Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
2 minutes ago, Lancia said:

Kako ide, ste okrenuli?¿

Zabili tri, priznali nam dva, promašili još bar dva. Ima još da se igra. Protiv Birminghama 23.februara 2008.godine smo vodili 2-1 i imali igrača više, promašivali zicere da odemo na tri-četiri razlike i ostali bez dva boda.

• Replies 8.5k
  • Views 364.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Manchester City - prošle sezone sam napisao da nemaju devetku svjetske klase, ali su svejedno zabili 99 golova. Ove sezone su nabavili najdevetkiju™ devetku koja postoji i koja je srušila sve golget

• Arsenal je redak primer u danasnjem fudbalu da se treneru daje sansa na duze staze - Arteta bi bio oteran do sad sto puta u bilo kom drugom klubu iz kluba petice, ali ga je Arsenal ispostovao vec 3 go

• johan nagel
    johan nagel

Какав гол Тилеманса   https://dubz.co/v/j1kgqy

Posted Images

3 minutes ago, ArleKino said:

Ja kontam šta je sad Ten Hag uradio, a vidim sad na Middleu da je Casemiro dobio crvenu kartu.

3min posle crvneog za Kasemira, koji je prvo pokupio loptu pa onda se zabio u kostobran protivnika, Tejlor ne svira penal na Brunu, jer naravno Bruno je foler, iako je Voker Piters prvo pokupio Bruna pa onda izbio loptu u korner. 

Evo sad nema ni penala za štopovanje lopte rukom :rolf:

izgoreo mamu ti jebem

Just now, ArleKino said:

Zabili tri, priznali nam dva, promašili još bar dva. Ima još da se igra. Protiv Birminghama 23.februara 2008.godine smo vodili 2-1 i imali igrača više, promašivali zicere da odemo na tri-četiri razlike i ostali bez dva boda.

Ako budem bio na onom kvizu, gde ima ono, pozovite prijatelja :rolleyes: bem ti sunce, sta sve pamtis.

šta bruno treba da uradi da zaradi žuti, e moj tejlore :fantom:

Edited by Pokojni Ruxin

• Author
Just now, Lancia said:

Ako budem bio na onom kvizu, gde ima ono, pozovite prijatelja :rolleyes: bem ti sunce, sta sve pamtis.

Pa moram pamtiti, to je bio jedan...hm...bitan rođendan. :blush: 

Neki dan supruga i ja kontamo kad sam curicu prvi put vodio u šetnju, a da je curica bila podnošljiva u tome. Pita supruga, sjećaš li se koliko je imala, a ja naglas: "Čekaj, Arsenal je taj dan igrao protiv Aston Ville kod kuće, okrenuo sa igračem manje i dobio 3-2, Emery je još bio trener... Znači, nije još imala godinu i po dana."

Koliko lose sudjenje imamo. Treba Fergi da zavede red kao pre. Jos se ja cudim kako rutiniramo Betis, a ne mozemo protiv ovih pacera.

1 minute ago, Miljenko said:

Koliko lose sudjenje imamo. Treba Fergi da zavede red kao pre. Jos se ja cudim kako rutiniramo Betis, a ne mozemo protiv ovih pacera.

Ali ovo oštrenje kurca na Kazemiru zadnjih mesec dana je za udžbenike!

Muzički intermeco 

Edited by John Coltrane

• Author

Trossard prvi igrač u historiji PL-a sa hat-trickom asistencija u prvom poluvremenu gostujuće utakmice. OK, manje rogobatno zvuči na engleskom.

Opet, i 2007-08 smo dobili Fulham 2-1 kod kuće i 3-0 u gostima tako da ovo moramo privesti kraju.

Voker Piters može i da slomi zglob Garnaču, nikakav problem. Stigao je prvi do lopte….oh wait 

Aham znači u vašim glavama: pravedno suđenje = besramna protekcija kod sudija

Ono je bio čist crveni karton, otvorenim đonom u cevanicu, nula dileme, namera je nebitna.

Saberite se.

Pa i nije bas. Video sam slicne situacije, koje se rutinski sude bez kartona, protiv nas i to vise puta u toku ove sezone.

Pa i nije bas. Video sam slicne situacije, koje se rutinski sude bez kartona, protiv nas i to vise puta u toku ove sezone.
Kad igrač dobije krampone u cevanicu? Daj neki primer molim te.

Ako je bilo tako, onda imate standardno suđenje kao i ostali, a problem je u tome što niste naviknuti na to.

Mogla bi sudijska organizacija jednostavno da zabrani Kazemiru učešće u PL do kraja sezone, bilo bi lakše. 

Živ nisam dok ne čujem kako nije penal ono “leganje” na loptu i štopovanje levom rukom. 

btw juče na Lester-Čelski ovo nije ni žuti

095EAEBC-0CBE-4D0F-89E1-152D5A04D013.jpeg

• Author

Start kojim se ugrozi suparnik je crveni karton bez obzira na izostanak namjere. Dešavalo se X puta. Casemiro će sad propustiti četiri utakmice jer mu je ovo drugi crveni karton ove sezone.

Za ono igranje rukom - na prvu, ja bih okrečio, ali moram vidjeti koji dio ruke igrača Southamptona je dirao loptu.

Jesus se vratio na teren. :wub: Naravno, promašio je dobru šansu, ali dobro, to je naš Jesus koji nam je falio.

66 bodova, 11.pobjeda u gostima, malo popravljena gol-razlika, Odegaard se pridružio Martinelliju i Saci™ na 10 ili više golova, čista plahta na potencijalno neugodnom gostovanju... Splendid job.

Sad valja dobiti Palace pa sa +8 na repstativnu pljačku obzirom da City neće igrati svoju utakmicu protiv Nenogobuljiranog™.

Edited by ArleKino

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.