su za maxim trenje. @x500 nemoj plaky, ispadoh govno od tetke, kupicu joj ja kojegod zeli, a ako ih nema dacu moje (mada teska srca:D) zivot bih joj dala,otkud necu patike..
September 26, 20222 yr 1 hour ago, gospa buba said: da su crne bile bi zver. idu uz shta ocesh sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Ovo samo ako ideš u neki ulični fight pa da ih sečeš perkama.
September 26, 20222 yr Vi to ozbiljno?! toliko pari patika.... Sad izbrojah 7 ! 1 adidas za krav maga, vec se cepaju oko prstiju al mi zao da ih menjam 1 adidas za hajking 1 stella McCartney za ne znam sta 2 ista para asics noosa samo razlicith boja, kad sam duze na nogama 1 asics noosa za svaki dan 1 assics noosa stare od fishnet za plazu, vodu, pesak Edited September 26, 20222 yr by mustang
September 26, 20222 yr 2 hours ago, Svemir Zeka said: Ovo bih nosila. 2 hours ago, morgana said: i ja Ladno bih se pravila luda da vas ne poznajem da ste u njima
September 26, 20222 yr 52 minutes ago, x500 said: I onda moras da razmisljas koje da obujes svaki put kad izlazis iz kuce. To je precise vremena i nepotrebna komplikacija. Ovako, ako ides u patikama, onda obujes patike. Ako ti trebaju cipele, imas dva ista para, nove i stare, i resen problem. Odluka doneta u 2 secunde Utreniram ja kombinacije. Neke bas retko obujem, neke nikad. Npr. ove starke sam kupio u Hong Kongu ne znam ni sam zasto.
September 26, 20222 yr Popular Post 12 minutes ago, maheem said: Burzujcine Jest, ja sa 66666din platom Pa skupli se s godinama, da ne kazem decenijama, stoje, vi ko da vam stopalo i dalje raste pa bacate stare..il igrate fudbal Eo moje, prednjace adidas za setnju ,sa ovim novim 12 komada, al tu su i za sportove: 2 za trcanje, 1 willson za tenis 4 vans za skejt Ono 2 asics tiger doduse bas treba da bacim, ko i pumine duboke Edited September 26, 20222 yr by InvisibleLight