hrkljush boys_2 Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 2 hours ago, MiddleClass said: I Laso je free. Njemu zabagovao mesindzer jebiga... 1
assignment Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 18 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Njemu zabagovao mesindzer jebiga... Em to, em slabo srce, kod nasih vendete sledeca srcka je samo pitanje dana, necemo valjda da ga nosimo na dusi...
levi Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 za Stefanovića sam mislio da će da ga prebaci u Zvezdu letos pre nego Jovanovića 1
fandorin Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 32 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Nemamo mi puno opcija baš zbog Ćokija, pošto je to svi znamo, blago rečeno, "težak za saradnju '. Tu je mogao Radonja ishendlovati, čak je i Tomic morao trpjeti Fiću u timu. Stranca čisto sumnjam da će dovoditi, Kari se nameće sam po sebi, zna sa Ćokijem, zaveo bi neki red u ekipi, sad jebiga nije moglo baš sve izlapjeti. A glupo bi bilo da se Stefanovic iz FMP gurne u ovu Zvezdinu rernu prerano. Najgore je što je većina opcija bolja od trenutne, eto šta je Nebojsa dr Čović uradio ljetos.. Karijeva prednost je što je i on trpeo Fiću u timu. Nije bio dovoljan autoritet da kaže NE. Sa Nedovićem je bilo već kudikamo lakše, još nije bio u statusu kuma. 2
Hroničar Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Kaže trener Vlada sa smo oslabljeni za Fener, najverovatnije neće igrati Raduljica, Lazić i Marković. Ja bih rekao da smo pojačani ako ne budu igrali. 4 1
Ratamahatta Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 (edited) Imaju neodlozne obaveze na meksiku/preferansu Edited November 9, 2022 by Plajvi
hrkljush boys_2 Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 1 minute ago, fandorin said: Karijeva prednost je što je i on trpeo Fiću u timu. Nije bio dovoljan autoritet da kaže NE. Sa Nedovićem je bilo već kudikamo lakše, još nije bio u statusu kuma. Tad je cijeli tim bio Fića. Da ne bi Omara, mrka kapa te sezone.
Heaviside Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Ma, daj bilo koga. Produžetak ove agonije je zločin. OK, sem Duška Ivanovića, nema potrebe za tako radikalnim rešenjem u ovakvoj sezoni bez briga. 1
Wilde Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 1 hour ago, Hroničar said: Kaže trener Vlada sa smo oslabljeni za Fener, najverovatnije neće igrati Raduljica, Lazić i Marković. Ja bih rekao da smo pojačani ako ne budu igrali. Jadan trener Vlada, nema kud, moraće sticajem okolnosti da ubaci Holanda u igru. 5 1
Ratamahatta Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 (edited) Ima neku demonsku facu, ona slika kad drži pehar iz Jugoplastike plaši decu Edited November 9, 2022 by Plajvi 1 1
Milošica Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Inace privatno jako duhovit covek, bio sam jednom na picu u drustvu u kome se i on nalazio.
Mil@n Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 10 minutes ago, Plajvi said: Ima neku demonski facu, ona slika kad drži pehar iz Jugoplastike plaši decu Uvek sam se plašio proćelavih ljudi sa jebenim repom. 1 1
Popular Post Jimmy Kowalski Posted November 9, 2022 Popular Post Posted November 9, 2022 16 minutes ago, Plajvi said: Ima neku demonski facu, ona slika kad drži pehar iz Jugoplastike plaši decu Kad spomenu pehar, odmah mi je prva asocijacija bila 4 9
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 (edited) od 14:48 s obzirom da je vildoza argentinac, a oni često imaju izlaznu klauzulu na pomen ivanovića, malo je verovatno da će ga čovketm dovesti vrhunski su mu treninzi, izbila bi revolucija 100% Edited November 9, 2022 by kud u maglu Simoviću 1
adasevic Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Kakva prica Znaci ako dodje Dusko, prezivece samo Lazarevic i mozda Lazic (jbg stigle ga godine). U prvih mesec dana cemo da saranimo domacu petorku - Radulja, Nedara, Pefi, Petrusev i Dzoni, verovatno i Mirtar. Kakve takve sanse da prezive imaju Bentil, Martin, Kobra i Ilic. Vildoza ce to sve da posmatra zabraikadiran u svom BW stanu, a Holand ce da se utopi u masu u nekom trznom centru... 1 2
Recommended Posts