bad music for bad people Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 jel još neko ima problem sa RSom ovih dana ? juče krenuo da skidam nešto od cca 350 MB, krenuo da skida ko dial-up da imam.im'o ja juče. na jednom drugom forumu reče drugar: "RS je danas popodne imao los dan za free usere". danas ništa nisam ni pokušavao.
basketas Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Imao sam i ja juce problema,na Fb stranici su rekli da se odradi update i sad sljaka normalno.
goofs Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ja odradio update jDownloadera i cim sam ga upalio iskocilo obavestenje da je RS limitirao brzinu free downloada na neverovatnih 30kbps, i da su jos zabranili nastavak zapocetog dwnlda za free usere takodje...i zaista skidam 1 fajl od 400MB 3 i po sata, gledam brzinu u jDownloaderu i pise onako kako su reklizato i trazim pro nalog, na mesec dana da bar zavrsim ovo zapoceto
Skyhighatrist Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Je l uplacivao neko iz Srbije RapidPro i kako?Ja plaćao preko ovih. Sve OK, brzo, efikasno...
belch Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ha.pa ja radije ništa više nikad ne bih skinula sa neta nego još davala pare toj stoci.
belch Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 rapidu, odgovor je bio goofsu al tvoj post uleteosori na zabuni
eye of the beholder Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 pretpostavljam i jednoj i drugoj .....
goofs Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ha.pa ja radije ništa više nikad ne bih skinula sa neta nego još davala pare toj stoci.a jbg, skidao sam dosta dugo jednu stvar, i sad mi je na pola i ne mogu da zavrsim. dacu im za jedan mesec i posle bezim na ruske torenete, nece me videti u zivotu :D@historian: cool, tnx
Rick.James Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Kod mene se problem pojavio sinoc. Brzina je ista kao pre, samo sto jednostavno stane za skidanjem, pa prodje neko vreme i nastavi, ali je ta pauza kada ne skida nista poprilicno dugacka.
Jolly Roger Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ja odradio update jDownloadera i cim sam ga upalio iskocilo obavestenje da je RS limitirao brzinu free downloada na neverovatnih 30kbps, i da su jos zabranili nastavak zapocetog dwnlda za free usere takodje...i zaista skidam 1 fajl od 400MB 3 i po sata, gledam brzinu u jDownloaderu i pise onako kako su rekliDa, tako je kod svih, praktično su ubili RS za free korisnike... :(
teacher Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ništa, back to the basics - demonoid će mi oprostiti što ga nisam posećivao 3 godine.
Кристофер Лумумбо Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Da, tako je kod svih, praktično su ubili RS za free korisnike... :(odlicno, sisice koriste sansu da zarade lovu sada kada su ostali pukli. okrenite se torentima i ostalim sajtovima. videcete kako ce sve nove stvari prestati da uploaduju na rs, kao sto se desilo pre godinu dana.
Moća Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 a jbg, skidao sam dosta dugo jednu stvar, i sad mi je na pola i ne mogu da zavrsim. dacu im za jedan mesec i posle bezim na ruske torenete, nece me videti u zivotu :D@historian: cool, tnxPa koji ti to fajl mozda ima na forumu ili nekom torentu.
Frank Pembleton Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Je l uplacivao neko iz Srbije RapidPro i kako? Jedine metode naplate su im PayPal, telefonska naplata i neki anus od Paysafe carda <_<edit: nadjoh ovo http://www.nalozi.info/content/view/13/3/ je l neko probao to? je l radi ili je neka prevera?Meni kad je trebao premium ovo mi odradilo posao
Recommended Posts