Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Jimmy Kowalski said:

E da, mozemo da odahnemo..

Andjusa ostaje..

Nek se spremi MZT na +20 razlike za nas 

• +1 1
  • Haha 3
Posted

A i u kljucnoj utakmici finalne serije nije imao ni jednu gresku

:Jova:

• +1 1
Posted

Treba na svakoj utakmici na kojoj da se pojavi da se širi ona zastava sa njim.

• +1 1
  • -1 2
Posted
4 hours ago, Jimmy Kowalski said:

E da, mozemo da odahnemo..

Andjusa ostaje..

Imao garantovan ugovor na dve godine i nije lud da izlazi ....

Posted

Imali su i drugi igraci ranije, pa smo im se zahvaljivali. Nista nije neraskidivo..

• +1 1
Posted
28 minutes ago, napadaj said:

Treba na svakoj utakmici na kojoj da se pojavi da se širi ona zastava sa njim.

To je bio odgovor na klinačko plaženje. I svakako je bio blaži od istog.

Posted

Naravno da u8vek mozes da ga isplatis i raskines, ili da dobije slicnu ponudu pa da se dogovorite ... Problem je sto nema ponuda a njemu se ne ide i samo je rekao "Ostajem".... Hocu da kazem da nije bila nikakva zurba da se zadrzi Andjusis, sta vise ....

Posted

Pa jbte neće svi da budu milku plaćeni, za aba je andjusa ok, treba neko i to da igra.

Posted

Zavisi, nisam ubedjen da je zeljko zeleo da zadrzi zagorca i dangubu prosle sezone. Pogotovo dangubu, ali imali su ugovore

Posted
3 minutes ago, ZokiAsov said:

Zavisi, nisam ubedjen da je zeljko zeleo da zadrzi zagorca i dangubu prosle sezone. Pogotovo dangubu, ali imali su ugovore

Zagorca je hteo zadržati, ali da pristane na smanjenje plate i max Trifinu ulogu. Ovaj je to odbio.

• +1 1
Posted

Ima ugovors i ugovora i prelazni rok je dugacak, videcemo... Nadam se da ce mnogi zeleti  da ostanu i ako vecina Amerikanaca se brzo zasiti sredine i zele nove izazove... Za sada je koliko znam samo Naneli izrazio zelju da ostane. prosle godine je igrao za 600k i po meni odradio odlican posao ... 

Posted

Sad sam natenane pogledao slavlje nasih kosarkasa na nekim youtube kanalima. Sve mi je bilo u granicama normale osim kad je Smajli uzeo mikrofon i zapevao da li je i zvezda kurva il ste samo vi postavlja se pitanje a to vec znaju svi ne zalite vasa grla niti jezike bas je dobro kad nam pusite. To sam morao da premotam, to mi je tako degute

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...