Bandito Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Lyon dogovorio sve sa Ajaxom oko Tagliafica, ali ovaj odugovlači jer želi u - Brighton. 1 Link to comment
Weenie Pooh Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 52 minutes ago, John Coltrane said: Novi Pogba u najavi. Nek igra Eriksen DeJonga, ispred Bruno, pored MekTomini ili Fed i maršupičkumaterinu. Može romb a može i 4-3-3. Ne može na Eriksena da se računa da iznese celu sezonu kao starter, jbg. Ko će u špic ako Ronaldo ode, Rashford? Sancho levo, a desno... Elanga? Hoće li biti nešto od Antonija Pušića iz Ajaxa? Link to comment
Weenie Pooh Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 50 minutes ago, Bandito said: Lyon dogovorio sve sa Ajaxom oko Tagliafica, ali ovaj odugovlači jer želi u - Brighton. Potter na dobrom glasu u Amsterdamu Link to comment
John Coltrane Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, Weenie Pooh said: Ne može na Eriksena da se računa da iznese celu sezonu kao starter, jbg. Ko će u špic ako Ronaldo ode, Rashford? Sancho levo, a desno... Elanga? Hoće li biti nešto od Antonija Pušića iz Ajaxa? Očekujem reanimaciju Marsiala. A ako Ronaldo ode sigurno će doći neka zamena, na Antonija kao klasičnog špica ne računam, bar je u Ajaxu igrao AMR. Link to comment
WTID Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ambiciozno. Reece James joins Owls on loan Link to comment
Weenie Pooh Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 @Lancia Forrest navodno dogovorio nove bekove, Neco Williams iz Liverpula i Omar Richards iz Bajerna, u totalu 25 miliona. Mali Velšanin je, kažu, bio odličan u Fulhamu (ja video samo highlights tu i tamo). Klopp hteo da ga zadrži ali dečku se igrao fudbal. Nećete preplakati za 1 Đedom™. Link to comment
Lancia Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 17 minutes ago, Weenie Pooh said: @Lancia Forrest navodno dogovorio nove bekove, Neco Williams iz Liverpula i Omar Richards iz Bajerna, u totalu 25 miliona. Mali Velšanin je, kažu, bio odličan u Fulhamu (ja video samo highlights tu i tamo). Klopp hteo da ga zadrži ali dečku se igrao fudbal. Nećete preplakati za 1 Đedom™. Fala, lepi Ono koliko sam ja ispratio i Forest i Lids i Fulam se ozbiljno spremaju za prvenstvo. Ne verujem da ce iko od njih ispasti, kako sam video u vecini prognoza na netu. Link to comment
John Coltrane Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Potvrdjeno da Ronaldo ne ide u Bankok na prvu prijateljsku sa Liveom koja se igra 12.07. ,klub mu daje vrmena da sredi porodične probleme. Nastavak turneje je u Australiji. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Mi smo potpisali izvesnog Flynn Downes iz Svonsija, veznjak 23 godine. To je sve što znam o njemu. Al ajde, nek se pokaže upola ko Bowen i biće super. Link to comment
Sandens Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 6 hours ago, Lancia said: Fala, lepi Ono koliko sam ja ispratio i Forest i Lids i Fulam se ozbiljno spremaju za prvenstvo. Ne verujem da ce iko od njih ispasti, kako sam video u vecini prognoza na netu. forest stvarno lepo kupuje za sada, mada mislim da ce premasiti 100 miliona do kraja avgusta. niakhate, awoniyi, henderson plus potencijalno williams i richards deluju kao dosta dobra pojacanja. Link to comment
ArleKino Posted July 8, 2022 Author Share Posted July 8, 2022 Lisandro Martinez navodno odabrao United. Iduća pojačanja Ten Haga su vjerovatno Vertonghen, De Ligt i Sulejmani. Link to comment
Bandito Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Kažu Španci da je Newcastle najbliži dovođenju Marca Asensija iz Reala za 20 miliona funti. Link to comment
MiddleClass Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Kad se sjetim rahmetli topika iz novembra - decembra dje su nas razni strucnjaci™ ubjedjivali da nijedno ozbiljno trenersko ime nece da preuzme Njukasl jer sigurno ispadaju u Brod. Link to comment
Recommended Posts