ArleKino Posted March 12, 2023 Author Posted March 12, 2023 2 minutes ago, Lancia said: Kako ide, ste okrenuli?¿ Zabili tri, priznali nam dva, promašili još bar dva. Ima još da se igra. Protiv Birminghama 23.februara 2008.godine smo vodili 2-1 i imali igrača više, promašivali zicere da odemo na tri-četiri razlike i ostali bez dva boda. 1
John Coltrane Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 3 minutes ago, ArleKino said: Ja kontam šta je sad Ten Hag uradio, a vidim sad na Middleu da je Casemiro dobio crvenu kartu. 3min posle crvneog za Kasemira, koji je prvo pokupio loptu pa onda se zabio u kostobran protivnika, Tejlor ne svira penal na Brunu, jer naravno Bruno je foler, iako je Voker Piters prvo pokupio Bruna pa onda izbio loptu u korner. Evo sad nema ni penala za štopovanje lopte rukom izgoreo mamu ti jebem
Lancia Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Just now, ArleKino said: Zabili tri, priznali nam dva, promašili još bar dva. Ima još da se igra. Protiv Birminghama 23.februara 2008.godine smo vodili 2-1 i imali igrača više, promašivali zicere da odemo na tri-četiri razlike i ostali bez dva boda. Ako budem bio na onom kvizu, gde ima ono, pozovite prijatelja bem ti sunce, sta sve pamtis.
Pokojni Ruxin Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 (edited) šta bruno treba da uradi da zaradi žuti, e moj tejlore Edited March 12, 2023 by Pokojni Ruxin
ArleKino Posted March 12, 2023 Author Posted March 12, 2023 Just now, Lancia said: Ako budem bio na onom kvizu, gde ima ono, pozovite prijatelja bem ti sunce, sta sve pamtis. Pa moram pamtiti, to je bio jedan...hm...bitan rođendan. Neki dan supruga i ja kontamo kad sam curicu prvi put vodio u šetnju, a da je curica bila podnošljiva u tome. Pita supruga, sjećaš li se koliko je imala, a ja naglas: "Čekaj, Arsenal je taj dan igrao protiv Aston Ville kod kuće, okrenuo sa igračem manje i dobio 3-2, Emery je još bio trener... Znači, nije još imala godinu i po dana." 3 3
Miljenko Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Koliko lose sudjenje imamo. Treba Fergi da zavede red kao pre. Jos se ja cudim kako rutiniramo Betis, a ne mozemo protiv ovih pacera.
John Coltrane Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 1 minute ago, Miljenko said: Koliko lose sudjenje imamo. Treba Fergi da zavede red kao pre. Jos se ja cudim kako rutiniramo Betis, a ne mozemo protiv ovih pacera. Ali ovo oštrenje kurca na Kazemiru zadnjih mesec dana je za udžbenike!
John Coltrane Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 (edited) Muzički intermeco Edited March 12, 2023 by John Coltrane
ArleKino Posted March 12, 2023 Author Posted March 12, 2023 Trossard prvi igrač u historiji PL-a sa hat-trickom asistencija u prvom poluvremenu gostujuće utakmice. OK, manje rogobatno zvuči na engleskom. Opet, i 2007-08 smo dobili Fulham 2-1 kod kuće i 3-0 u gostima tako da ovo moramo privesti kraju.
John Coltrane Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Voker Piters može i da slomi zglob Garnaču, nikakav problem. Stigao je prvi do lopte….oh wait
copkillah Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Koliko lose sudjenje imamo. Treba Fergi da zavede red kao pre. Jos se ja cudim kako rutiniramo Betis, a ne mozemo protiv ovih pacera.Aham znači u vašim glavama: pravedno suđenje = besramna protekcija kod sudijaOno je bio čist crveni karton, otvorenim đonom u cevanicu, nula dileme, namera je nebitna. Saberite se. 2
Miljenko Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Pa i nije bas. Video sam slicne situacije, koje se rutinski sude bez kartona, protiv nas i to vise puta u toku ove sezone.
copkillah Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Pa i nije bas. Video sam slicne situacije, koje se rutinski sude bez kartona, protiv nas i to vise puta u toku ove sezone.Kad igrač dobije krampone u cevanicu? Daj neki primer molim te.Ako je bilo tako, onda imate standardno suđenje kao i ostali, a problem je u tome što niste naviknuti na to.
John Coltrane Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Mogla bi sudijska organizacija jednostavno da zabrani Kazemiru učešće u PL do kraja sezone, bilo bi lakše. Živ nisam dok ne čujem kako nije penal ono “leganje” na loptu i štopovanje levom rukom. btw juče na Lester-Čelski ovo nije ni žuti
ArleKino Posted March 12, 2023 Author Posted March 12, 2023 (edited) Start kojim se ugrozi suparnik je crveni karton bez obzira na izostanak namjere. Dešavalo se X puta. Casemiro će sad propustiti četiri utakmice jer mu je ovo drugi crveni karton ove sezone. Za ono igranje rukom - na prvu, ja bih okrečio, ali moram vidjeti koji dio ruke igrača Southamptona je dirao loptu. Jesus se vratio na teren. Naravno, promašio je dobru šansu, ali dobro, to je naš Jesus koji nam je falio. 66 bodova, 11.pobjeda u gostima, malo popravljena gol-razlika, Odegaard se pridružio Martinelliju i Saci™ na 10 ili više golova, čista plahta na potencijalno neugodnom gostovanju... Splendid job. Sad valja dobiti Palace pa sa +8 na repstativnu pljačku obzirom da City neće igrati svoju utakmicu protiv Nenogobuljiranog™. Edited March 12, 2023 by ArleKino 2
Recommended Posts